Ne marka senin telsiz ben karar veremiyorum bir türlü. Cızırtı vs oluyor mu? Bir de bazı telsizler evde modem ve telsiz telefon varsa Cızırtı yapıyormuş galuba.
Canım biz baya önce ev almıştık zaten hamileliğin son zamanlarında teslim edildi inşaatı bitti. Hamilelikte zor olur diye erteledik taşınmayı şu an oturduğumuz evde bize ait hani kira verme sorunu olmayınca yılbaşı sonrası demiştik. Bu evimde bende gerek duymuyorum çok rahat duyuluyor çünkü ama diğer evde yatak odaları üst katta olacağı için sorun olacak bir araştırayım dedim kafam karıştı
:)) kendi çapımızda yazıyoruz işte birşeyler:)))
Hiç bitmeyen ev işleri, evde resmen atom karınca gibiyi. Sabah 8'de başlıyor mesai Melis' in altını aç emzir vitamini temizliği onu yatır. Kahvaltı et, o sırada makinaya çamaşır at. Evi süpür toz al. Bu arada süpürge sesinden uyumuş Melis hanım. Toz al , çamaşırları as. Duş al. Melis hanım uyandı altını aç emzir onunla oyun oyna. Oyun halısında çok eğleniyor. Müzik sesiyle oyun halısının içinde uyuyor. Doğru mutfağa akşam yemeğini yap. Bulaşık makinasını yerleştir. Arada Melis'i emzir. Akşam oldu zaten. Eşim gelir , hemen yemeğe mutfak toplanır sonra Melis hanımla ilgilenilir. Babası ile başbaşa bırakıp doğru ütü yapmaya. Ütü bitti Melis hanım yıkanır emzirilir karnı doyurulur ve Melis uyur. Etraf toplanır banyo malzemeleri yerleşir saat 12 yada 12 buçuk olmuştur zaten. Hergün aynı hemen aynı valla.