2014 mart bebeklerinin boy ve ağırlıkları

deepeliza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
116
17
38
arkadaşlar dün kontrolümüz vardı boy kilo ölçümü de yapıldı maşallah epey büyümüş haftasına göre normal mi acaba sizin bebeklerinizin ölçümleri ne kadar??? haftalara göre tahmini ölçümlere baktım epey fark ediyor...
benim bebeğimin boyu:19 cm
ağırlığı:137 gr
sizlerin ölçümlerini bekliyorum:)

güzel topik olmuş...

ben bugün kontrole gittim. boyu 16-17cm dedi kilosu 220 grmış

değerler hakkında araştırdım ama sanırım üst sınırda bebişimin kilosu bir sorun yoktur umarım

güzel topik olmuş...

ben bugün kontrole gittim. boyu 16-17cm dedi kilosu 220 grmış

değerler hakkında araştırdım ama sanırım üst sınırda bebişimin kilosu bir sorun yoktur umarım

görünüşe bakılırsa bizimki ince uzun olacak:))

17+5 günlük bebeğim 19 cm 225 gram kızlar günlerinizi de yazsanız daha iyi olur bence, bebeişlere maşallah

merhaba anneler
bizim bebegimizin boyu 17 cm kilosu 150gr maşallah bebeklerimize normal sanırım bu ölçüler

Mrb kizlarr..

Benim bebis
19+1de
21 cm
200 gr
Sisman.zayif.uzun.kisa demek icin daha erken heralde

Mrb kizlarr..

Benim bebis
19+1de
21 cm
200 gr
Sisman.zayif.uzun.kisa demek icin daha erken heralde

benim bebeğim 18 gün önce 17+0 da 180 gram baştan popoya boyu da 12 cm di. baştan topuga boyunu söylemedi doktor. acaba küçük mu bebeklerimız. ben pek birşey yiyemiyorum mide bulantılarım hala tam anlamıyla bitmiş değil içim çok yemeyi kaldırmiyor aç değilim diyebilecek kadar yiyorum sadece. bebeğim küçük olacak gibime geliyor çok üzülüyorum. hala hamile kaldığım kilo ile aynı kilodayım. 2. ve 3. ayda kaybettigim iki kiloyu geri aldım sadece sevinmeli mi üzülmeLi mi anlamadım

Yok ya daha cok erken.bundan once bastan popoya 14 cm demisti.ve o boy 3 4 hafta gerisinindi.bende hemen korktum.dr kafasini olctu.onemli olan bu dedi..uzulme sakin.daha erken.daha bebis yediklerimizi yemiyor.depo ona yeter

Yok ya daha cok erken.bundan once bastan popoya 14 cm demisti.ve o boy 3 4 hafta gerisinindi.bende hemen korktum.dr kafasini olctu.onemli olan bu dedi..uzulme sakin.daha erken.daha bebis yediklerimizi yemiyor.depo ona yeter

bilmiyorum canım insan ister istemez kafasına takıyor burada da okudum benden önceki haftalarda ki gebelerin bebekleri benim ki kadar iyice huylandim. bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım 25 günde ne kadar büyümüş olacak yavrum.

Bdp=4,48
ac=14,14
fl=3,10
efw=299,89g+/-44,98g
efw=44,9%
fl/ac=21,95
kılzar burda bebeğimin kilosu ve boyu hangisi
bu arada 19 hafta 5 günlük gebeliğim

selam kızlarr. benimde bebegim bugun ıtıbarıyle 20+0 gunluk ama dr 21 haftalık dedı onden gıdıyor sanırım
300 gram agırlıgı 23 cm uzunlugunda normalmı ve hala cınsıyetınıde goremıyoruz

19+4 de kontrole gittik
26 cm boyu 292 gr ağırlığı varmış
kızımız uzun boylu olacak maşallah :)

bugün ayrıntılı ultrasonum vardı ölçüldü

23+0

boy:30 cm
kilo : 610 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…