2014 kasım annişleri bebeğimize koyacağımız isimleri burdan paylaşalımmı

Bizde her akşam farklı bir isim buluyoruz bu akşam enes i bulduk yarın hangi isimde sıra bakalım sizce nasıl :KK51:
Bence cok guzel, oglum olsaydi listem hazirdi :
Yusuf, Elyesa, Enes, Emir Han, vs
Ama Allah´in izniyle kizim olacak ve sadece Zeynep ismine takili kaldim onu da annem istemiyor (annemin adi Zeynep)
Önerileriniz varsa fikir alabilirim :(

Bence cok guzel, oglum olsaydi listem hazirdi :
Yusuf, Elyesa, Enes, Emir Han, vs
Ama Allah´in izniyle kizim olacak ve sadece Zeynep ismine takili kaldim onu da annem istemiyor (annemin adi Zeynep)
Önerileriniz varsa fikir alabilirim :KK43:
Kızım olsaydı bende ismini lina koyucaktım çok hoşuma giden bir isim

benimde kızımın gelişine az bi zaman kaldı allah izin verirse.ama hala isim bulamadık o_O nekadar zormuş ya.anlamlı olsun istiyoruz,klişe olmasın diyoruz.yok yokk.anlamı güzel olanın telaffuzu zor,kulağa hoş gelenin anlamı yok.bizde çok kararsısız.isimsiz doğacak kızım:KK43::KK43: bu arada sizlere de fikir olması açısından eldeki isimleri yazıyım:)
ECRE
NUR EFŞAN
LİVA
BERİN
ÖZGÜ
SUDEN

benimde kızımın gelişine az bi zaman kaldı allah izin verirse.ama hala isim bulamadık o_O nekadar zormuş ya.anlamlı olsun istiyoruz,klişe olmasın diyoruz.yok yokk.anlamı güzel olanın telaffuzu zor,kulağa hoş gelenin anlamı yok.bizde çok kararsısız.isimsiz doğacak kızım:KK43::KK43: bu arada sizlere de fikir olması açısından eldeki isimleri yazıyım:)
ECRE
NUR EFŞAN
LİVA
BERİN
ÖZGÜ
SUDEN
bizde Berin düşünüyoruz. şimdiye kadar kimsenin bu ismi koymayı düşündügünü görmemiştim. bu listede görünce sevindim :)

Back
X