2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

selammm yarın ehliyet sınavım var yarından sonra hıphızlı devam ediyorum kaldığım yerden :KK76:
aöf ile kpss beraber götürücem artık oldugu kadar diyorum :26:
Sibeliimm nasıl geçti ehliyet sınavın?:KK16:
zaten sonrada fark edip, kendimin de yeni olduğumdan bahsedip, özrümü diledim arkadaştan...:KK31:
Özür dilemene gerek yok tatlım ya bi yanlış anlaşılma olmuş sadece. Sen de yeni olduğun bilmemen gayet normal.:KK34:
pammukşeker ben perşembe sordum dershaneye her dersten tek tek soru bankası vereceklermiş bir de sanırım önümüzdeki hafta verecekler bir de ben beyaz kalemin soru bankasını almaya karar verdim teşekkür ederim arkadaşım.
Kitaplarımız hep aynı zamanlarda geliyor sanırım canım, merkeze bağlı olduğu için. Bize de geçen hafta cep kitaplarını dağıttılar. Önümüzdeki hafta da soru bankalarını vereceklermiş. Sen video izlemek için şifreni aldın mı peki canım?
Kolay gelsin kızlar :)
Önceki sayfalarda var mı hatırlayamadım da geometri için videolu soru çözümleri anlatan bi yer var mı?
Sadece geometri değil matematik için de olabilir.
Canım geometri ve matematik için öss'ye hazırlanırken fazlasıyla faydalandığım ekol hoca'yı önerebilirim. Kpss'de çıkacak konuların olduğu videoları izleyebilirsin. Umarım faydalı olur.
selam kızlar günaydın
bu aralar çok saldım kendimi
hafta sonu pek çalışamadım
pazar günü 2 saat matematiğe baktım
zamanı verimli kullanamıyorum artık kötü hissediyorum kendimi:KK43:
zeytincim, araya tatil falan girince insan ister istemez boşluyor. Bir de ipin ucunu bir kez bırakınca toparlamak zor oluyor. ben de şu an o durumdayım. Okulda sınavlarım sunumlarım falan başladı bir de. 1 aya anca toparlarım ama yine de az az da olsa her gün bakmaya çalışıyorum. Sen de kendini toparlayınca eski tempona dönersin inşallah. Düzenli çalışmak çok önemli o yüzden.:KK31:
mrb arkadaslar kac gundur yazmiyordum topigimize ama takipteyim tektek okuyorum. bayramdan beri calismam durdu buna bir nedende oglum.. gunduz uykusu bitti galibs:KK43:(( uyumuyo. uyanikkende ders calistirmiyo.. ama bugun inatla uyusun diye elimden geleni yapiyorm. silkelendim artik basliyorm yeniden mat bitmisti zaten turkce ve geoya gecmistim ama olasilikda eksiklerim var onu tekrar edecem once insallah rabbim azmimi kirmaz..
kolay gelsin kizlar gorusmek uzere...
dumanncım, Allah yardımcın olsun kuzum. Oğlun gece de mi geç uyuyor? Gündüz elinden geldiğince bakmaya çalış. Daha çok geceleri değerlendirebilirsin.

Hayır canım maltepe akademiye gidiyorum ben.
umarım güzel sonuçlar alırız :KK16:
canım tarih islamiyet öncesi türk tarihi
matematik temel kavramlar bitti benim :KK3:
İnşallah tatlım:KK16: Ekledim konularını. İnşallah listenin tamamını dolduracağımız günleri de görürüz.:KK16:
selamlar herkese :KK3:

bir aydır kpssye çalışıyorum ama tam istediğim gibi düzenli değil, insan tek başına motive olamıyor.
bu konu çok güzelmiş, herkes birbirine yardım ediyor, birbirini motive ediyor, paylaşımlar, öneriler, çalışma taktikleri... harika :KK16:
keşke konu sahibi beni de listesine alsa, beni de alsanız arnıza :nazar:

eğer eklenirsem diye yazıyorum
ben:Kaizen_
şu an yurt dışı ama sınav zamanı olacağım şehir Ankara
lisans mezunuyum bölümüm Alman Dili ve Edebiyatı
kpss-b ye gireceğim
bu sene kesin kazanmak istiyorum

bitirdiğim konular ise hani olur da listeye eklenirsem diye :nazar:

