2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

canım çatlama engelleyici bende 4 gün vurdum birşey yokkı onda benim 7 tane oldu ama şu an sadece 4 tanesi savasıo bir tane olsun güzel olsun öyle dusunme

İnşallah güzel haberlerini alırız sakin ol stres yapma rabbim yardımcın olsun:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tekrardan merhabalar herkese bugün doktora gittim dedim doktor bey bugün sizinle fikir alışverişi yapmaya geldim :) dedim işte aklımdaki bütün soruları sordum, bana en son dediki sanki o bize para veriyormuş gibi zorla adam konuşuyor olmaz canım bu kadar da... neyse herşeyi konuştuktan sonra bana dediki hemotoloji bölümüne git orda kan tahlili yap ve onu bana getir neden düşük yaşıyorsun, ve kimyasal gebelik neden oluşuyor genelik bir sorun varmı yokmu orda belli oluyor dedi, bakalım haftaya gün verdi oraya gidecez sonuç ne belli olacak herşeyin hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde inşallah erre ve diğer arkadaşlar sizde durum nedir inşallah iyi haberler ve gelişmeler vardır.

Mrb kizlar embiryolog aradi dün 8.günmüs erkenmis falan ben ayin 5inde transfer oldum ümidim yok ama bi ihtimal diyorum yalnis mi yaptim heralde doktoru dinlemeliydim sizce

Canım nasılsın transferin oldumu hep aklımdasın merak ettim

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Transferim Perşembe günü 7. Gün embriyo su olacak bunun iyi birşey olduğunu söyledi doktorum
Heyecanla bekliyorum sen naptın canım

canım çatlama engelleyici bende 4 gün vurdum birşey yokkı onda benim 7 tane oldu ama şu an sadece 4 tanesi savasıo bir tane olsun güzel olsun öyle dusunme

persembe yani ayin 17sinde yumurta topluycaklar. iki tane yumurta alacaklarini soyledi doktorum. biri 22mm digeri 18mm. ayin 20sinde de transfer olucakmis. heyecan basladi bende

benimde yarin yumurtalarim toplanacak p.tesi günü en büyügü 19 mm en kücügü 16 mm civariydi ovitrelle ignemi vurdum sizin kac mm iken ignenizi vurdunuz. acaba kücüklermi benimkileri

Arkadaslar bugun gıremedım cunku zor bı gece geçirdim gece hiç uyumadım 👀 glifor içip yattım gece 3 de bi uyandim heryerım kasınıyo kabarmıs sabah 7 yı zor yaptım kalktık dra gıttık ölcum kan filan yumurtalar ii dedı bugun catlatmayı vurul dedı bide alerjı hapı verdı oda benı aksama kadar uyuttu 😴şimdide yıne döküntü basladı😱catlatmayı vuruldun persembe opubenım gıbı olan varmı of ii hissetmiom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Transferim Perşembe günü 7. Gün embriyo su olacak bunun iyi birşey olduğunu söyledi doktorum

Benim 23'ünde randevum var ön görüşme için . Mayıs ortalarında tedaviye başlıycaz herhalde . Eşimin ve benim tahlillerimiz çok iyi olduğunu söyledi doktorum. Biz jinecolagtan geçiyoruz direk tüp bebek merkezinden degil yani . Benim doktorum takip ediyor süreci . Burda sistem biraz değişik :)
Zaman geçmek bilmiyor .
Orda tüp bebeğe başlamadan diğer hastalarla beraber ( bilgi toplantısı )yapıyorlar mı

Amin inşallah :) Hepimiz hakkında hayırlısını versin rabbim.

bahar alerjisimi yoksa ilaçlardan dolayı mı böyle oldun çok geçmiş olsun

günaydın inşallah bu sefer güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin. bir de neden 7. gün embriyosu iyi daha mı iyi tutunuyor ???????

Yumurta kaldıkça hücre sayısı artar Buda kalitenin artması demek şans biraz daha fazla diye okudum doktorumda onayladı zaten

hayır toplantı dekan yok burda

7.gün embriyosunu ilk kez duydum canım demek ki oluyormuş 5.gün embriyosunda sans yüzde 50 ise seninkinde yüzde 70 e bile cıkabilir o zaman .hadi bakalım hayırlısı olsun..

hayır toplantı dekan yok burda

Günaydın canım
Evet burda bilgi toplantısı yapıyorlar hastahanede diğer hastalarla beraber . Hiç katılmak istemiyoruz bakalım . Mecburmuşuz. Tüp bebek hakkında ön bilgilendirme yapıyorlar

kızlar bugun ıkıncı gun aradılar 2 embriyodan biri devam ediomus 1.kalıte ve saglıklı diğer geriden gelen ıkı taneninde biri devam etmeye calıomus yarın 3.gun dondurma işlemi yapılcak inşallah ikiside donar cok uzuluyorummm

slm kizlar simdi geldim 22 tane yumurta toplanmis burada malesef paskalya bayrami oldugundan cumadan p.tesiye kadar tatil buyuk ihtimalla sali gunu tranfer edilecek 6. gun emriyosu olmus olacak
hic 6. gun transferi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…