2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

günaydın kızlar
pamuk şekerciğim elimde muratın yeni çıkan konu anlatımlı soru bankası var
bunlar bitince sadece soru bankasını almayı düşünüyorum
hepsini tamamladım derslerin murattan memnunum ama bitince data tarihi almayı düşünüyorum
ihtiyaç nasıl bilemedim çok mu yüzeysel geçiyor onuda almak istiyordum ama muratın konu anlatımı daha detaylı geldiği için bu seçtim
beyaz kalemin yaprak testleri var birde kitap seçten almıştım işte yayınları
kitapseç yaprak testleri ihtiyaç konu anlatımlı matematik
elimdeki kaynaklar bunlar şuanda beyaz kalemin sorularını beğeniyorum

matematiğe gelince baş belası diye bakmaktan vazgeçtim artık
yazarak çalışıyorum
zaten ezber yapamıyorum bu derste farklı farklı tüm sorular
bol soru çözmem lazım sanırım bu yüzden birkaç test almaya karar verdim yoksa çok zor :KK43:
Canım benim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Hepsini not alıyorum, internetten fiyatları araştırıp not alıyorum. Tüyap kitap fuarına gidince de fiyatları karşılaştıracağım inşallah.
Arkadaşlar Merhaba ,
Bişi paylaşmak istiyorum. Önceki Gk-Gy Kpss sınavında grup olarak dershaneye giden hatta aynı yayınları çalışan 4 kişilik bir arkadaş grubu ile tanıştım geçenlerde. Bir tanesi sürekli arkadaşımdı zaten, tiyatroya gitmiştik, diğer 3 arkadaş da ordaymış. Neyse konu geldi benim Kpss hazırlığıma :)

Çok ilginç bir şekilde dördü de ağız birliği yapmış gibi; 'Muhakkak yediiklim soru bankalarını al ve onları çözmeden sınava girme.' Bizim içimizde x,y,z 'nin yüksek puan almasının tek sebebi, diğerlerinden farklı olarak yediiklim de çözmüş olması diyorlar.


Mantıklı olabilir, paylaşmak istedim.

Sizin fikirleriniz nedir?
Tatlım yediiklimin iyi olduğunu ben de bir çok kişiden duydum. Alacağım soru bankaları arasında yediiklim de var. Alıp çözmeye başlayınca fikirlerimi de yazarım.:KK61:
günaydın kızlar..buraya yazdıkça motive oluyorum.netten sipariş verdim coğrafya ve Türkçe kitaplarımı bekliyorum o yüzden daha çalışmaya başlamadım o derslere.tarihten Trablusgarp balkan ve 1.dünya savaşı bitti.matematiktende basit eşitsizlik-sıralama ve mutlak değer bitti. hepimizin Allah yardımcısı olsun
Tatlım tebrik ederim, ekledim konularını. Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK16:
merhaba kızlar geç kalmış olmakla birlikte kpss çalışmalarıma başladım her dersin ilk konusu bitti önce videolardan izliyorum sonra konu anlatımlı kitaptan çalışıyorum ve elimdeki bütün kitaplardan konuyla ilgili soru çözüyorum evet sistemim bu ama elimdeki kitapların hepsi 2012 kpss hazırlık kitapları şimdilik ihtiyaç konu anlatımından çalışıyorum ama yeni basım set almayı da düşünüyorum aslında günde 4-8 saat arası çalışıyorum şimdilik 95 hedfledim Allah hepimize kolaylık versin:KK16::KK16:
Canım merhaba hoşgeldin aramıza. Konularını tablomuza ekledim. Siftahın hayırlı olsun. Devamı da su gibi gelir inşallah.:KK61: Çalıştıkça yaz bize bekleriz.:KK19:
uzun bir aradan sonra gelebildim nihayet :KK52: merhabalar hepinize :KK34:

netten kotayı aşınca böyle oluyor, videolar yüzünden hep :KK30:

neyse, umarım iyisinizdir ve derslerinize çalışıorsunuzdur :KK54:

bugün tarihten yeni konu çalıştım, osmanlı kültr- uygarlık ve 58 soru çözdüm. geometriden benzerlik çalıştım, 40 soru da ondan. sözel mantık çalışmaya başladım bir de. şimdilik bu kadar.
nathaliecim merhaba canımm:KK16: Benim çalışmalar şimdilik gitmiyor. Çünkü vizelerim başladı. Şu an soru bankası araştırma aşamasındayım. :KK31:
Ah o kotalı internetin zorluğunu ben de bilirim. Şimdi Allah'tan komşuyla ortak kullanıyoruz diye sınırlıya geçtik de rahat ettim. Gerçi şimdi de bilgisayarım yok diye giremiyorum.:KK9:
Konularını ekledim tablomuza tatlım.:KK16: Kolay gelsin.:KK61:
Selamlar güzeller.
Ben dersaneye gidiyorum ve orada müsvedde not alıyorum. sonra gelip onları temize geçiriyorum defterlerime.
daha sonra onlara bir göz gezdirip konuyla ilgili testleri çözüyorum. yanlışlarımı da gözden geçirip not alıyorum.
17 kasımda ilk deneme sınavıma gireceğim ve o güne kadar biraz konu bitirebilmek istiyorum
merhaba canım. benim de aynı tarihte deneme sınavım var. ihtiyaça mı gidiyosun sen de?
arkadaşlar merhaba ben önlisans mezunuyum burda lisans mezunu arkadaşlar var galiba :KK43:
Merhaba canım. Burada lisans önlisanlar olarak kardeş kardeş çalışıyoruz hep beraber:KK16: Seni de bekleriz.
 
Kızlar bu arada her konuyu ekleyemedim malesef. Zamanım yetişmedi yine :KK43: Çıkmam gerekiyor. Görüşmek üzere. Herkese kolaylıklar dilerim.:KK61:
 
mrb arkadaslar kac gundur yazmiyordum topigimize ama takipteyim tektek okuyorum. bayramdan beri calismam durdu buna bir nedende oglum.. gunduz uykusu bitti galibs:KK43:(( uyumuyo. uyanikkende ders calistirmiyo.. ama bugun inatla uyusun diye elimden geleni yapiyorm. silkelendim artik basliyorm yeniden mat bitmisti zaten turkce ve geoya gecmistim ama olasilikda eksiklerim var onu tekrar edecem once insallah rabbim azmimi kirmaz..
kolay gelsin kizlar gorusmek uzere...
 
merhaba kızlar..

sizlere kolay gelsin diyorum. bende atandım çok şükür.. zorlu bir süreç anlayabiliyorum.. inşALLAH sizde emeğinizin karşılıgını alırsınız..

daha önce yazmıştım genlde topiklere yinede yazayım belki faydam dokunur..

link vermek yasak diye link veremiyorum. googleye " Kazananlardan başarı öykülerini dınlemek istiyorum"yazarsanız çok gzl bilgiler gelicek onları okursunuz..


***** sınava çok varken, her ay bir deneme çözüm diyen insanlara şaşırırdım. ne kadar saçma derdim. daha konu bilmediğim şeylerden nasıl deneme çözerm derdim.banada ilk tavsiye ettklerinde banada saçma gelmişti. ama gel görkü bence çözmek mantıklıymış. dediğim gibi en azından kafanda bi soru şekli beliriyor ona göre konu çalılırken nelere dikkat etmen gerekeni anlarsın.


***** eger hem çalışıyor hem ders çalışıyorsanız bu işin daha çok ciddiyetinde olmanız lazım. eve geldikten sonra mutlka en az 3 saat çalışmanız lazım. evet eve gidince yorgun oluyorsunuz. ama unutmayın hergün işten eve gidiceksiniz ve hergun yorgun olucaksınız:) bens abah 7de kalktım akşamda evde 7dede oldum. uykum gelmediimi çok geldi ama 1 e 2 e kadar durup çalıştığım günler bile olurdu.