Tarih: 1) İslamiyet Öncesi Türk Tarihi

Matematik: 1) Temel Kavramlar 2) Sayı Sistemleri 3) Bölme-Bölünebilme 4) Ebob-Ekok 5) Rasyonel Sayılar 6) Üslü Sayılar

Merhaba canıım, hoşgeldin aramıza:KK16: Konularını ve ismini ekledim tabloya.:KK61: İnşallah devamı da su gibi gelir.:KK16: Yurtdışında kpss için kitap temin edebiliyor musun canım?:26:
 
merhaba kızlar..

sizlere kolay gelsin diyorum. bende atandım çok şükür.. zorlu bir süreç anlayabiliyorum.. inşALLAH sizde emeğinizin karşılıgını alırsınız..

daha önce yazmıştım genlde topiklere yinede yazayım belki faydam dokunur..

link vermek yasak diye link veremiyorum. googleye " Kazananlardan başarı öykülerini dınlemek istiyorum"yazarsanız çok gzl bilgiler gelicek onları okursunuz..


***** sınava çok varken, her ay bir deneme çözüm diyen insanlara şaşırırdım. ne kadar saçma derdim. daha konu bilmediğim şeylerden nasıl deneme çözerm derdim.banada ilk tavsiye ettklerinde banada saçma gelmişti. ama gel görkü bence çözmek mantıklıymış. dediğim gibi en azından kafanda bi soru şekli beliriyor ona göre konu çalılırken nelere dikkat etmen gerekeni anlarsın.


***** eger hem çalışıyor hem ders çalışıyorsanız bu işin daha çok ciddiyetinde olmanız lazım. eve geldikten sonra mutlka en az 3 saat çalışmanız lazım. evet eve gidince yorgun oluyorsunuz. ama unutmayın hergün işten eve gidiceksiniz ve hergun yorgun olucaksınız:) bens abah 7de kalktım akşamda evde 7dede oldum. uykum gelmediimi çok geldi ama 1 e 2 e kadar durup çalıştığım günler bile olurdu.

***** facebook ta online kpss ve online matematik grupları var. oralara üye olabilirsiniz. iş yerindeyken orda vakit geçirebilirsiniz. ben mesela sabahları işe 1 saat erken giderdim. hakan dedenin yada çoğrafya videolarını izlemek için
facebook linklerini verimiyorum. özelden isteyenlere yazarım. ama ben acayip faydasını gördüm.
çünkü iş yerindeydim gereksiz şeylerle uğraşcağıma onlara bakıyodum.

***** benm çoğrafyam yok gibi bişeydi. NİHAN AKAR var. zorlu eokul. hoca kendine göre bir strateji belirlemiş. mesela ben şuan bütük tektonik gölleri neblm madenler nerde tarım ürünleri nerde biliyorum ve hepte bilicem bi kaç yıl sonra bile. katipliğe girdim mesela martta. 1yıl geçmesine ragmen hiç unutmamıştım. çünkü hoca bi şekilde kafana koyuyor. bunun dersi ücretli ama. benm bi arkaşım almıştı. çok pahalı bişey debi kaç kişiyle ebraber alabilirsin. sonuçta ama lisans 2012 kpss çoğrafyasına zor dediler. ama celdirici şıklar vardı. ama ben orda 2 yanlış 1 boş yaptım. hani bence zorluk derecesine göre iyiydi:)


****matematikten ben ekol hocayı dinledim. bide ofisokul.com var. ordan soru çözümlerini izliyorum. mutlaka bakınmatematiğiniz iyiysede kötüysede bakın derim
benm matematiğimde sıfırdı. ilk deneme çözdüğümde yalan olmasın 3 4 doğru yapıodum sınav vaktine kadar netlerim 25net ekadar çıktı. sınavda vakit sıkıntısı işte:KK43: 15 tane yaptım. 14 doğru bir boş. ben sınavda saate yanlış bakmışım. yarım saatim var sanıyodum. kısmet diyelim..

