2014 mart bebeklerinin boy ve ağırlıkları

Arkadaşlar benim kızım 21 haftanın sonunda 323 gr cıktı.Gelişimi de iki hafta geriden geliyor.Çünkü bacak ve kollarının uzunluğu 3 hafta geriden geliyor.Ortalamayı da bu etkiliyor.Ayrıca 18.haftadan itibaren de suyum azaldı.Şu an sınırda ve inanılmaz korkuyorum.Çünkü bu ikinci bebeğim.İlk bebeğimi nisan ayında 27.haftasında kaybettik,karnımda öldü,erkek bebekti,gelişimi 5 hafta geri kalmıştı.Yine aynı durumları yaşamaktan çok korkuyorum. Şu an 22 hafta 3 günlüğüz,her hafta kontrole gidiyoruz.Bakalım cuma günü nasıl çıkacak ölçümleri.Bu arada ilk bebeğimden sonra bir sürü araştırma yapıldı ve hatta geçen hafta yine bazı tahliller yapıldı ama bir şey bulunamıyor.Bebeğim yeteri kadar beslenemiyormuş,plasental yetersizlik denmişti bir öncekinde.Doktorum bundan endişeleniyor yine.Ama ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.1 aydır evde yatıyorum,heyet raporu aldım işimi bıraktım.Sürekli soluma yatıp günde 5 litreye yakın sıvı tüketiyorum,beslenmeme de çok dikkat ediyorum.Benimle benzer durum yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan yakınlarınız var mı?TESELLİYE VE DUAYA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR !

ben 5 kasımda gitmiştim,22. haftasında 460gr, 25 cm idi. sanki birazcık boyu kısa mı ??
Benim minnoş da 21+2de 24cm 435gr'dı aşağı yukarı aynı bence normal demişti doktorumuz. yarın tekrar gidicez bakalım 11 günde ne kadar uzamış :)

Merhaba.Benim bebeğim 24+6 da 30 cm 750 gramdı.Doktor iyi dedi.Sizce nasıl kızlar?Az önce bir arkadaşla telefonda konuştum da az değil mi dedi.Bende sıkıntı yaptım biraz.

Canım bu konuda bilgim yok ama bildiğim kadarıyla plasenta için C vitamini iyiymiş.Sabretmek ve elinden geleni yapmak lazım.Benim de ilk aylar kanamam vardı.Dr. kendini düşüğe hazırla demişti.Umutsuzca elimden geleni yaptım.Çok dikkat ettim.Kaybedersem en azından vicdanım rahat olsun dedim.Eminim sende elinden gelenin en iyisini yapıyorsundur.Tüm iyi dileklerim seninle.İyi haberlerini bekliyoruz.

Merhaba.Benim bebeğim 24+6 da 30 cm 750 gramdı.Doktor iyi dedi.Sizce nasıl kızlar?Az önce bir arkadaşla telefonda konuştum da az değil mi dedi.Bende sıkıntı yaptım biraz.

bence normal bugün doktorum 1 hafta önde ya da geride olması sorun değil dedi ki bebek boyutları her sitede farklı veriliyor. zaten her bebeğin gelişiminin de kendi içinde değerlendirilmesi gerektiğini söylemişlerdi bize bebek eğitim seminerlerinde. şimdiye kadar gelişimi nasıldı %de olarak; birden gelişimi durdumu yavaşladı mı bunlar önemli, başkalarıyla kıyaslamayın bebeklerinizi demişlerdi ki bence haklılar.

benim 11 gün önce 21+2 görünen kızım bugün 23+6 haftalık göründü mesela :) gebeliğimi ilk öğrendiğimizden beri sat'a göre 1 hafta geriden geliyordu demekki açığını kapatmış bu hafta :) şu an boyumuz 29,5 ağırlığımız 632gr.

25+6 da 840 gram bebeğim. bana küçük gibi geldi. son onbeş gün vizelerim ders çalışma temposu derken bebeğim için özel beslenmeye vakit ayıramadim.
21+0 da 380
23+3 da 630
25+6 da 840 gram.
tam onyedi gün aralıkla gitmişim ikisindede doktora ama öncekinde onyedi günde 250 gram bu sefer 210 gram almış

mrb hanimlar benim bebisimde 4 nisan gozukuyordu dogum ama sanirim mart sonu gelir hem nisan annelerine hem mart annelerine yaziyorumm..21+4 gunluk ve 29 cm 540 gram..masallah kuzularimiza..allah hepimze kolay dogumlar nasip etsin..amin

25. haftada 750 gr ve 32 c.m di bebeğimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…