2014 Kasım ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlar burada sohbet edelim

pink_dreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
337
40
73
Merhaba arkadaşlar oğluma kardeş yapmaya karar verdik ve Bahçelievler Medikal park hastanesi Dr Serdar Koç ile tedaviyi başlattık ilk çocuğuma da Serdar bey sayesinde kavuşmuştum şimdi ikinci çocuk için tekrar denemek istiyoruz.Sizlerle burada yaşadıklarımız ve yaşayacağımız olaylar üzerine sohbet edelim.

Kasım ayı ile ilgili onlarca üstelik sayfalarca mesaj yazılmış konu varken yeni bir konu açılmasının özel bir sebebi var mı? Kasım ayı tedavisi gören biri olarak takip etmekte ve yeni konu açılmasını anlamakta zorlanıyorum.

senin problem neydi canım

özel bir sebebi yok hepsini takip etmeye çalışmanı anlayamadım isteyen gelir dertlerini paylaşır.

senin problem neydi,sen ikinciye biz birinciye çalışıyoruz ay ne güzell:) ,Allah gönlüne göre verir inşalllah

senin problem neydi,sen ikinciye biz birinciye çalışıyoruz ay ne güzell:) ,Allah gönlüne göre verir inşalllah
benim yaşa bağlı yumurta rezervim az başka problem yok çok şükür 38 yaşındayım dr 6 yumurta gördü bakalım kaliteli emriyolar elde ederiz inşallah senin hikayen nasıl

benim yaşa bağlı yumurta rezervim az başka problem yok çok şükür 38 yaşındayım dr 6 yumurta gördü bakalım kaliteli emriyolar elde ederiz inşallah senin hikayen nasıl
ben henüz 1.5 yıllık evliyim,29 yaşındayım pko vardı,10 gün önce hsg çetirdim doktor tüplerin kapalı ,acilen tüp bebek dedi,eşimin sperm testi gayet iyi çıktı,tabiki sorun tamamiyle bende olunca günlerce ağladım,eşime ayrılmayı bile teklif ettim,beni bırak sağlıklı biriyle evlen dedim ama o çocuk için mi evlendim seninle,seni çok seviyorum diyor,onun bu tavrı beni daha da üzüyor,o beni çok severken ve çocuk sahibi olmayı çok istediğini bildiğim için kahroluyorum,psikolojik olarak tüp bebeğe hazırladım kendimi,kısmetse bu ay başlicam,hayırlı sonuçlarımız olur inşallah

Dediğin gibi Psikolojik olarak hazır olmak çok önemli sonrasında çok üzülmemek için (bu çok ta mümkün olmuyor)pozitife olduğu kadar negatifede hazır olmalısın.Hepimiz için hayırlı sonuçlar diliyorum.

Merhaba benimde bugün transferimin 10.günü 2gün kaldı sonucu òğrenmeme çok heyecanlıyîm benim ilk denemem inşaAllah test sonucum pozitif çıkar

hayırlı sonuçlar diliyorum buradan pozitif haberlerini alırız inşAllah ben ilk gebeliğimde 11 gün sabahı dayanamayıp idrarda bakmıştım ikinci çizgiyi silik olarak görmüştüm kan testine daha cesaretli gitmiştim bilgin olsun eğer tutunduysa bugün yada yarın idrardan bak istersen :)

meraba kizlar bende bu ay 3. denemems basladim iki negatifden sonra 3. basladik hayirlisiyla pcoluyum bende tedaviniz hayirlara vesile olsun ons rabbim kucaklarimizi bos birakmasin transfersen sonra nellere dikjat ediyosunuz :)

Ins pozitif olur ama onceki negatiflerden kurtulamiyorum.kendime yakistiramiyorumm hamileligi.bugun transfer gunuyle 4. Gunum cok huzursuzumm.korkuyorumm artik olsun cok caresizim.

Valla transferden sonra cok yatmadim doktorum kan akisi icin yatma dedi evde gunluk islerimi yaptim yemek falan.namazimi kiliyorum.surekli yatinca hasta gibi hissediyorum bugun biraz disari cikacam bunaldim evde.

Ins pozitif olur ama onceki negatiflerden kurtulamiyorum.kendime yakistiramiyorumm hamileligi.bugun transfer gunuyle 4. Gunum cok huzursuzumm.korkuyorumm artik olsun cok caresizim.
canim bende oyleyim ama hala umutluyum 3. denemem ins pozitif olur hepimizin allah yardimcisi olsun daha iigne kulaniom ben transfere var daha :)

Valla transferden sonra cok yatmadim doktorum kan akisi icin yatma dedi evde gunluk islerimi yaptim yemek falan.namazimi kiliyorum.surekli yatinca hasta gibi hissediyorum bugun biraz disari cikacam bunaldim evde.
ben hep yatiyodum ne bilim korkuyorum adim atmaya hic disari cikmam o yuzden kimler napio merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…