***** ve herkes dediği gibi. tarih ve hakan dede. bnce hakan dedeyi dinleyip sonra konuyu çalışmak ve soru çözmek daha mantıklı. bnm şuan tarihten 25 in altına inmiyorum. full yaptıgım günlerde oluyor
hakan dedenin videoları bi şekilde bulun. bulduktan sonra dinleyin. bak ben iş yerindeyen kulaklıkla hakan dedeyi nihan akarı hep dinlerdim..
yani işteykende vaktimi verimli kullanıodum.
hakan dedinin konu anlatımlı videoları var. bide sezon finali videoları var. önce normal videoları dinlyin sınava yakın sezon finalleri dinleyin..
hakan dedin funclup sayfasına yapışın o size hep doğruyu gösterecektir(bnm vaktimde öyleydi)


***** ben beyaz kalem ve ihtiyaç 15li denemeleri çözdüm. bunlar basitti. sanırım siz lisansınız. diğer arkadaşlarda görüşlerini belirtsin. sanki ilk aşamada en azından 1 2 ay önlisans denemeleri çözmeniz daha iyi. tabi sonradan lisans
deemeleri çözmeniz zorluğua alışmanız anlamında daha iyi..
o deneme bu deneme diye ayırmayın ben hemen hemen her denemeyi çözdüm. sizde öyle yapın

**** benm türkçemde kötüydü. şuan hala daha sıfatları fiilleri kısaca dil bilgisi yapamıyorum. hakkımda hayırlısı artık. türkçe içinde.korfezvideo.com var. ben girmedim ama arkadaşlar tavsiye ediyordu.

* ihtiyacın diktörgen şeklinde genel kültür kitabı var. bence konu anlatımının yanında oda olsun. çnkü gk çok güzel anlatmı.ş. hani tekrar amaçlı sürklli kullanbilirsiniz.
http://www.nt.com.tr/media/catalog/...25d08d6e5fb8d27136e95/9/7/9786051301587_1.jpg
ihtiyacın bu kitabı çok güzel. hani önce konu anlatımlıdan adam akıllı çalışın bu kitapta özet tekrar anlamında çok güzel
24 saatte tarih, çoğ, vatandaşlık kitapları var. onlarda ÖZET için güzel kitapalr

**** bol bol tekrar yapın unutmayın. muhtemelen her tekranınızda bn bunu biliyorum olucaksınız. ama yinede tekrar edin. mesela tarihte kongrelere geldiniz. baştan kongrelere kadar bi tekrar edin öyle yeni konuyu çalışın.
hep baştan alın geldiğiniz yere kadar. ben artık hangi konu nerde hangi yaprakta o dereceye gelmiştim:KK43:

*** anayadanda gözünü hiç korkutmayınç ezber yapmayın mantıgını anlayın. çok şükür benm anayasamda iyi

ben dersaneye gitmedim. 8 bck 6 da iş yerindeydim. 8de ders çalışmaya başlardım.
ben mesela her kitaı almadan. nette okadar çok kitap varkı. bütü ktiapları pdf yada taratıp koyuyorlar nete. onlardan bulup indirin.
iş yerindeki vaktinizi iyi değerlendirin.

inş azimle çalışırsınız. rabbim kmsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Canım benim öyle güzel anlatmışsın ki. İçimden "inşallah bana da atanmış bir şekilde kpssye hazırlanacak olanlara bu tavsiyeleri verebilmek nasip olur" diye dua ettim. :KK61:
İnsanın karşısında çalışıp başarabilen canlı kanlı bir örnek görmek çok güzel ve motive edici bir şey. O yüzden tecrübelerini bizimle paylaşarak bizi motive ettiğin için çoook teşekkür ederiz.:KK16:
Özel olmazsa; hangi kuruma atandın canım? Ve de memnun musun? Ben seni bir topikten hatırlıyorum ama hangi topikti onu hatırlamıyorum. Karadenizde bir yere atanmıştın sanki.:26:

Bu arada nihan akar'ın tavsiyesini çok sık duyuyorum canım. Ben de almak isterim ama ödemeyi falan nasıl yapacağız?
 
Tablomuz güncellendii.:KK16::KK16:
Ben şimdi soru bankası -fiyat araştırması yapıyorum kızlar.
Eğer internetteki fiyatlar aynıysa kitap fuarından almam, direk internetten alırım.:KK31:
 
Son düzenleme:
Kitapsec'te fiyatlar şu şekilde canlarım
Yediiklim soru bankası set: 40 TL
Beyaz kalem: 33 TL
Murat: 45 TL

2014 Uzman kariyer ve Data soru bankalarını göremedim. Çıkmıştır herhalde dimi:26: Başka bir site var mı acaba önerdiğiniz?
 
