Doğuma Hazırlık 2014 kiz senesimi erkek senesimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melekannesi14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
1.008
97
123
37
Kizlar çok merak ediyorum bebegimin cinsiyetini şuan 13 hafta icerisindeyim acaba bu sene ne senesi cevrenizden felan gorduklerinizi yazin yorumlarinizi bekliyorumm

Kizlar çok merak ediyorum bebegimin cinsiyetini şuan 13 hafta icerisindeyim acaba bu sene ne senesi cevrenizden felan gorduklerinizi yazin yorumlarinizi bekliyorumm

Bende senin.gbi çok merak ediyorm 12+2 falanim ama öyle şeyler batil inanç ya :) birsürü şey
Cin takvimi
Rus takvimi
Yok çatal bicak yok yüzük :))
Ikili test fbhcg degeri falan.fistan :)

Yengemin kızı oldu diger butun tanıdığım hamişlrn kızı olck

Ay bende merak ettim simdi :) cin takvimine baktim erkek cikti ama hayirlisi olsun insallah.Allahim saglikli kucagimiza almayi nasip etsin

Is yerinde 3 hamile rkadas var. Ucunun de kizi olacak :))

samsung

ya varya ilk çocuğum olacak inşallah çoğunluk kız diyor karın tipi efenime sölimm mesela gögüslerim kararmadı. sivilceler felan var yani çoğunluk kız belirtileri birde ben hamileyim diyince çoğunun içine kız doğmuş. ya 5 kişi erkek diye diretiyo yok o erkek erkek o. işte erkek kıyafetleri al yani çok net konuşunca ayar oluyorum

Cok net konusan bes kisi dr mu yoksa tanidiklsrinmi?

merhaba canım anemmm sende hamişliğinin son demlerini yaşıyorsun merak ettim kızmı erkekmi :))sen ne zaman öğrendin cinsiyetini ? yok dr. 16 haftadan önce ne desem inanma dedi. 3 haftam daha var :( yok canım ya etraftan diyorlar hani tamam gerçekten kız erkek önemli değil ama ne bilim böyle konuşmalarıda kesin ve net konuşuncada insan sinir olmuyor değil hani

Hic belirtilere bakmayin cogu yanlis cikti zaten. Bi hepsinden daha fazla dogru olan karin tipi. Ama oda karin cikinca belli oluyo

Evet yok kusma olmazsa erkek olursa kız ama kime sorarsam evet doğru çıktı annnem teyzelerim eltim anneannem komşular hepsiii biri de yanlış çıkmadı sizde oldu mu kusma

ya varya ilk çocuğum olacak inşallah çoğunluk kız diyor karın tipi efenime sölimm mesela gögüslerim kararmadı. sivilceler felan var yani çoğunluk kız belirtileri birde ben hamileyim diyince çoğunun içine kız doğmuş. ya 5 kişi erkek diye diretiyo yok o erkek erkek o. işte erkek kıyafetleri al yani çok net konuşunca ayar oluyorum

Yaş kaç cnm bu arada hayırlı olsunn

Back
X