2014 Kasım Anneleri

ben şimdi bitirdim ama bende bittim kızlar öyle sert ki şu an karnım nefesimi zor alıyorum eğilmeme izin vermiyor bebeğim hemen itiyor

bende şimdi bitirdim oturdum keşke yormasaydın kendini o kadar dinlene dinlene yapsa idin keyiflerine de pek düşkünler maşallah benimkide yan yatarken birazcık daha üzerine yattığım zamanlar aynısı yapıyor bana rahatsız edilmek istemiyorlar sanırım

kızlar neden yoruyorsnuz bu kadar kendinizi koskoca bir gün şu temizliği dinlene dinlene yapsa idiniz ya kendinzi ve bebeiğinizi neden tehlikeye atıyorsnuz ne kadar iyide olsak 2 can taşıyoruz ve daha çabuk yoruluyoruz unutmayalım bunuda dahada çok dikkat edelim inşallah sorunsuz kucağımıza almayı rabbim nasip etin

Ah arkadaşım çok kotu bi durum ya.tuzu kes dedi doktorum tamamen kesilmiyor ki ewde misafir var,yemeklere ister istemez azda olsa tuz katiyorum.ekstradan hic bir şeye tuz atmiyorum ve çok su iciyorum.ewde hareketsizlik ten mi oluyor acaba ??

Hem.hareketsizlik hem tuz cok sisiriyormus canim.seni anliyorum bende ayni durumdayim.ama birseyler yapmamz lazim tamamn kesmek deil.ama azaltmak lazim.tuzu..birde yemekten sonra muhakak hareket etmeliyiz malesef buaralar yedim.mi agirlik.çöküyor kendimi kaldiramiyorum ama bunu asmamiz.lazim

selam kızlaaarrrr çok sayfa birikmiş okuyamadım..
umarım kötü bir şey yoktur...
biz iyiyiz çok şükür..
herkese iyi bayramlarrr

not:çok tatlı yemeyin haaa :111::111:

link verirsen inceleyebilirim bende pusetli istiyorum.bide 4 tekerleğinde 360 derece dönmesi önemliymiş.

tabiki canım bebeto markası bt-650 turado travel sistem ve dediğin özellik bunda var videosunu izleyince bana hak vereceksin

Aynen arkadaşım ya,yemekten sonra midem sisiyo nefes alamıyorum.sabah kahvaltı da bir tek ekmek yiyorum başkada yok.tuzuda tamamen kesmemek gerekiyomus.şuan calismiyorum heyet raporu aldım.bayram sonrası yürüyüşe cikicam düzenli olarak inş.napalim tuzu azaltmak hareket iyi gelir herhalde bizlere:))

Çok geçmiş olsun canım dikkat et strese girme bol su iç ayaklarını uzatarak otur altına yastık koy ayagının

💌💌💌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canan karatay Habertürk'te konuşuyor. eşimin aklı karıştı. kadın haklı, yaptırmamalıyız vs diyo. dedim ben de şeker hastalığı varsa bu kadın sorumluluk alacak mı? e doktorun alıyo mu sorumluluk dedi, tabi ki dedim. benim de aklımı karıştırıyorlar yaaa

💑💓

Bende ayni durum 20. Haftadan beri ayakkabi hic giyemiyorum şeker cikmadi tuzu kestim ödem olmasin diye tatlidan vazgecemiyorum o odem yapar mi sizce?

Herkese mutlu huzurlu bayramlar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugünü ailesiyle geçirenler kıymetini bilin...
ben ve eşim yine mesaideyiz.
herkese iyi bayramlar.
oğluşumla benden herkese selamlar :)

💑💓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…