Canım benim öyle güzel anlatmışsın ki. İçimden "inşallah bana da atanmış bir şekilde kpssye hazırlanacak olanlara bu tavsiyeleri verebilmek nasip olur" diye dua ettim. :KK61:
İnsanın karşısında çalışıp başarabilen canlı kanlı bir örnek görmek çok güzel ve motive edici bir şey. O yüzden tecrübelerini bizimle paylaşarak bizi motive ettiğin için çoook teşekkür ederiz.:KK16:
Özel olmazsa; hangi kuruma atandın canım? Ve de memnun musun? Ben seni bir topikten hatırlıyorum ama hangi topikti onu hatırlamıyorum. Karadenizde bir yere atanmıştın sanki.:26:

Bu arada nihan akar'ın tavsiyesini çok sık duyuyorum canım. Ben de almak isterim ama ödemeyi falan nasıl yapacağız?

rabbim inşALLAH sana da emek verip ihtiyacı olanlara da daha güzel yerler nasip eder..
bende seni çeyiz topiğindemi yoksa 2013 gelinlerindemi görmüştüm acaba:44:

milli eğitime atandım..
bnm terch zamanında sgk üniversite bide meb vardı. bn tüm terchlerimi meb yaptım.
çok memnunum. maaşı diğerlerine göre az sanırım ama bence insanın huzurlu olması önemli..
mesela sgk ve adliyedekiler çok zorlanıyorlar çok yogunlarmış..

nihan akarda (zorlueokul.com ) girip ücretsiz olaranlara bakabilirsin.
gerçekten kadın çok güzel anlatıo. kardeşimde faydalansın istiyorum..

başka almak isteyen arkadaşta çıkar belki..
100tl ye mesela 50tl 50tl veririz. kullanıcı adı şifre olcak..
istediğin zaman girip videoyu izleyebilcen işte..
 
ben zorlu eğitimden almak istiyorum da şyle birşey var mesela aldığım uzaktan eğitimde istediğim dersi istediğim kadar izleyebiliyorum ama bunda öylemi netimde sorun oluyor düştüğüm oluyor yoksa başa çıkmaz o öyle
nihan hocanın anlatımını beğeniyorum ama tereddütteyim bu nedenle
ders ortasında netten kopsam tekrar açmak zorunda kalıcam bu sefer kontör gidicek bu mantıklaysa alamam
yoksa bir kaç kişi toplanıp alabiliriz
 
kızlar yazdımmı bilmiyorum ama yazayım yine..

**frmtr. com / kpss/ ye girin..
burda Kpss Süper Kaynak Arşivi (Ana Konu)
diye bir konu var..
burda istediğiniz soru bankalarını konu anlatımlarını PDF olarak indirebilirsiniz..
yani her yayından soru çözmek lazım.. çünkü gerçekten yeri geliyor soru yetişmiyor:KK1: en azından bir kısmını PDF olarak kullanabilirsiniz..
 
Kitapsec'te fiyatlar şu şekilde canlarım
Yediiklim soru bankası set: 40 TL
Beyaz kalem: 33 TL
Murat: 45 TL

2014 Uzman kariyer ve Data soru bankalarını göremedim. Çıkmıştır herhalde dimi:26: Başka bir site var mı acaba önerdiğiniz?

pamuk şeker çıktı cnm datanın soru bankaları kitapçıda görmüştüm ben
bugün eşim kitapseçten almış bikaç soru bankası ay çok sevindimm çok mutluyum gelsin biran önce
 
ben zorlu eğitimden almak istiyorum da şyle birşey var mesela aldığım uzaktan eğitimde istediğim dersi istediğim kadar izleyebiliyorum ama bunda öylemi netimde sorun oluyor düştüğüm oluyor yoksa başa çıkmaz o öyle
nihan hocanın anlatımını beğeniyorum ama tereddütteyim bu nedenle
ders ortasında netten kopsam tekrar açmak zorunda kalıcam bu sefer kontör gidicek bu mantıklaysa alamam
yoksa bir kaç kişi toplanıp alabiliriz

