2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

esilam57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
1.150
11
88
İstanbul
merhaba mart anneleri.bebişlerimize yaptığımız ve yapacağımız alışverişleri paylaşalım istedim.Birbirimize fikir olması açısından.Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

$20130915_210057.webp

ilk paylaşımı ben yapayım.annannemizin ilk hediyeleri :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 804359

ilk paylaşımı ben yapayım.annannemizin ilk hediyeleri :nazar::nazar::nazar:

topiğin hayırlı olsun esilam :16:
çok güzelmiş canım: )
sanırım seninde bebeğin erkek?: )
ben kıyafet olarak bişey almadım henüz erken diye.
annemde belki cinsiyet değişir diye 1 ay daha bekleyecekmiş garanti olsun diye :27:
bende aldıkça paylaşırım :16:

annemde belki cinsiyet değişir diye 1 ay daha bekleyecekmiş garanti olsun diye :27:

saol cnm.erkek tatlım sonradan değişmezse :9: cnm illaki kıyafet olcak diye bişey yok .paylaşımlarını bekliyorum cnm

Canım bende bir şey almadım henüz.6. aydan sonra düşünüyorum.Ama topiğini takip edeceğim fikir olması açısından.Alışverişe başladığımda da paylaşacağım.

merhaba herkese topik güzel olmuş ben daha hiçbirşey almadım çocuğun odasını kiler gibi kullanıyoruz orayı bile boşaltmadım :)

Canım bende bir şey almadım henüz.6. aydan sonra düşünüyorum.Ama topiğini takip edeceğim fikir olması açısından.Alışverişe başladığımda da paylaşacağım.

bekliyorum cnm paylaımlarımızı.hemde aldığımız şeyleri nerden ve nekdara aldığımızıda yazarız almak isteyenlere fikir olalım.

merhaba herkese topik güzel olmuş ben daha hiçbirşey almadım çocuğun odasını kiler gibi kullanıyoruz orayı bile boşaltmadım :)

aynen canım bende daha birşey almadım ayrıca bizde bebişin odasını kiler olarak kullanıyoruz henüz boşaltmadık :52: kayınvalidem birşeyler ördü ama şu anda onun evinde, elime geçerse paylaşırım kıyafetleri :32:

aynen öle cnm.eşim çok fanatik olduğu için aldığımız şeylerde böle oluyo.eşime kalsa hepsini sarı kırmızı almak istiyoda ben frenliyorum biraz.

benim eşim de kesin herşeyi sarı lacivert alır da heniz aklına gelmedi sanırım rahatım :52::52: :27:

merhaba kızlar ben dayanamayıp tulumlar aldım kolsuz annem benı cok sevıyor babam benı cok sevıyor yazılı beyaz renk.mama onluğu aldım dedem benı cok sevıyor yazılı.kayınvaldem hastane cıkısı almıs sarı renk 3 tane hırka almıs beyaz yelek almıs patık sapka almıs 3 takımda alt ust takım almıs cınsıyet bellı değıl daha ama bız dayanamayıp aldık bıseyler:1::1:resimleri çekersem yüüklerim kızlarr:16:

merhaba kızlar ben dayanamayıp tulumlar aldım kolsuz annem benı cok sevıyor babam benı cok sevıyor yazılı beyaz renk.mama onluğu aldım dedem benı cok sevıyor yazılı.kayınvaldem hastane cıkısı almıs sarı renk 3 tane hırka almıs beyaz yelek almıs patık sapka almıs 3 takımda alt ust takım almıs cınsıyet bellı değıl daha ama bız dayanamayıp aldık bıseyler:1::1:resimleri çekersem yüüklerim kızlarr:16:

güle güle kullansın cnm bebeğin.paylaş istersen bizde görelim merak ettim.

hayırlı olsun topiğin canım. güzel olur inşallah...

benim bebişin cinsiyeti henüz belli olmadığı iiçin hiç alışveriş yapmadım. öncelili olarak kız ise alınacak çok fazla birsey kalmıyor çünkü ilk çocuğumda kız ve kıyafet ayakkabı battaniye... çakılı dolaplarda. :)

ama erkekseeeee :) o zaman benim günümdür alışveriş başlasınnnn :)

hayırlı olsun topiğin canım. güzel olur inşallah...

benim bebişin cinsiyeti henüz belli olmadığı iiçin hiç alışveriş yapmadım. öncelili olarak kız ise alınacak çok fazla birsey kalmıyor çünkü ilk çocuğumda kız ve kıyafet ayakkabı battaniye... çakılı dolaplarda. :)

ama erkekseeeee :) o zaman benim günümdür alışveriş başlasınnnn :)

teşekkürler cnm.hayırlısı olsun inş.sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil.bencede kız olursa varsa gerek yok almaya.ama yinede ufak tefek eksikleri alırsın.onları paylaşırsın.

Cok sevdim bu topigi eminim faydali olacaktir ama herkes ugrayacak mi ki :/ ne kadar cok paylasim olsa o kadar iyi ben de hamileligimi ogrendigim zamandan beri bisiler aliyorum tabii unisex renkler falan

saol cnm.erkek tatlım sonradan değişmezse :9: cnm illaki kıyafet olcak diye bişey yok .paylaşımlarını bekliyorum cnm

bu sene erkek bebek senesi galiba: )hiç kız duymadım daha: )
ben şuan telden giriyorum yarin paylasirim insallah: )

bende almaya baslayınca paylasacagım hemen: )

Back
X