- Konu Sahibi Safransari
- #1.361
poliseşi inşallah bu azimle olursun bak kimsenin yanında kendini küçük görme her şey nasip kısmet sen de sonuçta ekmeğini kazanıyorsun kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun ya herkes memur olmazk zorunda değil burda sokaklarda kadınları gördüm dün ellerinde müzik aletleri balkan müzikleri söylüyorlardı annem yaşında hepsi yani dilenmektense görüyorsun ya onlar da çalışıyor alın teri emekleri sonuçta bak kısmetten öte hiçbir şey yok van depreminde benim arkadaşım değil ama dersaneden sima olarak tanıdığım biri vardı atandı okul öncesi öğretmeni olarak ve o depremde hayatını kaybetmiş yani kısmetimizde ne varsa onu yaşarız bak ne kadar güzel çalışıyorsun sen emeğini ver gerisi allah ın işi benim eşim de polis ve arkadaşlarıyla vakit geçiriyoruz çoğu bakanlıklarda uzman olarak çalışıyor ama o kadar iyi niyetli insanlar ki belki de benden kaynaklanıyor hiçbiri çalışıyorum die başla gözle bakıp burunlarını havaya diken görmedim ben de zaten ona izin vermem biz üniversite okumuş kültürlü insanlarız madem memur olamadık başka işe sarılır orada yükselirsin izin meselesine gelince benim eşim zaten polis olduğu için 1 ayda 2 hafta falan ancak haftasonu çift izne denk geliyor özel sektör daha anlayışlı aslında o konuda gerçi nerde çalıştığını bilmiyorum ama moralini bozma sakın kimseyle de kendini kıyaslama geçen gün annannemi aradım kızım nasılsın dedi hiç annannecim dersaneye gidip geliyorum sınavım var ders çalışıyorum dedim bana dediki kızım yıllardır ders çalışıyorsun hala bir şey olamadın mı sen dedidüştüğüm duruma bak kekeme oldum sinirlerim gerildi bir an ne diyeceğimi şaşırdım kayınbabam da dün aradı sana çok dua ediyorum sınavı kazan da dualarımız boşa gitmesin diyor adam
delireceğim hani öss üni yds ales hayatımız sınavlarla geçtiği için eee kadın haklı ama beynime baltayla vursalar belki canım bu kadar acımazdı ... 85 yaşında kadın ama işte dediği canımı yaktı haksız değil ki çok haklı hayatımız sınavla geçti ama adam akıllı ilk defa hazırlanıyorum sen de moralini bozma böyle devam başın hep dik olsun kimseyle kıyaslama kendini ben de ankara dayım ya ben ne yapayım 3 bayandan 2 si memur bile değil uzman ....
![]()
saol edaasya :)) yok canım kendımı kucuk görurmuyum hıc sadece ızın olarak dedım yanı ızınlerı cok oldugu ıcın bırlıkte baya vakıt gecırıyorlar ben hafta sonu calısıyorm malesef ızın hakkm yok hafta ıcı brgun ıznım var