***** facebook ta online kpss ve online matematik grupları var. oralara üye olabilirsiniz. iş yerindeyken orda vakit geçirebilirsiniz. ben mesela sabahları işe 1 saat erken giderdim. hakan dedenin yada çoğrafya videolarını izlemek için
facebook linklerini verimiyorum. özelden isteyenlere yazarım. ama ben acayip faydasını gördüm.
çünkü iş yerindeydim gereksiz şeylerle uğraşcağıma onlara bakıyodum.

***** benm çoğrafyam yok gibi bişeydi. NİHAN AKAR var. zorlu eokul. hoca kendine göre bir strateji belirlemiş. mesela ben şuan bütük tektonik gölleri neblm madenler nerde tarım ürünleri nerde biliyorum ve hepte bilicem bi kaç yıl sonra bile. katipliğe girdim mesela martta. 1yıl geçmesine ragmen hiç unutmamıştım. çünkü hoca bi şekilde kafana koyuyor. bunun dersi ücretli ama. benm bi arkaşım almıştı. çok pahalı bişey debi kaç kişiyle ebraber alabilirsin. sonuçta ama lisans 2012 kpss çoğrafyasına zor dediler. ama celdirici şıklar vardı. ama ben orda 2 yanlış 1 boş yaptım. hani bence zorluk derecesine göre iyiydi:)


****matematikten ben ekol hocayı dinledim. bide ofisokul.com var. ordan soru çözümlerini izliyorum. mutlaka bakınmatematiğiniz iyiysede kötüysede bakın derim
benm matematiğimde sıfırdı. ilk deneme çözdüğümde yalan olmasın 3 4 doğru yapıodum sınav vaktine kadar netlerim 25net ekadar çıktı. sınavda vakit sıkıntısı işte:KK43: 15 tane yaptım. 14 doğru bir boş. ben sınavda saate yanlış bakmışım. yarım saatim var sanıyodum. kısmet diyelim..

***** ve herkes dediği gibi. tarih ve hakan dede. bnce hakan dedeyi dinleyip sonra konuyu çalışmak ve soru çözmek daha mantıklı. bnm şuan tarihten 25 in altına inmiyorum. full yaptıgım günlerde oluyor
hakan dedenin videoları bi şekilde bulun. bulduktan sonra dinleyin. bak ben iş yerindeyen kulaklıkla hakan dedeyi nihan akarı hep dinlerdim..
yani işteykende vaktimi verimli kullanıodum.
hakan dedinin konu anlatımlı videoları var. bide sezon finali videoları var. önce normal videoları dinlyin sınava yakın sezon finalleri dinleyin..
hakan dedin funclup sayfasına yapışın o size hep doğruyu gösterecektir(bnm vaktimde öyleydi)


***** ben beyaz kalem ve ihtiyaç 15li denemeleri çözdüm. bunlar basitti. sanırım siz lisansınız. diğer arkadaşlarda görüşlerini belirtsin. sanki ilk aşamada en azından 1 2 ay önlisans denemeleri çözmeniz daha iyi. tabi sonradan lisans
deemeleri çözmeniz zorluğua alışmanız anlamında daha iyi..
o deneme bu deneme diye ayırmayın ben hemen hemen her denemeyi çözdüm. sizde öyle yapın

**** benm türkçemde kötüydü. şuan hala daha sıfatları fiilleri kısaca dil bilgisi yapamıyorum. hakkımda hayırlısı artık. türkçe içinde.korfezvideo.com var. ben girmedim ama arkadaşlar tavsiye ediyordu.

* ihtiyacın diktörgen şeklinde genel kültür kitabı var. bence konu anlatımının yanında oda olsun. çnkü gk çok güzel anlatmı.ş. hani tekrar amaçlı sürklli kullanbilirsiniz.
http://www.nt.com.tr/media/catalog/...25d08d6e5fb8d27136e95/9/7/9786051301587_1.jpg
ihtiyacın bu kitabı çok güzel. hani önce konu anlatımlıdan adam akıllı çalışın bu kitapta özet tekrar anlamında çok güzel
24 saatte tarih, çoğ, vatandaşlık kitapları var. onlarda ÖZET için güzel kitapalr

