2014 mart bebişleri isimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hs21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hs21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
50
6
48
Konya
hanımlar artık yavaş yavaş sona yaklaştık güzel bebişlerimizin ismi ne olacak yazarmısınz :)

Son düzenleme:
Allah nasip ederse kızım olacak.
ismi Zeynep Ela :69:
ben tek isimden yanaydım,sadece Zeynep koymak istiyordum ama eşim Elayıda çok isteyince kırmadım onuda koyduk yanına :emir_bebek:

inş canım hayırlısıyla doğsunlarda bizim hala belli değil bu topiği açmamın nedeni yani :) tek isim düşünüyorum bende ama ona bile karar veremedik oğluşumuz olacak inş.

inş canım hayırlısıyla doğsunlarda bizim hala belli değil bu topiği açmamın nedeni yani :) tek isim düşünüyorum bende ama ona bile karar veremedik oğluşumuz olacak inş.

kız çocuğuna isim alternatifi çok da erkek olunca insan ister istemez tıkanıyor :9:
tek ismi ben her zaman daha çok sevmişimdir.
bize doktorumuz 3 aylıkken erkek demişti.kız olduğunu biz 5.aya yaklaşırken öğrendik(araya bayram vs girdi) :47:
erkek olduğunu sandığımız o dönemde ismi hazırdı,Ömer olacaktı.
nasip eğer birde oğlum olursa ona Ömer koyacağız.
onun dışında,
Mustafa,Yusuf,Haktan...benim sevdiğim klasik isimlerden.
farklı,kasıntı isimleri sevmiyorum ben.

bnde biraz bunlardan farklı olsun istiyorum işte ama kuzey poyraz vs.. bunlar kadar da değişik ve çok bilindik de değil özelliklede anlamı güzel olsun..kızlara alternatif daha çok gerçekten :)

kızlar biz de Allah nasip ederse Ela koycaz.
aslında ben cemre veya naz ismini ilave edelim diyorum eşim sadece Ela tek ismi olsun belki ilerde kendi evlenirken kendi soyadını da taşımak ister uzun olmasın diyor:49:

kızlar biz de Allah nasip ederse Ela koycaz.
aslında ben cemre veya naz ismini ilave edelim diyorum eşim sadece Ela tek ismi olsun belki ilerde kendi evlenirken kendi soyadını da taşımak ister uzun olmasın diyor:49:

elanaz güzel oluyo bence tek olunca çok kısa oluyo gibi çünkü benm kuzenmn çocuğunun ismi ela naz

34.haftadayım ama hiç zaman biçemiyorum bu haftadan sonra doğum yapanlar çok bebek şekeri vs yapturmak istiyorum isim hala yok biz bi an önce bulsak iyi olcak :)

isim konusunda bizde hala net karar veremedik,
erkek bebeğe isim bulmak zor gerçekten,
benim beğendiklerim var ama babası onay vermedi henüz :9:

yazayım size de fikir olsun

Kıvanç,
taylan
Arda,
Ceyhun
Eymen
Emir
Berke
Birkan