2014 mart anneleri sizde nasil

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Merbaha arkadaslar. Ben 34+6haftalik hamileyim. 16haftadan itibaren karin catlarini onlemek icin bir cok krem yaglar istifade etdim ama bir isime yaramadi 30haftadan kirmizi kizariklar olusmaya basladi. Sizlerde ayni sorunu yasadinizmi? Biliyirum bunlari sonradan gitmesi cok zor, ama bebeyim icin oglum icin her seye deyer. Rabbim her kese saglikli evlat nesib etsin. (amin)

olmadı çünkü çoook araştırarak ünlülerin denediği tv de bikini ile gezen mankenlerin formülünü 14.haftadan itibaren uyguladım. ünlü bir dermotologun tarifi defalarca bunu paylaştım.

hamilelik çatlağını önlemek için;
gebeliğin 13. haftasından doğumdan sonra 6. aya kadar kullanılmalı

1 yemek kaşığı fındık yağı
1 tatlı kaşığı kayısı yağı karıştırın genişleyen bölgelere yedirerek sürün.

bolca cam kavonozda yapıp saklayabilirsiniz ama soğukta olmalı. sıçaktan uzak olmalı. petek , soba gibi etkenlerden uzak durmalı ki etkisini yitirmesin. gardropda saklıyorum ben.

bunun yanında su tüketimi 3 lt, zeytinyağlı sebze yemekleri , meyve ve yürüyüş olmadan sadece yağdan fayda sağlanacagını sanmıyorum.

umarım kullanıp benim gibi faydasını görürüsünüz. bunu kullanan çok ünlü oldu. şimdi adları aklıma gelmiyor ama tek ebru şallı yı hatırlıyorum şu an.

ben de hem krem hem yağ kullandım göbeğimde şimdilik yok ama diz arkasında ve göğsümde biraz olmuş oralara az sürüyordum hatta dizime sürmemiştim çatlamaz diye(

özel birşey yapmamama rağmen çatlağım hala oluşmadı.
yağlara oldum olası merakım vardı..
her duştan sonra ve aklıma geldikçe kayısı,çilek,badem vs yağları kullandım o kadar.
birazda cilt yapısının müsait oluşuyla alakalı.
eğer kuru bir cildiniz varsa çatlaklara daha müsait oluyor.

cilt sorunu olarak tek sıkıntım,oldum olası peşimi bırakmayan egzamalarımın hamileliktede peşimi bırakmayışı ve daha da büyümesi.
sürekli kaşınıyor ve dağılıyordu.egzama kremlerimi kullandığım sürece sorun yok.

merhaba anneler anne adayları benim bi kuzenim var hamile düşük yapmaya çalışmış zıplamış zıplamış karnını sıkıştırmış biraz böyle tuvalette oturur vazıyette zıplamış birde bi kaç kez de karnına vurmuş çok üzüldüm söyleyince bende hamileyim şimdi pişman tabii binlerce kez tövbe dilenyo ama korkuyo da endişeli acaba bebeğine bir şey olmuş mudur bana daha yeni anlattı şimdi 29 haftalık ama 14 haftalıktı falan diyo düşürmeye çalıştığında zaten hergün ağlıyodu eşi de iyi değil sıkıntıları var tartışıp duruyorlardı sizce bebeiş iyi midir kızlar nolur cevap verin böyle bişey yasayan var mı bunkasr cok tartısıyo hamileyken esiyle tartışan var mı hamilelikte cok üzülüyorum

yazık o yavruya ki cani bir annesi olacak....
çok mu zordu bi doktora gidip kürtaj olmak madem bu kadar canice yapacak kadar istemiyordu?
kürtajıda tasvip etmiyorum fakat kuzeninizin yaptığı gerçekten çok ama çok kötü.
madem pişman olmuş bunu bize sormak yerine doktoruna sorması gerekmez mi?
buradan kim ne telkini verebilir ki?
eğer çok vicdan azabı çekiyorsa ki ömür boyu çekse yeridir,doktoruna,doktorundan çekiniyorsa başka bir doktora durumu anlatsın.
kaldı ki muayenelerde sıkıntı yoksa doktor herhangi bir bulguya rastlamadıysa sorun yoktur.
umarım aynı vicdansızlığı tekrar yapmaz,Allah ıslah etsin.
inşallah bu yaptığından gerçekten ders alırda iyi bir anne olur...

sizde sağlıkla sıhhatle alırsınız inşallah yavrunuzu kucağınıza.

Arkadaşlar çatlak genetik bi durum anneniz hamileliğinde çatlamışsa sizin karşılaşmanız kaçınılmaz benim annemde çok çatlak oluşmuş ben oluşmaz diye düşünmedim hiç yine de lirac da kullandım biooil de ama karnımda bacalarımda basenlerimde hatta göğüslerim de bile çatlak oluştu Kremlerle önlendiğine kişisel olarak pek inanmıyorum yakın bi arkadaşım 9. Ayına kadar 1000₺ kadar krem alıp kullandı doğumuna 1 hafta kala acayip hızlı bir şekilde çatlakları oluştu o yüzden yapacak hiç birşey yok doğumdan sonra güzellik merkezlerine doğru yol alacaz :)

pişman olmuş tabiii olmazsa üzülür mü doktora gitmiş kanama falan olmamış ultrasonda iyi demişler şimdi 29 haftalık ama içi rahat değil işte şimdi çok istiyo bebeğini inşallah bişey olmamıştır yavrumuz sağlıklıdır inşallah

doktor kontrolunde sorun çıkmadıysa olmaz. kardeşime de aynısı yapıldı hatta çok daha kötüsü hemde doğana kadar. şu an 19 yaşında . kimisi ister bulamaz kimisi kıymetini bilemez işte

Canım benım aılemde herkeste çatlak vardı ama bende olmadı ben evde hazırladıgım bır karışım kullandım, çatlaktalr doğumdan sonrada olulabılıyor denemek istersen internette annesininprensi doğumda sıfır çatlak yazarsan orda yazıyor Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin

kırmızı kızarıklar doğumdan sonra geçiyor dedi doktor. geçmeyen beyaz-krem renkli çatlaklar

doktor kontrolunde sorun çıkmadıysa olmaz. kardeşime de aynısı yapıldı hatta çok daha kötüsü hemde doğana kadar. şu an 19 yaşında . kimisi ister bulamaz kimisi kıymetini bilemez işte

bununda aklı basına gelmiş ama yapmış bir kere bin pişman inşallah iyidir kuzumuz ağla ağla içi dışına çıkmış bu zamana kadar kimseyede diyememiş inşallah sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün bir şeklde alırız yavrumuzu kucağımıza rabbim yardımcımız olsun inşallah

dediğim gibi eğer doktor bişey dmediyse sorun yok,
ha içi rahat etmiyor kendi doktorunada söylemeye çekiniyorsa başka bi doktora gidip anlatsın durumunu.
10 hafta kadar var doğuma aksilik olmazsa,bu süreçte kendini yemekten iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…