**** bol bol tekrar yapın unutmayın. muhtemelen her tekranınızda bn bunu biliyorum olucaksınız. ama yinede tekrar edin. mesela tarihte kongrelere geldiniz. baştan kongrelere kadar bi tekrar edin öyle yeni konuyu çalışın.
hep baştan alın geldiğiniz yere kadar. ben artık hangi konu nerde hangi yaprakta o dereceye gelmiştim:KK43:

*** anayadanda gözünü hiç korkutmayınç ezber yapmayın mantıgını anlayın. çok şükür benm anayasamda iyi

ben dersaneye gitmedim. 8 bck 6 da iş yerindeydim. 8de ders çalışmaya başlardım.
ben mesela her kitaı almadan. nette okadar çok kitap varkı. bütü ktiapları pdf yada taratıp koyuyorlar nete. onlardan bulup indirin.
iş yerindeki vaktinizi iyi değerlendirin.

inş azimle çalışırsınız. rabbim kmsenin emeklerini boşa çıkarmasın
 
kızlar elinde nihan akarın (zorlu eokul) kullanıcı adı şifresi varmı..
gerekli ücret neyse öderim bende.. hesap numaranıza yatırırım..

yada bir kaç arkadaş toplanıp alabiliriz..
gerçkten faydalı bir şey..
denemek görmek amacıyla zorlueokul sitesine girip videolarda çoğrafya ları bulup ücretsiz olanları izleyebilirler..

toplam 58 konu var..
8tanesi ücretsiz...


isteyen arkadaşlarla toplanıp alabilirz..

Paket3 100 Lira 25 Kontör ile 25 Canlı ders veya 75 video ders izleyebilirsiniz. (1 Ekim 2014 tarihine kadar dilediğiniz zaman dilediğiniz ders için kullanabilirsiniz ve seçtiğiniz ders videolarını defalarca izleyebililirsiniz.)
 
asumunikal gerçekten yazdıkların bana moral verdi. hele matematikten geldiğin nokta beni inanılmaz motive etti. bende 3-4 net çıkarabiliyorum. 2012 kpssde mat.dan 9 soru işaretledim. 6 tanesi yanlış çıktı :) sınavda 3-4 bile yapamadım yani :)ona rağmen 79 aldım. 4-5 soru daha yapabilseydim bende atanacaktım, ama olmadı. hayırlısı..

bu sene tekrar hazırlanıyorum sınava. matematiği sıkı tuttum tabi ama araya başka olaylar girdi. cenazemiz vardı, şehir değiştirdik.yine denedim , tam adapte olmuştum ki kurban bayramı girdi araya. şimdi hiç çalışasım yok. Dün ufaktan başladım tekrar. inşallah zaman içerisinde eski şevkime kavuşurum.

sen bu sene tekrar mı hazırlanacaksın , meb de mi görev yapıyorsun ?
 
Son düzenleme:
kızlar elinde nihan akarın (zorlu eokul) kullanıcı adı şifresi varmı..
gerekli ücret neyse öderim bende.. hesap numaranıza yatırırım..

yada bir kaç arkadaş toplanıp alabiliriz..
gerçkten faydalı bir şey..
denemek görmek amacıyla zorlueokul sitesine girip videolarda çoğrafya ları bulup ücretsiz olanları izleyebilirler..

toplam 58 konu var..
8tanesi ücretsiz...


isteyen arkadaşlarla toplanıp alabilirz..

Paket3 100 Lira 25 Kontör ile 25 Canlı ders veya 75 video ders izleyebilirsiniz. (1 Ekim 2014 tarihine kadar dilediğiniz zaman dilediğiniz ders için kullanabilirsiniz ve seçtiğiniz ders videolarını defalarca izleyebililirsiniz.)

siz tekrar mı gireceksiniz sınava?
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama malesef lisans kpss de daha çok net yapmak lazım ön lisansa göre
 
Canım benim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Hepsini not alıyorum, internetten fiyatları araştırıp not alıyorum. Tüyap kitap fuarına gidince de fiyatları karşılaştıracağım inşallah.

merhaba canım. benim de aynı tarihte deneme sınavım var. ihtiyaça mı gidiyosun sen de?

