Haklısınız aslında ben bu açıdan hiç düşünmemiştim teşekkürler bende travel sistem düşünüyorum ama bebeğimin doğumundan yaklaşık 1 ay sonra alabilicem zaten lohusa döneminde dışarı çıkamıyacağım için çok sorun olmaz herhalde size bir şey sorabilirmiyim siz hangi marka aldınız bebek arabasını bir de eğer sıkıntı olmazsa ne kadara aldınız?
anakucağını 6. aya kadar falan kullanıyorsun. tabi kğ durumu bunu belirliyor.zayıf bebekler 1 yaşına kadar kullanır. ana kucağı da puset de almadım. şimdilik vazgeçtim almaktan ama oto koltuğu aldım. çocukların %50 si 1 yaşında yürüdükleri için . pusetlerin ağırlığı bana fazla geldi.onlarla gezmek yerine bir ilk 6 ay halka sling sonrası için mei tai sling kullancağım. çocuğu bebek arabasında ağlatmaktan iyidir. arabanız varsa oto koltuğu alınca ana kucağına almana gerek yok. oto koltuğu ana kucağı olarak da kullanılıyor. benimki sallanıyor da evde de kullanılabilir. puset alıp ona da takılabiliyor.
istanbul da yaşıyorsan en uygun saraçhane bisikletçiler çarşısında satılıyor. ana kucağı , puset her çeşit vs. istanbulda değilsen internetten ayhançocuk sitesinden de sipariş verebilirsin ama görerek almak daha iyi. 4 kğ lk pusetler bile bana ağır geldi vazgeçtim.
arabanız yoksa anakucağı da almayacaksan tam yatan puset tercih etmelisin. saraçhanede bebeto 100 tl ye de var en pahalı markalar da var.
oto koltuğunu saraçhaneden maxi cosi markası citi 2014 modeli 310 tl ye aldım. aslında britax römer dualfix i çok istedim ama o kadar bütçe ayıramadım. maxi cosi de güvenlik testlerinde dünyanın en iyi 3. markası ve bebek-aile memnuniyetinde ise 1. sırada.
oto koltuğu alırken ADAC güvenlik testinin yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz. maxicosi citi adac testi iyi diğer modelleri mükemmmel dereceli.
kolay gelsin kafam şişti bu bebek alışverişlerinden. boş işler müdürü gibi hissediyorum.
gelsin artık kızım gelsin . son günlerde beklemek çok zor. alış veriş tamam bir kendi yok. ayaklarıyla oyun yapıp durmuyor mu ? off off
Son düzenleme: