2014 Kasım ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlar burada sohbet edelim

Benim 4. Denemem inan yatmayida denedim gezmeyide rahime kan akisi icin yatmak.iyi degol 3. Denememde tuttu ama dusuk yaptim.onda gorumcemin nisani vardi ona bile gittim oynadim bisey olmuyo surekli yatmak iyi degil.doktorum yatma gez toz dedi

Doktorun sana yat kalkma dedimi.bak nettende arastir yatmayla tutmanin bi alakasi yok gercekten ben surekli yattimda tutmadi nisana gitti topukluyu giyip gobek attim hamile kaldim yani alakasi yok nasil rahat ediyorsan oyle davran.cik biraz dolas

Doktorun sana yat kalkma dedimi.bak nettende arastir yatmayla tutmanin bi alakasi yok gercekten ben surekli yattimda tutmadi nisana gitti topukluyu giyip gobek attim hamile kaldim yani alakasi yok nasil rahat ediyorsan oyle davran.cik biraz dolas
hayir tabikide ilk uc gun dinlenn sonra noal yasantina don dedi hatta yerlestirmede bilee hemen ayaga kalk diodu ama izin vermiolarki cok arastirdim yatmayla alajasi yok ama gel bunu kaynanmlara soyleee

meraba kizlar bende bu ay 3. denemems basladim iki negatifden sonra 3. basladik hayirlisiyla pcoluyum bende tedaviniz hayirlara vesile olsun ons rabbim kucaklarimizi bos birakmasin transfersen sonra nellere dikjat ediyosunuz :)
merhaba trasferden sonra en çok ağır iş yapmamaya dikkat etmiştim birde bol bol ananas yemiştim :)

Merhaba bende bu ay tedaviye basladim bugun 3, gunum 5. denemem bahceciye gidiyorum pink_dreams benimde 3. Denemede bir kizim oldu simdi ona kardes yapmak icin ugrasiyorum pazartesi gunu kontrele gidecegim hakkimizDa hayirlisi

Merhaba bende bu ay tedaviye basladim bugun 3, gunum 5. denemem bahceciye gidiyorum pink_dreams benimde 3. Denemede bir kizim oldu simdi ona kardes yapmak icin ugrasiyorum pazartesi gunu kontrele gidecegim hakkimizDa hayirlisi
meraba tedavin hayirli olsun ins :)

herkese merhaba tedavime bahcecide basladik ilk denemem ignelere biraz alerjim var kizarip morariyo ama idare ediyoruz benim derdim yumurta toplama bir hafta sonra toplanacak ve cok korkuyorumm

herkese merhaba tedavime bahcecide basladik ilk denemem ignelere biraz alerjim var kizarip morariyo ama idare ediyoruz benim derdim yumurta toplama bir hafta sonra toplanacak ve cok korkuyorumm
Bende salı günü bahcecide başladım sanirim yumurta toplama işlemi aşağı yukarı aynı zamana gelecek yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılacak hiç bişey hissetmicen merak etme sonrasında adet sancisina benzer ağrım olmuştu benim ama kişiye göre değişir ve toplanan yumurtanın sayısına gore

aa bende sali gunu basladim evet ayni zamana denk gelicek sali gunu 12 gun sonra topluycaz demisti sizin ikinci denememi?

meraba kizlar benimde bi kac gune opu olcakk benim 3. denemem ve hala korkuyirum o gundenn cunku yumurta cok toplandigi icin cok fazla dayanilamaz bi agrim oluo iki uc agri kesici vurulyo anca biraz kesilio ve narkozdan ayilamiyotum ayilincada aglamaktan cvp veremiom hemsirelerim korkuyoduu bi saate kadar esimii yanima almiyolardi bakalm bu ne olcakk inss yine aynii olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…