2014 Kasım Anneleri Şafak Saymaya Ne Dersiniz?

47 gün kaldı meleğim, senin doğduğunu düşündükçe babanla aptal aptal gülümsüyoruz ama bu bizim çok hoşumuza gidiyor, sağlıcakla hayırlısıyla gel meleğimmm, annen ve baban seni çoookkk özledii

46 :)
Yarın kontrolumuz var.
Umarim guzel seyler duyarım.
Genelde kiloma takmis doktor , sanirim terslememe az kaldı
.

Oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Nolursun 40 haftayı doldurma yoksa bu 25 gün nasıl geçer... Seni çok özledikkkkkkk... Artık gel tosunumuz...

27 gün kaldı oğlum... annenin tansiyonu yukseliyor sen acele etme olur mu az daha bekle... babanla seni sabırsızlıkla bekliyoruz ama biraz daha kal büyü içerde...

Ne zman annesinin kucağında bi bebek görsem seni düşünüyorm o an bebeğimmmmmm.
Rabbim sni de bizim kucağımıza sağ selamet almak nasip etsn inşallah oğluşumm
Allah'ın izniyle son 31 gün

rabbım surda bır haftamız kaldı son 3aydır yuregım ağzımda her gun oldum hergun yenıden sızın kalp seslernızle dogdum haftaya perşembe vuslatımız var ınsallah rabbım başka kedder vermezde sızınle ogun buluşuruz
7 senemın meleklerı rabbım korsun sızı
cektıgımız elemler kederler goz yasları gerıde kalsın o günler unutmak ıstıyorum
sızı elıme sağlıklı sıhhatlı ozursuz kusursuz almak ıstıyorum....

Oğluşummmm... Normal olma şansın belki çok azaldı ama olsun.. Sağlıkla annenin babanın sevdiklerinin kucağına gel de nasıl gelirsen gel.... Son en fazla 16 gün...

CNM KIZIIM...BEN VE BABAN SENI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ....BESIGIN,MIS KOKULU KIYAFETLERIN VE TUM ESYALARIN HAZIR...SENİ ZOR BULDUK,RABBIM BIZI AYIRMASIN HIC...SENI COK AMA COK SEVIYORUZZ...SENI GORMEDIGIM HALDE,KOKUNU DUYMADIGIM HALDE OZLEMIMSIN VE SANA SIMDIDEN ASIGIM CANIMIN İÇİ BIRICIK KIZIM KAVUSMAMIZA 20 GUN KALDI...

zaman azaldıkça sabırsızlık artıyor.ilk gebeliğim plesenta previaydı çok şükür bu sefer öyle bir sorun olmadı.sabırsızlıkla küçük prensesimi kucağıma almayı bekliyorum.Hala isme karar veremedik kız bebek isim önerileri olanlar varsa paylaşırsa çok sevinirim.şimdilik aklımdaki isim Defne

33, kalcamin agrilari ayak bilegime, omzuma vuruyor. Uyku yok, zaman gecse ve gelsen kuzum.

Canım kizim.28 gün kaldi,ben her ne kadar daha yakin hissetsem dee..
Saglikla gel kizimm..
Artk iyice agırlastim.
Agrilarim cogaldi.
Seni heyecanla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…