- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
ben şimdi bitirdim ama bende bittim kızlar öyle sert ki şu an karnım nefesimi zor alıyorum eğilmeme izin vermiyor bebeğim hemen itiyor
Ayni haftadayiz ve bende bugun aglicaktim artık o derececok erken sismeye başladım ellerim.ayaklarim bnde be yapabilirim diye düşünüyordum ayakkabilarim sikmaya başladı yüzüğüm hic olmuyor bile yalnız deilsin arkadasim [/QUOTE
çok erken olmuş sizinki gerçekten benim bildiğim tuzu ve ekmeği biraz azaltmak gerekiyor sanırım ödem yapıyor çok fazla tuzlu yiyip suda içince su tuzu tutuyor bu yüzden olablir tabi yinede bi doktorunuza söyleyin kontrole gittiğinz zamanlarda
Ayni haftadayiz ve bende bugun aglicaktim artık o derececok erken sismeye başladım ellerim.ayaklarim bnde be yapabilirim diye düşünüyordum ayakkabilarim sikmaya başladı yüzüğüm hic olmuyor bile yalnız deilsin arkadasim [/QUOTE
çok erken olmuş sizinki gerçekten benim bildiğim tuzu ve ekmeği biraz azaltmak gerekiyor sanırım ödem yapıyor çok fazla tuzlu yiyip suda içince su tuzu tutuyor bu yüzden olablir tabi yinede bi doktorunuza söyleyin kontrole gittiğinz zamanlarda
Evet canim şükür sorun yok sadece tuzu cok tüketiyorum ekmegi cok yiyorum bir an oncebu ikisini azazaltmam ya da kesmem lazim malesef
Evet canim şükür sorun yok sadece tuzu cok tüketiyorum ekmegi cok yiyorum bir an oncebu ikisini azazaltmam ya da kesmem lazim malesef
bencede azaltman lazım tuz bebek için tamamen zararlı değil tabi kararında tüketmemiz lazım fazla kaçınca ödemler oluşuyor işte dikkat etmek lazım allahım sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin..
Ayni haftadayiz ve bende bugun aglicaktim artık o derececok erken sismeye başladım ellerim.ayaklarim bnde be yapabilirim diye düşünüyordum ayakkabilarim sikmaya başladı yüzüğüm hic olmuyor bile yalnız deilsin arkadaşım
bencede azaltman lazım tuz bebek için tamamen zararlı değil tabi kararında tüketmemiz lazım fazla kaçınca ödemler oluşuyor işte dikkat etmek lazım allahım sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin..
Aynen oyle canim ama birden kesemedimbundan sonra dikkat edecem elimden geldigince normalde son ay olmasi gereken durumlar çünkü en azindan doguma yakin hemen hemen herkeste olabiliyor ama simdiden baslamak bana zarar verir umarim keserim..hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah canim♡
Ah arkadaşım çok kotu bi durum ya.tuzu kes dedi doktorum tamamen kesilmiyor ki ewde misafir var,yemeklere ister istemez azda olsa tuz katiyorum.ekstradan hic bir şeye tuz atmiyorum ve çok su iciyorum.ewde hareketsizlik ten mi oluyor acaba ??
link verirsen inceleyebilirim bende pusetli istiyorum.bide 4 tekerleğinde 360 derece dönmesi önemliymiş.
Hem.hareketsizlik hem tuz cok sisiriyormus canim.seni anliyorum bende ayni durumdayim.ama birseyler yapmamz lazim tamamn kesmek deil.ama azaltmak lazim.tuzu..birde yemekten sonra muhakak hareket etmeliyiz malesefbuaralar yedim.mi agirlik.çöküyor kendimi kaldiramiyorum ama bunu asmamiz.lazim
Selam kızlar ben pek iyi değilim yolculuk nyapıyorduk ankarada durakladık karnımda bi kasılma şişlik hissettim davul gibi patlayacak gibiydi karnım .dün geceyi hastanede geçirdim kasılmalarım başlamış bebek strese girmiş çok korktum nst de sabahladım tahliller yapıldı tertemiz çıktı suyum filan gelmemiş. Doktor dinlenmezsen bu kasılmalar ilerler allah gösmesin erken doğum olur dedi mahvolduk eşimle ne olur dua edin. Böyle kasılmaları göz ardı etmeyin sağlıcakla kalın dualarınızda bulunmak isterim ihtiyacım var.
Aynen oyle canim ama birden kesemedimbundan sonra dikkat edecem elimden geldigince normalde son ay olmasi gereken durumlar çünkü en azindan doguma yakin hemen hemen herkeste olabiliyor ama simdiden baslamak bana zarar verir umarim keserim..hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah canim♡
dikkat edersen yavaş yavaş kesersin canım inşallah basit şeylerden başla meselea salataya filan hiç koyma bol limon kullan tuuz ihtiyacı olmuyor ozamn yemeklerde de en son ekle yemeğe piştiktikten sonra en azından faydalı biçimde almş olursun iyotun vitamini ölmemiş oluyor
Ayni haftadayiz ve bende bugun aglicaktim artık o derececok erken sismeye başladım ellerim.ayaklarim bnde be yapabilirim diye düşünüyordum ayakkabilarim sikmaya başladı yüzüğüm hic olmuyor bile yalnız deilsin arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?