Benim minnoş da 21+2de 24cm 435gr'dı aşağı yukarı aynı bence normal demişti doktorumuz. yarın tekrar gidicez bakalım 11 günde ne kadar uzamış :)ben 5 kasımda gitmiştim,22. haftasında 460gr, 25 cm idi. sanki birazcık boyu kısa mı ??
Arkadaşlar benim kızım 21 haftanın sonunda 323 gr cıktı.Gelişimi de iki hafta geriden geliyor.Çünkü bacak ve kollarının uzunluğu 3 hafta geriden geliyor.Ortalamayı da bu etkiliyor.Ayrıca 18.haftadan itibaren de suyum azaldı.Şu an sınırda ve inanılmaz korkuyorum.Çünkü bu ikinci bebeğim.İlk bebeğimi nisan ayında 27.haftasında kaybettik,karnımda öldü,erkek bebekti,gelişimi 5 hafta geri kalmıştı.Yine aynı durumları yaşamaktan çok korkuyorum. Şu an 22 hafta 3 günlüğüz,her hafta kontrole gidiyoruz.Bakalım cuma günü nasıl çıkacak ölçümleri.Bu arada ilk bebeğimden sonra bir sürü araştırma yapıldı ve hatta geçen hafta yine bazı tahliller yapıldı ama bir şey bulunamıyor.Bebeğim yeteri kadar beslenemiyormuş,plasental yetersizlik denmişti bir öncekinde.Doktorum bundan endişeleniyor yine.Ama ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.1 aydır evde yatıyorum,heyet raporu aldım işimi bıraktım.Sürekli soluma yatıp günde 5 litreye yakın sıvı tüketiyorum,beslenmeme de çok dikkat ediyorum.Benimle benzer durum yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan yakınlarınız var mı?TESELLİYE VE DUAYA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR !
Merhaba.Benim bebeğim 24+6 da 30 cm 750 gramdı.Doktor iyi dedi.Sizce nasıl kızlar?Az önce bir arkadaşla telefonda konuştum da az değil mi dedi.Bende sıkıntı yaptım biraz.
25+4 953 gr oğlum sizce nasıl doktor 1 hafta ileride dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?