erkek arkadaşımın fake bir hesapla konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailem bana çok kızacak ve hiçbir şekilde bir daha güvenmeyecekler
iyi de senin güvenine ihanet eden biri var ortada ailen kızsa bile sen birine güvendiğin için suçlu değilsin sadece sana ihanetini gördüğünde ilişkiyi bitirmen ve herhangi bir konuda güvenmemen gerekirdi o kadar kuzum bu ilişkiyi bitirdikten sonra kendi prensiplerini belirle geçmiş olsun
ailelere haber verirsen ileride aniden ödemeyi kesmeye kalkamaz bir gün belirleyin aranızda her ay o gün atsın sana bir arkadaşımın da başına geldi onlar böyle yaptılar ama 6 aylık bir borçtu onlarınki

Kolumda dediğiniz bilezikleri aileniz görüp sormuyor mu? Ortak ödüyoruz dediğiniz krediyi siz çektiniz ve sevgiliniz de size veriyor galiba. Aylık ödemesi ne toplam kaç para? En azından bilezikler sizde. Satar kredi ödemesine eklersiniz. Annenize söyleyin ve adamın annesi de bilsin bu borcu. Ayrıca mesaj yazın ve cevap verdirin, borcu olduğu yazılı bilgi dursun. Ödettiğiniz kadar ödesin çünkü siz ayrılınca ertesi gün toz olur bu tipler. Bu size ders olsun, cebinde parası olmayan, takacağı altını bile size aldırmak isteyen adamlardan koşarak kaçın.

önemli detaylar atlanmış.
Kredi ne zaman ve ne kadar vadeyle çekildi?
Toplam kredi tutarı ne?
bu kişi size bu zamana kadar kredi borcu için kaç para ödedi ve ödemeyi nasıl yaptı?
Ne kadar kredi borcu kaldı?
Bileziklerin ederi ne?
Paranızı kurtarmak önceliğinizse bunları bilip buna göre önerilerde bulunabiliriz sanırım.

Canım o senin ailen.
Kızar da bağırır da..
Ama eninde sonunda seni kurtarmaya bakar.
Ailenin arkanda oldugunu bilsinler.
Sen anasıyla ne konuşcan? İki pışpuş ben derim, ben döverim. Sonra her daim aldatılmaya hazırlıklı ol.
Bence senin gönlün yok ayrılmaya.
Devam edelim ama o beni alsatmatacağına söz verdin istiyorsun.
Aldatılacaksın.
Üstelik de salak yerine konuyorsun.

ya faizi düşüktü diye orta yerden kredi mi çekilir onu da geçtim ayrılık sözüm tam olarak ne olmalı, annesine yazıcam paramı istiycem vs. 24 değil de 14 yaşındasın sanki. bana geçmedi hikaye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X