- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
kızlarrr birde idrarım bir kaç gündür yeni doğan bebişlerin idrarı gibi kokuyor buda ayrı bir enterasanlık :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın...ay canım atla atlaaa :)) ay ama çok sinir bozucu durumbu arada hamişliğin son demlerini yaşıyorsun kız mı erkek mi nasıl gidiyor bakalım :))
canım alttan muayene ile çok erken duyuluyormuş haberin olsun gerçi oda ayrı bir sıkıntı
Sinir bozucu degil aslinda. Ultrason bebegin vucut olcumlerine gore hafta belirliyor. Mesela ileede kafasi bacak boyu ve karin cevresi ayri ayri olculuyor. Nerdeyse her seferinde kafasi baska hafta+gun digerleri baska hafta+gun cikiyor. Bu anormal bi durum degil yani. Bosuna gerilme)
Evet son haftalardayim artik iyice sistik bekliyoruz. Oglum olacak insallah![]()
İlkini alttan bakti ama bi cok kisi alttan baktirma dedi benimde acikcasi kafam karisti bu konuda.
Bencede.doktorlardan iyisini kimse bilemez. Tabi ben yinede sorcam bi sikinti olur mu diye.bu seferde dr demesin sikinti olsa ben niye yapim :)ebrucum benim arkadaşlarda baktırmış bişi olmamış.dr.a kalp atışları için gittiğimde ultrasonda göremessek kalp atışlarını alttan bakcaz dedi.neyseki duyulduğu için hiç alttan baktırmadım. işi dr.a bırakmak lazım sanırsam![]()
Bencede.doktorlardan iyisini kimse bilemez. Tabi ben yinede sorcam bi sikinti olur mu diye.bu seferde dr demesin sikinti olsa ben niye yapim :)
Bende bakim şimdi uzman tv yebencede öyle derse kesin der :))) arada azarı işitirsincanım ya videolarda izlemiştim alttan muayenede bir sıkıntı olmadığını söylüyorlardı hatta uzman tvde videoları var. hatta öyle birşey olsa ilişkidede düşer demişti videoları izlediğinde eminimki rahatlıyacaksın bulursam linkini gönderirim sana
Bende bakim şimdi uzman tv ye
bende senin gibi dusunuyorum alttan sıkıntı olsa zaten iliskide duser asil.ki iliskide belli zamanlarda sorun yok.
ya işte farklı farklı çıkınca birde bende pıhtılaşma var ay diyorum kandan beslenemiyor o yüzden mi geriye gidiyr diye düşünmüyor değilim(
Allah kurtarsın canım sağlıklı sıhhatli bir an önce kucağına alırsın inşallah kaç kilo aldın varmı çatlaklar ? varsa tüyolar alalım :)))
Oyle dusunme hee kontrol farkli oluyor. Hamileligin tadini cikar stres yapma)
Aminn hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah. Ben aldim simdilik. Gobekte catlak yok da goguslerde basladi biraz, pek fazla bisey yapmadim zaten, sadece dusta bebek yagi suruyorum.![]()
Ben cinsiyetini 15.haftamda öğrendim canım.
Hosbulduk canım :) Allah izin verirse kız olacak. Bu arada şuan 25 haftalık. Zaman çabuk geçsin istiyorum artık :)canım hoşgeldin bakalım ben ne zaman öğreneceğim 14+6 yım :)) bu arada kızmı erkekmi
Hosbulduk canım :) Allah izin verirse kız olacak. Bu arada şuan 25 haftalık. Zaman çabuk geçsin istiyorum artık :)
Evet yok kusma olmazsa erkek olursa kız ama kime sorarsam evet doğru çıktı annnem teyzelerim eltim anneannem komşular hepsiii biri de yanlış çıkmadı sizde oldu mu kusma