Hayır canım maltepe akademiye gidiyorum ben.
umarım güzel sonuçlar alırız :KK16:
canım tarih islamiyet öncesi türk tarihi
matematik temel kavramlar bitti benim :KK3:
 
selamlar herkese :KK3:

bir aydır kpssye çalışıyorum ama tam istediğim gibi düzenli değil, insan tek başına motive olamıyor.
bu konu çok güzelmiş, herkes birbirine yardım ediyor, birbirini motive ediyor, paylaşımlar, öneriler, çalışma taktikleri... harika :KK16:
keşke konu sahibi beni de listesine alsa, beni de alsanız arnıza :nazar:

eğer eklenirsem diye yazıyorum
ben:Kaizen_
şu an yurt dışı ama sınav zamanı olacağım şehir Ankara
lisans mezunuyum bölümüm Alman Dili ve Edebiyatı
kpss-b ye gireceğim
bu sene kesin kazanmak istiyorum

bitirdiğim konular ise hani olur da listeye eklenirsem diye :nazar:

Tarih: 1) İslamiyet Öncesi Türk Tarihi

Matematik: 1) Temel Kavramlar 2) Sayı Sistemleri 3) Bölme-Bölünebilme 4) Ebob-Ekok 5) Rasyonel Sayılar 6) Üslü Sayılar
 
selamlar herkese :KK3:

bir aydır kpssye çalışıyorum ama tam istediğim gibi düzenli değil, insan tek başına motive olamıyor.
bu konu çok güzelmiş, herkes birbirine yardım ediyor, birbirini motive ediyor, paylaşımlar, öneriler, çalışma taktikleri... harika :KK16:
keşke konu sahibi beni de listesine alsa, beni de alsanız arnıza :nazar:

eğer eklenirsem diye yazıyorum
ben:Kaizen_
şu an yurt dışı ama sınav zamanı olacağım şehir Ankara
lisans mezunuyum bölümüm Alman Dili ve Edebiyatı
kpss-b ye gireceğim
bu sene kesin kazanmak istiyorum

bitirdiğim konular ise hani olur da listeye eklenirsem diye :nazar:

Tarih: 1) İslamiyet Öncesi Türk Tarihi

Matematik: 1) Temel Kavramlar 2) Sayı Sistemleri 3) Bölme-Bölünebilme 4) Ebob-Ekok 5) Rasyonel Sayılar 6) Üslü Sayılar

hoşgeldinnnnn paylaşımlarının çok olması dileklerimle:) sevgiler....
 
umarım hedeflerine ulaşırsın:)tarih ilk başlarda sıkıcı gözükse de öğrendikçe zevkli hale geliyor

umarım haklısındır :KK1: yeni şeyler öğrenmek zaten insanı mutlandırıyor
kpss demek benim için tamamen yeni şeyler öğrenmek demek...
dil bölümüyüm ve çalıştıklarım hakkında hiçbir fikrim yok :KK1:
 
umarım haklısındır :KK1: yeni şeyler öğrenmek zaten insanı mutlandırıyor
kpss demek benim için tamamen yeni şeyler öğrenmek demek...
dil bölümüyüm ve çalıştıklarım hakkında hiçbir fikrim yok :KK1:

zaten konular ileri seviye gerektirecek kadar zor değil
ben 0 tarihle başladım şu an konuları bitirdim %100 doğru çözüyor muyum hayır
ama yanlışlarımız bize doğrularımızdan daha fazla yol gösteriyor
ben çıkıyorum çok kolay gelsin sana da yine görüşürüz:KK16:
 
