- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
- Konu Sahibi pink_dreams
-
Hayırlı olsun 11 de başlayan kisi sayısi artıyor dr olarak kime gidiyorsunuz kaçıncı deneme
doktora günah olmaz diye biliyorum şifa icin zorunluluk durumu oluyo sonucta ama çok rahatsiz oluyosan duş alamadigin icin teyemmum abdesti alabilirsin teyemmummuydu yanlis yazmis olabilirim:)Ya bisi sorcam cumartesi transferim oldu dr erkek malum heryeri gordu simdi dusta alamiyoruz abdestte ama ben namaz abdesti alip yine dua okuyorum yasin falan bisi olmaz dimi
Bencede dr sonucta oda istemiyo yadoktora günah olmaz diye biliyorum şifa icin zorunluluk durumu oluyo sonucta ama çok rahatsiz oluyosan duş alamadigin icin teyemmum abdesti alabilirsin teyemmummuydu yanlis yazmis olabilirim:)
ins gonlune gore olur bende dua ediyorum bunun icin ugrasan bu kadar hormon ilaclarina magruz kalan butun anne adaylari icin.. bu arada yumurta toplamada cok sikinti cektinmi benimde pazartesi cok endiseliyimBencede dr sonucta oda istemiyo yabrn devam edeyim RABBİM kabul eder insallah
ins gonlune gore olur bende dua ediyorum bunun icin ugrasan bu kadar hormon ilaclarina magruz kalan butun anne adaylari icin.. bu arada yumurta toplamada cok sikinti cektinmi benimde pazartesi cok endiseliyim
narkozdan islemden bayilmaktan falan korkuyorymYok cnm hic korkma zaten baygin oluyosun kalktigimdada ilk zaman bisi hissetmedim yanina ped al bitaz lekelenme olabilir eve gelince biraz agrim oldu ama gaz sancisi gibi agri kesici alinca geciyor
kac yumurta toplandi senin acabaYok cnm hic korkma zaten baygin oluyosun kalktigimdada ilk zaman bisi hissetmedim yanina ped al bitaz lekelenme olabilir eve gelince biraz agrim oldu ama gaz sancisi gibi agri kesici alinca geciyor
Heyecandan hissetmiyorsun bile canim zaten islwm baslamadan tatli bi uykuya geciyosunnarkozdan islemden bayilmaktan falan korkuyorymsonrasi pek dusunmuyorum
7 canim az benimkac yumurta toplandi senin acaba
ya benim de bugun 5 6 tane var haftaya kafar en fazla 10 olur dedi az degilmi dedim normali 10 12 dir dedi.. insanlar 20 falan yazio ben anlamadim dr o kadar cok.olmasida normal.disi zaten dedi. kac embriyo olustu acaba senin7 canim az benim
Benim 2 tane falandi son ana kadar canm u tane beklemiyodu k bile opuda 7 çıktı ama 4 tanesi dollendi 3. Gun hepsi donduruldu 1 ay ara verdik sonra bu per cozuldu cumartesiye 5. Gune gitmeleri beklendi 2 si geldi onlarda transfer edildi yani yanda saklanacak kalmadiya benim de bugun 5 6 tane var haftaya kafar en fazla 10 olur dedi az degilmi dedim normali 10 12 dir dedi.. insanlar 20 falan yazio ben anlamadim dr o kadar cok.olmasida normal.disi zaten dedi. kac embriyo olustu acaba senin
dondurulmus olsa cok iyi iste insan bastan tedavi gormek.zorunda kalmazz ben en cok ona dua ediorumm. ins seninki tutar inan dua edicem iyi haberlerini mutlaka beklioruzBenim 2 tane falandi son ana kadar canm u tane beklemiyodu k bile opuda 7 çıktı ama 4 tanesi dollendi 3. Gun hepsi donduruldu 1 ay ara verdik sonra bu per cozuldu cumartesiye 5. Gune gitmeleri beklendi 2 si geldi onlarda transfer edildi yani yanda saklanacak kalmadi
Allah razi olsun cnm bakalom 25 test gunum dayanabilirsemdondurulmus olsa cok iyi iste insan bastan tedavi gormek.zorunda kalmazz ben en cok ona dua ediorumm. ins seninki tutar inan dua edicem iyi haberlerini mutlaka beklioruz
senın az oldugu ıcınn kolay olmuss sanırımm benım bırınde 17 bırınde 22 toplandıı uyanınca felaket bı agrıı ve uc agrı kesıcı vurulyoo narkozdanda kola ayılamıomm cok zorr benımkı7 canim az benim
bir hafta kalmis dayanirsin iyi dusun iyi olsun ins bu kadar emeginin karsiligini verir allahAllah razi olsun cnm bakalom 25 test gunum dayanabilirsem
Allah yardimcin plsun insallah bu sefer kolay gecersenın az oldugu ıcınn kolay olmuss sanırımm benım bırınde 17 bırınde 22 toplandıı uyanınca felaket bı agrıı ve uc agrı kesıcı vurulyoo narkozdanda kola ayılamıomm cok zorr benımkıve ıkı uc gune toplancak yıne ıns bu kolay olurr
ıns yaa cok korkuyommAllah yardimcin plsun insallah bu sefer kolay gecer
Insallah cnm cok garip bazen var kesin diyosun bazen yok olmadi galiba rabbim hayirlisini versin iki durum icinde yüreğimi razi eylesinbir hafta kalmis dayanirsin iyi dusun iyi olsun ins bu kadar emeginin karsiligini verir allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?