- 13 Ocak 2012
- 337
- 40
- 73
- Konu Sahibi pink_dreams
-
senin problem neydi canımKasım ayı ile ilgili onlarca üstelik sayfalarca mesaj yazılmış konu varken yeni bir konu açılmasının özel bir sebebi var mı? Kasım ayı tedavisi gören biri olarak takip etmekte ve yeni konu açılmasını anlamakta zorlanıyorum.
özel bir sebebi yok hepsini takip etmeye çalışmanı anlayamadım isteyen gelir dertlerini paylaşır.Kasım ayı ile ilgili onlarca üstelik sayfalarca mesaj yazılmış konu varken yeni bir konu açılmasının özel bir sebebi var mı? Kasım ayı tedavisi gören biri olarak takip etmekte ve yeni konu açılmasını anlamakta zorlanıyorum.
hayırlısı olsun arkadaşım umarım sonuçlar pozitif olurben varım bugünlerde adet olup başlicam inşallah
senin problem neydi,sen ikinciye biz birinciye çalışıyoruz ay ne güzell:) ,Allah gönlüne göre verir inşalllahMerhaba arkadaşlar oğluma kardeş yapmaya karar verdik ve Bahçelievler Medikal park hastanesi Dr Serdar Koç ile tedaviyi başlattık ilk çocuğuma da Serdar bey sayesinde kavuşmuştum şimdi ikinci çocuk için tekrar denemek istiyoruz.Sizlerle burada yaşadıklarımız ve yaşayacağımız olaylar üzerine sohbet edelim.
benim yaşa bağlı yumurta rezervim az başka problem yok çok şükür 38 yaşındayım dr 6 yumurta gördü bakalım kaliteli emriyolar elde ederiz inşallah senin hikayen nasılsenin problem neydi,sen ikinciye biz birinciye çalışıyoruz ay ne güzell:) ,Allah gönlüne göre verir inşalllah
ben henüz 1.5 yıllık evliyim,29 yaşındayım pko vardı,10 gün önce hsg çetirdim doktor tüplerin kapalı ,acilen tüp bebek dedi,eşimin sperm testi gayet iyi çıktı,tabiki sorun tamamiyle bende olunca günlerce ağladım,eşime ayrılmayı bile teklif ettim,beni bırak sağlıklı biriyle evlen dedim ama o çocuk için mi evlendim seninle,seni çok seviyorum diyor,onun bu tavrı beni daha da üzüyor,o beni çok severken ve çocuk sahibi olmayı çok istediğini bildiğim için kahroluyorum,psikolojik olarak tüp bebeğe hazırladım kendimi,kısmetse bu ay başlicam,hayırlı sonuçlarımız olur inşallahbenim yaşa bağlı yumurta rezervim az başka problem yok çok şükür 38 yaşındayım dr 6 yumurta gördü bakalım kaliteli emriyolar elde ederiz inşallah senin hikayen nasıl
ben henüz 1.5 yıllık evliyim,29 yaşındayım pko vardı,10 gün önce hsg çetirdim doktor tüplerin kapalı ,acilen tüp bebek dedi,eşimin sperm testi gayet iyi çıktı,tabiki sorun tamamiyle bende olunca günlerce ağladım,eşime ayrılmayı bile teklif ettim,beni bırak sağlıklı biriyle evlen dedim ama o çocuk için mi evlendim seninle,seni çok seviyorum diyor,onun bu tavrı beni daha da üzüyor,o beni çok severken ve çocuk sahibi olmayı çok istediğini bildiğim için kahroluyorum,psikolojik olarak tüp bebeğe hazırladım kendimi,kısmetse bu ay başlicam,hayırlı sonuçlarımız olur inşallah
ben henüz 1.5 yıllık evliyim,29 yaşındayım pko vardı,10 gün önce hsg çetirdim doktor tüplerin kapalı ,acilen tüp bebek dedi,eşimin sperm testi gayet iyi çıktı,tabiki sorun tamamiyle bende olunca günlerce ağladım,eşime ayrılmayı bile teklif ettim,beni bırak sağlıklı biriyle evlen dedim ama o çocuk için mi evlendim seninle,seni çok seviyorum diyor,onun bu tavrı beni daha da üzüyor,o beni çok severken ve çocuk sahibi olmayı çok istediğini bildiğim için kahroluyorum,psikolojik olarak tüp bebeğe hazırladım kendimi,kısmetse bu ay başlicam,hayırlı sonuçlarımız olur inşallah[/QUOTE
Merhaba bende yeni üyeyim 5 gün sonra tedaviye başlıcam bende aralık gibi transfer olacak inşallah bir arkadaşım vardı benimde tüplerinde sorun vardı kapalı dedi dr. ama ufak bi operasyon geçirdi ve 2 ay snra hamiş olduu şimdi maşallah bebişi var bilgin olsun ddiye yazmak istedim canım
pozitif düşün inşallah tutunurlar aklına kötü şeyler getirme :)Benimde bugun transferim oldu 4. Denemem hic bisey hissetmiyorum yine negatif olacak gibi hissediyorumm
Merhaba benimde bugün transferimin 10.günü 2gün kaldı sonucu òğrenmeme çok heyecanlıyîm benim ilk denemem inşaAllah test sonucum pozitif çıkar
canim bende oyleyim ama hala umutluyum 3. denemem ins pozitif olur hepimizin allah yardimcisi olsun daha iigne kulaniom ben transfere var daha :)Ins pozitif olur ama onceki negatiflerden kurtulamiyorum.kendime yakistiramiyorumm hamileligi.bugun transfer gunuyle 4. Gunum cok huzursuzumm.korkuyorumm artik olsun cok caresizim.
ben hep yatiyodum ne bilim korkuyorum adim atmaya hic disari cikmam o yuzden kimler napio merak ediyorumValla transferden sonra cok yatmadim doktorum kan akisi icin yatma dedi evde gunluk islerimi yaptim yemek falan.namazimi kiliyorum.surekli yatinca hasta gibi hissediyorum bugun biraz disari cikacam bunaldim evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?