Patruska Merhaba, Sen de ihtiyaç'dasın sanırım dimi. Ben de Konya'da ihtiyaçtayım. Bu hafta yaprak testler, soru bankaları ve cep kitapçıklarını vereceklermiş. Ben de bekliyorum hevesle :)[/Q

merhaba guness, evet ihtiyaçtayım canım çatlattılar bize de konu anlatımı ve cep kitapları verildi bu hafta da diğerleri dediler bakalım ben zaten yarın beyazkalemin soru bankasını alacağım yetti canıma :KK70:
 
asumunikal gerçekten yazdıkların bana moral verdi. hele matematikten geldiğin nokta beni inanılmaz motive etti. bende 3-4 net çıkarabiliyorum. 2012 kpssde mat.dan 9 soru işaretledim. 6 tanesi yanlış çıktı :) sınavda 3-4 bile yapamadım yani :)ona rağmen 79 aldım. 4-5 soru daha yapabilseydim bende atanacaktım, ama olmadı. hayırlısı..

bu sene tekrar hazırlanıyorum sınava. matematiği sıkı tuttum tabi ama araya başka olaylar girdi. cenazemiz vardı, şehir değiştirdik.yine denedim , tam adapte olmuştum ki kurban bayramı girdi araya. şimdi hiç çalışasım yok. Dün ufaktan başladım tekrar. inşallah zaman içerisinde eski şevkime kavuşurum.

sen bu sene tekrar mı hazırlanacaksın , meb de mi görev yapıyorsun ?

kısmet değilmiş demekki canım. hani insan cidden rıskını alıyor diye düşünüyorum.
2014 kpss sana uğur şans getirir inşALLAH
matemetikten yazdıklarımın hepsin doğru sınavda 14 yapmış olabilirim ama seviyem baya yükselmişti. beni bu süreçte en çok yoran matemetikti..

başınız sağolsun mekanızın cennet olsun..
erteleyle sürekli bişiler yarım kalıyor:KK43: bence zaman kaybetme.. ben hazirana kadar bitirmiştim. sonra sürekli tekrar
tekrar lar çok ii oluyor


siz tekrar mı gireceksiniz sınava?
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama malesef lisans kpss de daha çok net yapmak lazım ön lisansa göre

ben girmicem sınama kardeşim için uğraşıyorum canım.
nihan akarı bir kaç arkadşla alsak diye düşündüm.
100tl hani iki kişi olsa 50 50 ödenir diye..
 
Patruska Merhaba, Sen de ihtiyaç'dasın sanırım dimi. Ben de Konya'da ihtiyaçtayım. Bu hafta yaprak testler, soru bankaları ve cep kitapçıklarını vereceklermiş. Ben de bekliyorum hevesle :)[/Q

merhaba guness, evet ihtiyaçtayım canım çatlattılar bize de konu anlatımı ve cep kitapları verildi bu hafta da diğerleri dediler bakalım ben zaten yarın beyazkalemin soru bankasını alacağım yetti canıma :KK70:


O zaman yeni soru bankan hayırlı olsun diyim Patruskacım :)

Beyaz kalemi de çok duydum ama elime alıp incelemek hiç nasip olmadı, fikirlerini de paylaşırsan sevinirim. Benim de bugün dershanem var, bakalım vericekler mi yeni bir şeyler :)
 
kısmet değilmiş demekki canım. hani insan cidden rıskını alıyor diye düşünüyorum.
2014 kpss sana uğur şans getirir inşALLAH
matemetikten yazdıklarımın hepsin doğru sınavda 14 yapmış olabilirim ama seviyem baya yükselmişti. beni bu süreçte en çok yoran matemetikti..

başınız sağolsun mekanızın cennet olsun..
erteleyle sürekli bişiler yarım kalıyor:KK43: bence zaman kaybetme.. ben hazirana kadar bitirmiştim. sonra sürekli tekrar
tekrar lar çok ii oluyor




ben girmicem sınama kardeşim için uğraşıyorum canım.
nihan akarı bir kaç arkadşla alsak diye düşündüm.
100tl hani iki kişi olsa 50 50 ödenir diye..