ben 2010da kullandım..
kullandıgım şekil şöyle idi,

arkadaşım bana kullanıcı adı şifresini verdi.. onun paketinde (atıyorum ) 30tane VİDEO (yani geçmiş dersler) izleme paketini vardı..
oda seçtiği 30 VİDEOlu dersleri izleyebiliyordu..
yani
diyelimki, sen giriş yaptın.. sonra bağlantın gitti vs sorun değil.. sen kntleri bir kere veriyosun her girdiğinde değil..
atıyorum göller ve ovaları istersen 100 kez aynı gün dinle problem değil..

alacak arkadaşlarda kullanıcı adı şifreleri olacak.. herkes istediği vakitte girip izleyebilir..

yinede kafasına birşey takılan varsa
zorlueokul. com daki iletişim bölümünden sanırım ahmet beydi onla görüşebilirsiniz..
çok anlayışlı insanlarlar..
benm şuan dk m yok..
yarın yada öbürgün bende arayıp detaylı bilgi alabilirim..
 
rabbim inşALLAH sana da emek verip ihtiyacı olanlara da daha güzel yerler nasip eder..
bende seni çeyiz topiğindemi yoksa 2013 gelinlerindemi görmüştüm acaba:44:

milli eğitime atandım..
bnm terch zamanında sgk üniversite bide meb vardı. bn tüm terchlerimi meb yaptım.
çok memnunum. maaşı diğerlerine göre az sanırım ama bence insanın huzurlu olması önemli..
mesela sgk ve adliyedekiler çok zorlanıyorlar çok yogunlarmış..

nihan akarda (zorlueokul.com ) girip ücretsiz olaranlara bakabilirsin.
gerçekten kadın çok güzel anlatıo. kardeşimde faydalansın istiyorum..

başka almak isteyen arkadaşta çıkar belki..
100tl ye mesela 50tl 50tl veririz. kullanıcı adı şifre olcak..
istediğin zaman girip videoyu izleyebilcen işte..

Allahım bizlerede nasip etsin inşallah memur olabilmeyi
ben o dediğin süper kaynağı açamıyrm daha önceden denemiştim yine açılmamıştı bende mi sorun var bilemedim:KK43:
ben girmek isterim eğer o dedim sorunlar yaşanmıyorsa
 
ben 2010da kullandım..
kullandıgım şekil şöyle idi,

arkadaşım bana kullanıcı adı şifresini verdi.. onun paketinde (atıyorum ) 30tane VİDEO (yani geçmiş dersler) izleme paketini vardı..
oda seçtiği 30 VİDEOlu dersleri izleyebiliyordu..
yani
diyelimki, sen giriş yaptın.. sonra bağlantın gitti vs sorun değil.. sen kntleri bir kere veriyosun her girdiğinde değil..
atıyorum göller ve ovaları istersen 100 kez aynı gün dinle problem değil..

alacak arkadaşlarda kullanıcı adı şifreleri olacak.. herkes istediği vakitte girip izleyebilir..

yinede kafasına birşey takılan varsa
zorlueokul. com daki iletişim bölümünden sanırım ahmet beydi onla görüşebilirsiniz..
çok anlayışlı insanlarlar..
benm şuan dk m yok..
yarın yada öbürgün bende arayıp detaylı bilgi alabilirim..

hmm anladım cnm
dün tanıtım videolarında izlemiştim
o tanıtım videosundan bile aklımda bir sürü şey kaldı
hatta gece uyandığımda hala onları tekrar ediyordum
insanın aklında kalıyor anlatım tarzı belki daha katılmak isteyen olur
 
Canım benim öyle güzel anlatmışsın ki. İçimden "inşallah bana da atanmış bir şekilde kpssye hazırlanacak olanlara bu tavsiyeleri verebilmek nasip olur" diye dua ettim. :KK61:
İnsanın karşısında çalışıp başarabilen canlı kanlı bir örnek görmek çok güzel ve motive edici bir şey. O yüzden tecrübelerini bizimle paylaşarak bizi motive ettiğin için çoook teşekkür ederiz.:KK16:
Özel olmazsa; hangi kuruma atandın canım? Ve de memnun musun? Ben seni bir topikten hatırlıyorum ama hangi topikti onu hatırlamıyorum. Karadenizde bir yere atanmıştın sanki.:26:

