erkek arkadaşımın fake bir hesapla konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilinin annesiyle anne-kız gibi olabilirsin ama araya ayrılık ve para girdiği zaman oğlunun tarafını tutacak. Diğer arkadaşın da dediği gibi senin gazını almak için kararından döndürmek için iyi konuşur ama o hep oğlundan taraf olacak o yüzden annesine güvenip hareket etme. Bunu da ders niteliğinde kabul et daha 24 yaşında genceciksin bir erkek için kredi çekmek ona para yedirmek ne gözünü seveyim yapma bu şekilde değerli olmazsın bak böyle borca girdiğinle nasıl geri alırım derdiyle kalıyorsun

Şuan arabam bozuldu.parcasi zor bulunan bi parca.ugrasmamak icin esim gel digerini satalim baska alalim diyo.Bilezigimi vermiyorum ben kocama başka araba almak için. Gitsin bulsun parcayi yaptırsın.oysa alınacak araba yine benim ustume..ona rağmen vermiyorum.
Sen nasıl kredi işine giriyorsun 2 günlük sevgili için.Ne kadar bu borç?Ne için çektiniz siz bu krediyi?
Yarısı ile bana bilezik aldık diğer yarısı onda

Peki siz neden böyle bi kredi çekme ihtiyacı hissettiniz.
İnan çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca.peki şimdi sevgilin bu borcu odemezse sen nasıl ödemeyi düşünüyorsun?Çalışıyormusun ?
Ben çalışıyorum ama çok zorlanırım tek başıma ödersem
Faizi düşük diye çektik

Ben çalışıyorum ama çok zorlanırım tek başıma ödersem
Faizi düşük diye çektik
Ayrılınca muhtemelen bu borcu ödemeyecek. Bileziklerini bozdurup büyük bi ihtimal borcun bi kısmını kapatacaksın.Her halükarda zararlı çıkacaksın ama kendine en büyük kötülüğü bu adamla evlenmekle yaparsın.Sakin ama sakin evlenme..

Ayrılınca muhtemelen bu borcu ödemeyecek. Bileziklerini bozdurup büyük bi ihtimal borcun bi kısmını kapatacaksın.Her halükarda zararlı çıkacaksın ama kendine en büyük kötülüğü bu adamla evlenmekle yaparsın.Sakin ama sakin evlenme..
Şuan ayrılmak mantıklı mı abla borcunu ödeyene kadar beklemeli miyim

Abla iki yıllık bir borç o kadar süre nasıl erteleyebilirim
Ah be güzelim nerden tutsak elimizde kaliyo.o kadar safsın ki kızamıyorum da.sen ne akla hizmet böyle bi adam için kendini saçma sapan işlerin içine sokuyorsun.2 yıl tabi ki erteleyemezsin.Ailem öğrendi bu borcu kapatmadan evlenmeyiz diyeceksin.Ki bence ailenin de bilmesi gerekiyo.yoksa kurtulamazsın bu adamdan

Ah be güzelim nerden tutsak elimizde kaliyo.o kadar safsın ki kızamıyorum da.sen ne akla hizmet böyle bi adam için kendini saçma sapan işlerin içine sokuyorsun.2 yıl tabi ki erteleyemezsin.Ailem öğrendi bu borcu kapatmadan evlenmeyiz diyeceksin.Ki bence ailenin de bilmesi gerekiyo.yoksa kurtulamazsın bu adamdan
Ailem bana çok kızacak ve hiçbir şekilde bir daha güvenmeyecekler

valla kandıranı kandırcan ya , gel arabayı değiştirek falan dicen bi kredi de sen ona cektircen alıp parayı kendı kredini kapatıp naşlayacaksın . 2 sene 160 lira için çekilmez salak adamın teki kendıne yazık etme borç ödenecek die beklerken duygularına yenik düşüp manipüle olabilirsin sonra bi bakmışsın evlisin. Zaten kolunda 2 bilezik varsa 20 şer gram desen 160-170 bin yapar .

Ailen öğrenmeden ayrılamazsın bence hem de paranı alamazsın. Annesi de kendi de seni ikna etmeye çalışacaktır. Annesi oğlunu çekip çeviren kredi bile çeken birini bulmuş neden bırakmanı istesin. Oğlunun huyunu bilmez mi hiç. Ailene söyle gerekirse onlar annesi ile konuşarak paranı alsınlar. Seni de sahipsiz sanmasınlar. Ailen sana kızabilir haklılar da. Ama kısa yoldan kurtulman için böylesi daha iyi sanki. Elin kadını ile birlik olacağına yine kendi ailen en iyisidir. Şu an senin tez vakitte o çocuktan paranı alıp ayrılman lazım. Ailelerin tanışması çok büyük bir olay değil merak etme

Bir buçuk senedir devam eden bir ilişkimiz var
Aile tanışması oldu yakında beni istemeye gelecekler ama ben bugün erkek arkadaşımın telefonunda Instagram hesabında fake bir hesapla konuşmasını yakaladım ona iltifat ediyordu ben görünce beni sen işletiyorsun sandım o yüzden bu şekilde konuştum dedi en son konuşması da 3 haziran daha bir konuşma yok ama bundan önce de bir kız şuan erkek arkadaşın yanımda diye resim atmıştı ve erkek arkadaşım gerçekten o akşam dışardaydı ve bana cevap vermemişti önceden kalma bişey dedi bende birkaç gün tripten sonra affetmiştim karşımda ağlamıştı felan lütfen bana akıl verin şuan ne yapmalıyım
Ben böyle durumlarda insanların cevapları bildiğini, yolun sonunun nereye çıkacağını öngördüğünü düşünüyorum. Çünkü içinde bir ses gerçekten kişiyi durdurmaya, gittiği yolun kötü, aldığı kararın yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor. Bizler o sese kulak tıkıyoruz. Aslında kimsenin nasihate ihtiyacı yok.

İçinize sinmeyen, sizi huzursuz eden birseyler varsa, ki var. Devam etmemeniz gerektiğini bunun en çok size zarar vereceğini biliyorsunuz demektir.

Ailem bana çok kızacak ve hiçbir şekilde bir daha güvenmeyecekler
Güvenmemekte haklılar. Ayrıca kızsınlar. Birsey olmaz. Çocuğun anasına anlatmayı düşünene kadar kendi anne babandan iki azar işit ama en azından seni gerçekten kollayacak insanlara sığınmış ol. Paramı istiyorum dediğinde de bak bakalım sevgilin ve annesinin içinden nasıl bir düşman çıkıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X