• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
canım çok geçmiş olsun ben de geçen hafta covid oldum çok üzüldüm ama bebekler korunuyo merak etme herkes bi şekilde hasta oluyo hamilelikte 🙏🏻 sıvı şeyler tüketmek enfeksiyonu atmak için önemliymiş besleyici çorbalar filan mi içsen
İçebilsem keşke kusma başladı şimdi de 🥺😔

kızlar 20 ve 24 haftalarda tetanoz olacakmışım 😭😭😭😭😭😭 tek doz olan adacel mi neydi o bana olmuyomuş son beş yılda tetanoz aşısı yaptırmadığım için😭😭😭😭 siz aşıları konuştunuz mu doktorunuzla
Son 5 yılda ben de yaptırmadım tetanoz ama bana demedi hiç sormadı yani öyleyse zaten muayene günü sağlık ocağında tetanoz 1. Doz günüm onu yaptırırım mecburen

Kızlar iki sorum olacak. Birincisi yüzde leke oluşmaması için ne kullanıyorsunuz? İkincisi benim kasığımın altı vajinamın üstü sağ taraf sabahtan beri tek taraflı ağrıyor. Bu normal mi yoksa doktora gitmeli miyim?

of kizlar bulantim azalmistir diye prilami gece 1 e düsürüdm gündüzde icmedim, su an ölüyorum :( ne zaman gececek bu :(((

Kızlar iki sorum olacak. Birincisi yüzde leke oluşmaması için ne kullanıyorsunuz? İkincisi benim kasığımın altı vajinamın üstü sağ taraf sabahtan beri tek taraflı ağrıyor. Bu normal mi yoksa doktora gitmeli miyim?
Bu haftalarda benim de ağrım olmuştu. Bazen nerdeyse ağlıcak düzeyde, sanırım rahim büyüyor ve yukarı doğru çıkıyor. Bağlar da geriliyormuş o yüzden oluyormuş

Bu haftalarda benim de ağrım olmuştu. Bazen nerdeyse ağlıcak düzeyde, sanırım rahim büyüyor ve yukarı doğru çıkıyor. Bağlar da geriliyormuş o yüzden oluyormuş
İnsan geriliyor ya vajina tarafında baskı var gibi hissettim ilk sonra sağ yukarıda bıçak girer gibi oldu. Büyük ihtimal büyüdüğünden ama insan korkuyor:(

Kızlar bugünü temizlik günü ilan ettim hamilelik ten beri bu kadar haraket etmemiştim dip köşe girdim valla 1 den beri uğraşıyorum😂 ama nasıl iyi geldi tertemiz🥰 korkarak başladım ama kaptırmışım kendimi çok şükür beklediğim gibi zorlanmadım hafif bi bel ağrısı var o kadar 💪 sanırım rahatlık seviyesi geldi 💃

Biodermanın mavi kapaklısını sabah liarac akşam kullanıyorum ben, çatlamaya çok müsaitim ama çok şükür daha hiç yeni çatlağım yok 🤗

Merhaba herkese,
İstanbul Anadolu yakasında doğumunuzu yaptırmayı düşündüğünüz, güvendiğiniz doktor önerileriniz var mı arkadaşlar ?
Kendi doktorum çok iyi bir profesör, çok memnunum. Ancak yurtdışındayım.
Doğumumu ise İstanbul’da yapmak istiyorum. 6.5 aylık olduktan sonra İstanbul’a gelmeyi planlıyoruz.
Bu süreçte İstanbul için önden araştırma yapıyorum.
Önerileriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum 🤗

Lierac bütün vücudun bu pul pul döküntüsünü alıyor mu acaba alıyorsa sadece onu alayım
Canim ben onu sadece popo gobek ve meme kullaniyorum catlayacak yerlere yani, diger yerlere onu surmedigim icin bilemmiyorum. Ama bacaklarim dirsekler ve diz kapaklarim cok kurudur cerave losyon cok iyi geldi nem olarak

Back
X