nerdensinz :)bu nihan akar için ,aynı anda canlı olmasa bile aynı anda şifre ile ders dinlenebiliyor mu acaba ?
ben en baştan bi iki dersini izlemiştim memnun kalmıştım ama insan şimdi iki kişi ile nasıl olur diye düşünüyor aslında çok mantıklı ,söylediğiniz şey tüm coğrafya konuları için geçerli;fakat herkez istediği zaman istediği konuya çalışabilecek ,canlı videoya girilemez sanırım
 
benim kocaya kitap alayım alayım diyorm ,erkekler bilirsiniz bu konularda biraz rahatlar alırssııın ya :)))
mıyk mıyk mıyk
gece beyaz kalemin 4 tane kitabını aldım 2013 yıılının deneme tarih ,coğrafya ,Türkçe,bayramdan beri kitap yüzü açmamıştım ,bi gazla coğrafyanın konularını bitirmiştim ama ne fayda unutuluyor ,ihtiyacın kitabından çalışmıştım....
ama dağlar tepeler ovalar uçtu gitti,şimdi tarihe başladım ,pamuk şekere bitince söyliyeceğim ,tek tek uğraşmasın diye...
bi forum sanıırm pek aktif değil
 
nerdensinz :)bu nihan akar için ,aynı anda canlı olmasa bile aynı anda şifre ile ders dinlenebiliyor mu acaba ?
ben en baştan bi iki dersini izlemiştim memnun kalmıştım ama insan şimdi iki kişi ile nasıl olur diye düşünüyor aslında çok mantıklı ,söylediğiniz şey tüm coğrafya konuları için geçerli;fakat herkez istediği zaman istediği konuya çalışabilecek ,canlı videoya girilemez sanırım

canım fiyatlar böyle..

Ücreti Paket Detayları
Paket1 25 Lira 5 Kontör ile 5 Canlı ders veya 15 video ders izleyebilirsiniz. (1 Ekim 2014 tarihine kadar dilediğiniz zaman dilediğiniz ders için kullanabilirsiniz ve seçtiğiniz ders videolarını defalarca izleyebililirsiniz .)

Paket2 50 Lira 10 Kontör ile 10 Canlı ders veya 30 video ders izleyebilirsiniz. (1 Ekim 2014 tarihine kadar dilediğiniz zaman dilediğiniz ders için kullanabilirsiniz ve seçtiğiniz ders videolarını defalarca izleyebililirsiniz.)

Paket3 100 Lira 25 Kontör ile 25 Canlı ders veya 75 video ders izleyebilirsiniz. (1 Ekim 2014 tarihine kadar dilediğiniz zaman dilediğiniz ders için kullanabilirsiniz ve seçtiğiniz ders videolarını defalarca izleyebililirsiniz.)

Paket4 150 Lira 50 Kontör ile 50 Canlı ders veya 150 video ders izleyebilirsiniz. (1 Ekim 2014 tarihine kadar dilediğiniz zaman dilediğiniz ders için kullanabilirsiniz ve seçtiğiniz ders videolarını defalarca izleyebililirsiniz.)

Paket5 250 Lira 100 Kontör ile 100 Canlı ders veya 300 video ders izleyebilirsiniz. (1 Ekim 2014 tarihine kadar dilediğiniz zaman dilediğiniz ders için kullanabilirsiniz ve seçtiğiniz ders videolarını defalarca izleyebililirsiniz.)

canlı yayına aynı anda girilmiyor..
ben zaten canlı izleme taraftarında değilim. neden diye soracak olursan,
örneğin,
"25 Canlı ders veya 75 video ders" yani ben 100 TL bunu alıcam. 25 canlı ders 75videolu derse eş değer.. 25 canlı izleyeceğime 75 videolu ders izlerim benim içinde avantajlı olur..

toplamda 58 dersi var nihan akarın..
8tanesi ücretsiz.. 50 tanesi ücretli..
75 videolu ders olursa
25başka ders izleme fırsatıda olur..

aynı anda videolu dersler izlenebilir diye biliyorum. bunu arayıp sorabiliriz.
zaten nihan hocada diyor hep birleşip beraber alın maddı durumunuz yoksa..
ama canlı ders aynı anda izlenmez.. sürekli donup durur. bn hiç canlıda izlemedim.
 
X