Bu arada nihan akar'ın tavsiyesini çok sık duyuyorum canım. Ben de almak isterim ama ödemeyi falan nasıl yapacağız?


gerçekten şuana kadar umudum bitmişti diyordum ki senin yazını okuyana kadar. hem çalışıp hem sıfır matematikle bu iş olmaz diyordum ama sen yapmışssın inşallah bizlerde yaparız
 
Kızceğizlerim Merhaba,

Matematik için benim de takip ettiğim bir site var. Ben burdan konu konu takip etmeye çalışıyorum. Ücretsiz, ve Mat1, Mat2, Geometrinin tüm konuları var. Soru çözümleri vs. sürekli yeni eklemeler yapılıyor siteye. Duyanlarınız vardır belki, Şenol Hoca.

MATEMATİK 1

Sitenin sahibi bir matematik hocası zaten. Sadece fayda sağlamak için anlatım yapıyor, ücretsiz.

Ben çok yalın ve öğretici buluyorum. Tavsiye ederim.


Başarılar :)
 
Kitapsec'te fiyatlar şu şekilde canlarım
Yediiklim soru bankası set: 40 TL
Beyaz kalem: 33 TL
Murat: 45 TL

2014 Uzman kariyer ve Data soru bankalarını göremedim. Çıkmıştır herhalde dimi:26: Başka bir site var mı acaba önerdiğiniz?


amunikal benim netim 4 gb ,bu dersleri izleyeblirmiyim bilmiyorum ,kota sıkıntısı yaşanır mı diye korkuyorum yoksa çok mantıklı ,çokta güzel açıklamışsın ,bence ideo çok avantajlı canlı derse göre..
birde kitapbulal siesindede fiyatlar bana uygun geldi ..
ben dün akşam 4 tane aldım v
 
Merhaba canıım, hoşgeldin aramıza:KK16: Konularını ve ismini ekledim tabloya.:KK61: İnşallah devamı da su gibi gelir.:KK16: Yurtdışında kpss için kitap temin edebiliyor musun canım?:26:

çok çok teşekkür ederim :KK16: hızla başlıyorum, konuları hemen bitirmek istiyorum, çok soru çözmeliyim, 2013 sınavında sürem yetmedi, denemek için girmiştim ama tam bir fiyaskoydu :KK50: millet sınavını bitirdiğinde ben daha matematiğe yeni geçmiştim :KK50:
sadece türkçe ve tarih çözdüm coğrafyanın yarısından sonra sürem kalmadı diye matematiğe geçtim bir de baktım sınav bitmiş :KK50:

buraya gelirken hiç kıyafet getirmedim 20 kilo hakkımı kitaplardan yana kullandım, sadece kitapla geldim :KK1: şubat başında dönüyorum
üç ay elimdeki bu konu anlatımlarını bitirip de dönmeliyim, döndüğüğümde hemen hemen bütün soru bankalarını alıp çözeceğim. geriye sadece hızlı konu tekrarı kalmalı ve bol bol soru çözmeli, denemelere alışmalıyım zamanımı iyi kullanabilmek için sınavda :KK4::KK4::KK4:
 
Son düzenleme:
selaam kpss dostlarııı ben de geldiiim aranızaaa =) tarih- türkçe- coğrafya-mat- vatandaşlık böyle bi plan yaptım tarih bitti türkçeye de bakıp coğrafya - mat - vatandaşlıkla kapatıcam inşaAllah. sizler neler yapıyosunuz? Özellikle bilgilerin kalıcı olması için sürekli tekrar ediyo musunuz? Ben unutucam diye korkuyorum valla :KK43:
 
merhaba kızlar..

sizlere kolay gelsin diyorum. bende atandım çok şükür.. zorlu bir süreç anlayabiliyorum.. inşALLAH sizde emeğinizin karşılıgını alırsınız..

daha önce yazmıştım genlde topiklere yinede yazayım belki faydam dokunur..

link vermek yasak diye link veremiyorum. googleye " Kazananlardan başarı öykülerini dınlemek istiyorum"yazarsanız çok gzl bilgiler gelicek onları okursunuz..


