2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Merhaba canım, öncelikle hoşgeldin. Bu süreçteki en önemli şey moral bence, o yüzden olumsuz şeyler düşünerek moralini bozma lütfen. Sen zaten 2012 kpssden 85 almışsın daha önce, düzenli bir çalışmayla çok rahat 90 üstü alırsın. Kızın öğlenciymiş, günün en güzel saatlerinde yaklaşık 5-6 saat ders çalışma vaktin olur. Yemeği ve evin işini sabahtan ya da akşamdan halletmeye çalış. Kendine ders çalışmak için yeri ve zamanı sen ayarlayacaksın canım, her fırsatı değerlendirmen gerek.
Kendine güzel bir program yapıp çalışmalarına start ver bence. Zamanla çalışma sistemin oturur.
Allah yardımcın olsun. Kolay gelsin canım.




çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için dediğin gibi yapmaya çalışacağım inşallah
 

çok teşekkür ederim . Allah herkese hak ettiğini versin inşallah. ben bugün dershaneye yazıldım Adana da Işın eğitim kurumları aralık da başlayacak dersler ben önceden evde biraz tekrar daha yapıp gideceğim inşallah
 
arkadaşlar konu anlatım olarak ihtiyaç veya yargı önerebilirim size.
soru bankası için de ne kadar çeşitlilik o kadar iyi
ben mesela 2012 yılında ihtiyaç konu anlatım soru bankası kullandım
x yayıncılık ders notları
hipotez kariyerin sözel matematik kitabı sözelciler için oldukça iyi duydunuz mu bilmiyorum ama matematik için bu iyi
ama sindire sindire çalışmak lazım matematikte ki ben nefret ediyorum matematikten
 

yok arkadaşım murat yayınları da iyi. zaten olay sende bitiyor inşallah hak ettiğin başarıyı yakalarsın
 

Merhaba, bu akşam sorarsanız ben de cevabınızı bekliyorum.
Ayrıca sistem değişmiş olabilir, bizim dershanede de bi şifre ile sınırsız izleme varmış geçen senelere kadar, ancak durumdan haberdar olunca sistem değişmiş. Şimdi sadece 5 veya 7 kez izleme sınırı var.
Öyle bi durum da olabilir sormakta fayda var :)
 

Hayırlı olsun canım, Rabbim utandırmasın.
 
Selam kızlar ,lisans olarak gk gy modüler set ihtiyaç mı yediiklim mi neyi tavsiye edersiniz ? forumlarda tek tek alın falan diyolar 1 haftadır neyi alsam diye kafayı yedim fiyatlarda hep aynı ihtiyaç modüler 65 tl yediiklimde o civar,fem var o da 77 tl ama feme kpss konusunda pek güvenemiorum napcam ben 2012 yılı notlarım var ama ekskler var yeni konular var diye yeni kaynak almam lazım bilgisi olan kullanan falan varsa yardımcı olabilir mi ?
 

Canım yediiklimi ve fem'i kullanmadığım için bilmiyorum ama ben ihtiyaç kullanıyorum konu anlatımı olarak. Gayet memnunum. Tavsiye ederim.
 

ben femin dersanesine gidiyorum ama ihtiyacın konu anlatımını aldım. çok memnunum çok güzel ve kaliteli bir şekilde anlatıyor.burda yediiklimden memnun olanlarda var. yediikliminde yaprak testini aldım. ihtiyacı önerebilirim. kitapfırsatında 59 tl bide yanında hediyesi var. kapıda ödeme seçeneği de var bir incele istersen
 

iyice araştırın da bizde faydalanalım ücreti neyse grup grup yapılır olmazsa ben varım her türlü :)
 
Canım yediiklimi ve fem'i kullanmadığım için bilmiyorum ama ben ihtiyaç kullanıyorum konu anlatımı olarak. Gayet memnunum. Tavsiye ederim.


Kaç gündür kafayı yedim cidden sitelerde yok ihtiyaç coğrafyası kötü onun busu iyi falan arada kaldım bugünde baktım kitapçılarda ama içlerini açmadım fiyat olarak hepsi aynı zatenn fem de modüler çıkartmş ama kpss konsunda nasıldırlar bilmiorm ondan da vazgeçtm heralde bende ihtiyaç konu anlatımı set alıcam 2012 kpss notlarımda duruo dersaneye gitmştm birbirleriyle tamamlıcam ...teşekkür ederimmm
 

fem in kaynakları da iyi ama konu anlatımlısı zor yani anlayamayabiliyorsun :)) femin soru bankası gelmedi elime gelince yorum yaparım :)
 

merhabalar

ben bu yılın kitaplarını henüz almadım. alcam ama set şeklinde değil, çünkü gy için ales kaynaklarım mevcut olduğundan ve biraz da ekonomik durumlardan set almadım. forumlarda ben de çok okudum tavsiyeleri. femi set olarak pek tavsiye etmiyorlardı. yediiklim ve pegem başa baş gidiyordu ihtiyacın da dediğin gibi coğrafyasını falan beğenmemişlerdi bazıları. ama ben kendim için tarihde ille de ihtiyaç diyorum, şahsen tarihi ondan öğrendim diyebilirim o yüzden.
 

Tek tekte alsam gene aynı yola gelcek fiyat olarak aslında benimde Türkçeye ihtiyacım yok konu anlatımı olarak tüm ders notlarım var elimde 2012 den dersaneye gitmştm hocamz çok iyiydi zaten konular eklenmş falan ya sırf ondan almak zorundayım yoksa notlarım duruo heralde bende ihtiyaç alıcam...Coğrafyayı abartıolar biraz aslında sınavda bilgi olrak pek çıkmıo çok detay çalışmaya gerek yok ben gölleri bölgeleri bi ezberlemişm ki toprak çeşitleri vs hala aklımda ama sınavda yoruma dayalı geldi o sene daha çok heralde bende ihtiyaç konu anlatımı modüler alıcam
 
matematiği anlayarak öğrenmek istiyorsan uzman kariyerin öğreten matematiğini almanı tavsiye ederim.
teşekkür ederim canım onu almayı düşünüyordum ben onları soru bankası olarak anlamışım :) yediiklimin keyifli matematiğini duydum iyi diye fakat sınav yaklastı hala yediiklim o kitabı cıkarmadı acaba fem de aynı içeriğe mı sahıp ki diye sormak istedim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…