2014 kasım annişleri bebeğimize koyacağımız isimleri burdan paylaşalımmı

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
benim kızım olacak amaa hala isime karar vermedik :37:
şimdilik aklımda serra var

Almila ismini begeniyorumm.
Kırmızı güzel yanaklı demek..
İdil ismi de hoşuma gidiyor..
Mira ismi de. Doguma kadar çok degişecek.. :)

Son düzenleme:
Topik hayırlı olsun öncelikle...inan bende dün bunu yapmayı düsünmüstüm ama anket eklemeyi yapamadığım için vazgeçtim:)sana kısmetmis.Ankette ekleseydin süper oldu.Biz oğlusumuza EREN ismini koycaz insallah.ANLAMI: 1.Olağanüstü sezgileriyle bir takım gerçekleri gördüğüne inanılan kimse 2.Deneyimli,akıllı kimse 3.Hayırlı çocuk demek.Allah herkesin yavrusunu adıyla yasatsın...

1 buçuk yasinda oğlum var adi deniz. Simdi bir oğlum daha olacak umut koymayi düşünüyoruz.daha kesin değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk ismi coktaaan belliydi :Muhammed ama ikinci isim olarak yanina ne ekleyelim karar veremedik..eren,emre,hakan vb. Kisa bi isim olsun diyoz ama cok netlestiiremioz simdilik hayirlisi bakallm:)

Benimde inşallah bir kızım olacak.:nazar: ismini ela düşünüyoruz şimdikik😊

Eşimle daha flört ederken belliydi, Melis olacak kızımın ismi:16:

Oğluşumun adı Mert olacak, Abisinin ve babasının ortak kararı. Henüz ikinci çocuk fikir aşamasındayken erkek olursa adı Mert olacak kararı verilmişti. Anlamı; Özü sözü doğru olan kimse. Kökeni farşçadan geliyor, Türkiyede en sık kullanılan isim sıralamasında 190. sırada.

Abimizin adı Göktuğ, isim uyumu olmasını önemsemedik. İkinici isim olarak ben Arda istiyorum eşim Özgür istiyor. Abimiz iki isimli haksızlık olmasın diye..

benimde oğluşum olucak çağan ismini çok beğeniyorum ama babası istemiyor biz kararsızız hala bulamadık

abdullahbaki olacak inşallah. kayınbabamn adı abdurrahman,içi gidiyo ama koymak istemiyorum en azından abdullah ona yakın gibi düşünüp buna karar verdik

eşimle ortak kararımız kızımız olursa ben oğlumuz olursa o ismini koyacaktı.
erkek olsaydı adı belliydi mert.ben daha hiç düşünmemiştim.
doktorumuz kız olduğunu söyleyince eşim akşamına ben kızımızın ismini koydum diye geldi yanıma.
hani ben koyacaktım dedim.ohooooo ben ezanını okudum kulağına ismini üfledim 3 kere deyince baktım çok hevesli kıramadım.
kabul ettim koyduğu ismi.AZRA.

defne olcak kızımın ismi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim nasip ederse benimde bir oğlum olacak inşallah...bizde ismini mehmet siraç düşünüyoruz.ablasının ismide elanaz :)

Benimde cinsiyeti bugün tam belli oldu şimdiye kadar saklıyordu kızım olacak sare yada zeynep düşünüyoruz

Kizlar erkek ismi (max. 4-5 harfli) tavsiye istiyorum.bi de emre ismi hakkindaki yorumlarinizi bekliyorum

emre isim analizinde içinde r harfi olan isimler inatçı olur diye okumuştum.ama isim analiz olayı ne kadar doğrudur bilmiyorum.muaz ,musab,sıraç isimleri çok güzel bence.ben hala kızıma isim bulamadım :/

sonunda biz de isme karar verdik kızlar , metehan olacak. anlamı , isim analizi söylenişi ve en önemlilerinden birisi soyadımızla uyumu hoşumuza gitti. bakalım hayırlısıyla koyacağız ismini :)

sonunda biz de isme karar verdik kızlar , metehan olacak. anlamı , isim analizi söylenişi ve en önemlilerinden birisi soyadımızla uyumu hoşumuza gitti. bakalım hayırlısıyla koyacağız ismini :)
ismiyle büyür inşallah:) ben de daha karar veremedim oğluşum için isime...ee bana da önerirsiniz hani:D

Back
X