- Konu Sahibi pink_dreams
-
bilmiomki yaa oturunca bile kiziyolar bana tutmadi die de beni suclarlarIns guzel haberler veririz birbirimize
hayir tabikide ilk uc gun dinlenn sonra noal yasantina don dedi hatta yerlestirmede bilee hemen ayaga kalk diodu ama izin vermiolarki cok arastirdim yatmayla alajasi yok ama gel bunu kaynanmlara soyleeeDoktorun sana yat kalkma dedimi.bak nettende arastir yatmayla tutmanin bi alakasi yok gercekten ben surekli yattimda tutmadi nisana gitti topukluyu giyip gobek attim hamile kaldim yani alakasi yok nasil rahat ediyorsan oyle davran.cik biraz dolas
daha yerlestirilmedi benim cnm cmrtesi kontrolden sonra belli olcakHaklisinn benim annemde aynisini yapiyo ama dinlemiyorumm.buyuklere anlatmak zor.kacinci gunun senin belirti falan varmi
merhaba trasferden sonra en çok ağır iş yapmamaya dikkat etmiştim birde bol bol ananas yemiştim :)meraba kizlar bende bu ay 3. denemems basladim iki negatifden sonra 3. basladik hayirlisiyla pcoluyum bende tedaviniz hayirlara vesile olsun ons rabbim kucaklarimizi bos birakmasin transfersen sonra nellere dikjat ediyosunuz :)
belli bir belirtisi yok adet olacakmışsın gibi kasıkların ağrır lekelenme olur testte pozitifi görmeden anlayamassınHaklisinn benim annemde aynisini yapiyo ama dinlemiyorumm.buyuklere anlatmak zor.kacinci gunun senin belirti falan varmi
meraba cnm anansi bende ikincide yemistim ama ii olmadigininsolediler hayirlidi olsun inss bebislerin tutunur :)kızlar benim bugün opu oldu 7 tane yumurta aldılar yarın arayacaklara sizleride haberdar ederim bol bol dua lütfen..
meraba tedavin hayirli olsun ins :)Merhaba bende bu ay tedaviye basladim bugun 3, gunum 5. denemem bahceciye gidiyorum pink_dreams benimde 3. Denemede bir kizim oldu simdi ona kardes yapmak icin ugrasiyorum pazartesi gunu kontrele gidecegim hakkimizDa hayirlisi
Teşekkür ederim hepimizin ki hayırlı olsun rabbim emeklerimizin karşılığını versin insallahmeraba tedavin hayirli olsun ins :)
Bende salı günü bahcecide başladım sanirim yumurta toplama işlemi aşağı yukarı aynı zamana gelecek yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılacak hiç bişey hissetmicen merak etme sonrasında adet sancisina benzer ağrım olmuştu benim ama kişiye göre değişir ve toplanan yumurtanın sayısına goreherkese merhaba tedavime bahcecide basladik ilk denemem ignelere biraz alerjim var kizarip morariyo ama idare ediyoruz benim derdim yumurta toplama bir hafta sonra toplanacak ve cok korkuyorumm
aa bende sali gunu basladim evet ayni zamana denk gelicek sali gunu 12 gun sonra topluycaz demisti sizin ikinci denememi?Bende salı günü bahcecide başladım sanirim yumurta toplama işlemi aşağı yukarı aynı zamana gelecek yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılacak hiç bişey hissetmicen merak etme sonrasında adet sancisina benzer ağrım olmuştu benim ama kişiye göre değişir ve toplanan yumurtanın sayısına gore
Merhaba bende bahceci deyim.11 kasımda basladim ignelere yrnda kontrolüm var ordayimaa bende sali gunu basladim evet ayni zamana denk gelicek sali gunu 12 gun sonra topluycaz demisti sizin ikinci denememi?
Hayırlı olsun 11 de başlayan kisi sayısi artıyor dr olarak kime gidiyorsunuz kaçıncı denemeMerhaba bende bahceci deyim.11 kasımda basladim ignelere yrnda kontrolüm var ordayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?