***** sınava çok varken, her ay bir deneme çözüm diyen insanlara şaşırırdım. ne kadar saçma derdim. daha konu bilmediğim şeylerden nasıl deneme çözerm derdim.banada ilk tavsiye ettklerinde banada saçma gelmişti. ama gel görkü bence çözmek mantıklıymış. dediğim gibi en azından kafanda bi soru şekli beliriyor ona göre konu çalılırken nelere dikkat etmen gerekeni anlarsın.


***** eger hem çalışıyor hem ders çalışıyorsanız bu işin daha çok ciddiyetinde olmanız lazım. eve geldikten sonra mutlka en az 3 saat çalışmanız lazım. evet eve gidince yorgun oluyorsunuz. ama unutmayın hergün işten eve gidiceksiniz ve hergun yorgun olucaksınız:) bens abah 7de kalktım akşamda evde 7dede oldum. uykum gelmediimi çok geldi ama 1 e 2 e kadar durup çalıştığım günler bile olurdu.

***** facebook ta online kpss ve online matematik grupları var. oralara üye olabilirsiniz. iş yerindeyken orda vakit geçirebilirsiniz. ben mesela sabahları işe 1 saat erken giderdim. hakan dedenin yada çoğrafya videolarını izlemek için
facebook linklerini verimiyorum. özelden isteyenlere yazarım. ama ben acayip faydasını gördüm.
çünkü iş yerindeydim gereksiz şeylerle uğraşcağıma onlara bakıyodum.

***** benm çoğrafyam yok gibi bişeydi. NİHAN AKAR var. zorlu eokul. hoca kendine göre bir strateji belirlemiş. mesela ben şuan bütük tektonik gölleri neblm madenler nerde tarım ürünleri nerde biliyorum ve hepte bilicem bi kaç yıl sonra bile. katipliğe girdim mesela martta. 1yıl geçmesine ragmen hiç unutmamıştım. çünkü hoca bi şekilde kafana koyuyor. bunun dersi ücretli ama. benm bi arkaşım almıştı. çok pahalı bişey debi kaç kişiyle ebraber alabilirsin. sonuçta ama lisans 2012 kpss çoğrafyasına zor dediler. ama celdirici şıklar vardı. ama ben orda 2 yanlış 1 boş yaptım. hani bence zorluk derecesine göre iyiydi:)


****matematikten ben ekol hocayı dinledim. bide ofisokul.com var. ordan soru çözümlerini izliyorum. mutlaka bakınmatematiğiniz iyiysede kötüysede bakın derim
benm matematiğimde sıfırdı. ilk deneme çözdüğümde yalan olmasın 3 4 doğru yapıodum sınav vaktine kadar netlerim 25net ekadar çıktı. sınavda vakit sıkıntısı işte:KK43: 15 tane yaptım. 14 doğru bir boş. ben sınavda saate yanlış bakmışım. yarım saatim var sanıyodum. kısmet diyelim..

***** ve herkes dediği gibi. tarih ve hakan dede. bnce hakan dedeyi dinleyip sonra konuyu çalışmak ve soru çözmek daha mantıklı. bnm şuan tarihten 25 in altına inmiyorum. full yaptıgım günlerde oluyor
hakan dedenin videoları bi şekilde bulun. bulduktan sonra dinleyin. bak ben iş yerindeyen kulaklıkla hakan dedeyi nihan akarı hep dinlerdim..
yani işteykende vaktimi verimli kullanıodum.
hakan dedinin konu anlatımlı videoları var. bide sezon finali videoları var. önce normal videoları dinlyin sınava yakın sezon finalleri dinleyin..
hakan dedin funclup sayfasına yapışın o size hep doğruyu gösterecektir(bnm vaktimde öyleydi)


***** ben beyaz kalem ve ihtiyaç 15li denemeleri çözdüm. bunlar basitti. sanırım siz lisansınız. diğer arkadaşlarda görüşlerini belirtsin. sanki ilk aşamada en azından 1 2 ay önlisans denemeleri çözmeniz daha iyi. tabi sonradan lisans
deemeleri çözmeniz zorluğua alışmanız anlamında daha iyi..
o deneme bu deneme diye ayırmayın ben hemen hemen her denemeyi çözdüm. sizde öyle yapın

**** benm türkçemde kötüydü. şuan hala daha sıfatları fiilleri kısaca dil bilgisi yapamıyorum. hakkımda hayırlısı artık. türkçe içinde.korfezvideo.com var. ben girmedim ama arkadaşlar tavsiye ediyordu.

* ihtiyacın diktörgen şeklinde genel kültür kitabı var. bence konu anlatımının yanında oda olsun. çnkü gk çok güzel anlatmı.ş. hani tekrar amaçlı sürklli kullanbilirsiniz.
http://www.nt.com.tr/media/catalog/...25d08d6e5fb8d27136e95/9/7/9786051301587_1.jpg
ihtiyacın bu kitabı çok güzel. hani önce konu anlatımlıdan adam akıllı çalışın bu kitapta özet tekrar anlamında çok güzel
24 saatte tarih, çoğ, vatandaşlık kitapları var. onlarda ÖZET için güzel kitapalr

**** bol bol tekrar yapın unutmayın. muhtemelen her tekranınızda bn bunu biliyorum olucaksınız. ama yinede tekrar edin. mesela tarihte kongrelere geldiniz. baştan kongrelere kadar bi tekrar edin öyle yeni konuyu çalışın.
hep baştan alın geldiğiniz yere kadar. ben artık hangi konu nerde hangi yaprakta o dereceye gelmiştim:KK43:

*** anayadanda gözünü hiç korkutmayınç ezber yapmayın mantıgını anlayın. çok şükür benm anayasamda iyi

ben dersaneye gitmedim. 8 bck 6 da iş yerindeydim. 8de ders çalışmaya başlardım.
ben mesela her kitaı almadan. nette okadar çok kitap varkı. bütü ktiapları pdf yada taratıp koyuyorlar nete. onlardan bulup indirin.
iş yerindeki vaktinizi iyi değerlendirin.

inş azimle çalışırsınız. rabbim kmsenin emeklerini boşa çıkarmasın

deneyimlerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler :KK16: inş bize de nasip olur memur olmak :KK31:

selamlar herkese :KK3:

bir aydır kpssye çalışıyorum ama tam istediğim gibi düzenli değil, insan tek başına motive olamıyor.
bu konu çok güzelmiş, herkes birbirine yardım ediyor, birbirini motive ediyor, paylaşımlar, öneriler, çalışma taktikleri... harika :KK16:
keşke konu sahibi beni de listesine alsa, beni de alsanız arnıza :nazar:

eğer eklenirsem diye yazıyorum
ben:Kaizen_
şu an yurt dışı ama sınav zamanı olacağım şehir Ankara
lisans mezunuyum bölümüm Alman Dili ve Edebiyatı
kpss-b ye gireceğim
bu sene kesin kazanmak istiyorum

bitirdiğim konular ise hani olur da listeye eklenirsem diye :nazar:

Tarih: 1) İslamiyet Öncesi Türk Tarihi
Matematik:1) Temel Kavramlar 2) Sayı Sistemleri 3) Bölme-Bölünebilme 4) Ebob-Ekok 5) Rasyonel Sayılar 6) Üslü Sayılar


hoşgeldiniz :KK16:
 
nathaliecim merhaba canımm:KK16: Benim çalışmalar şimdilik gitmiyor. Çünkü vizelerim başladı. Şu an soru bankası araştırma aşamasındayım. :KK31:
Ah o kotalı internetin zorluğunu ben de bilirim. Şimdi Allah'tan komşuyla ortak kullanıyoruz diye sınırlıya geçtik de rahat ettim. Gerçi şimdi de bilgisayarım yok diye giremiyorum.:KK9:
Konularını ekledim tablomuza tatlım.:KK16: Kolay gelsin.:KK61:


fazla dersin yoktur heralde canım, vizelerden sonra devam edersin :KK16: ben daha soru bankalarına bakmadım, özellikle beklediğim uzmanın öğreten serisi. o çıkarsa almayı istiyorum :KK34:

bizim apartmanda gariptir ki sınırsıza yanaşan olmadı, o yüzden bu belayı çekiyorum canım :KK9:

seni yoruyoruz valla işlerinin arasında bizim de adımızı eklyorsun tabloya :KK17: allah razı olsun canım :KK16: :KK54:

 
X