benimde bugün kontrolum vardı iğnelerin 7. günüydü bugün.
iğnelere başlamadan önce 3 yumurtam vardı bugün gene 3 yumurtam varmış.
biri 12mm, biri 15mm, biri 22mm büyüklüğünde.
dr biri diğer ikisine göre çok büyümüş dedi ve yumurta catlamasını engelleyici bi iğne yaptı.
yarın gene kontrole cegırdı bide kan testi yapılcakmış.
anlamadığım benim neden yumurta sayımda artma olmadı???
o an doktora sormak aklıma gelmedi
merhabalar :) günaydın herkese işe gideceğimden dolayı biraz erken yazıyorum ama :) her daim yazmak isterim. Tesadüf eseri sizin bölümünüzü gördüm ve aranıza katılmayı çok isterim. Benide kabul edermisiniz? :) Bende başarısızlıkla sonuçlanan 3 aşılama tedavimden sonra ilk tüp bebek tedavime başladım mart ayında 31 mart transfer günümdü. 11.04.2014 günüde kan tahlili yaptırdım. sonucum 0,54 doktorumun yüz ifadesiyle sözleri arasında büyük fark olsada yinede umutluyum.bugün yine kan tahlili istedi, bakalım ne çıkacak sonucu sizinle paylaşmak isterim, ve sizinle inşallah yola devam ederim, gün içinde görüşmek dileğiyle iyi haberlerle.....
Transferim Perşembe günü 7. Gün embriyo su olacak bunun iyi birşey olduğunu söyledi doktorumCanım nasılsın transferin oldumu hep aklımdasın merak ettim
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
canım çatlama engelleyici bende 4 gün vurdum birşey yokkı onda benim 7 tane oldu ama şu an sadece 4 tanesi savasıo bir tane olsun güzel olsun öyle dusunme
Transferim Perşembe günü 7. Gün embriyo su olacak bunun iyi birşey olduğunu söyledi doktorum
Heyecanla bekliyorum sen naptın canım
günaydın :) inşallah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlarsın ve bunu duymak çok isterim. allah hepimizin dualarını kabul etsin. sağlıklı ve iyi haberlerini duyarım inşallah burada birbirimizi tanımasak da gönüllerimiz ve birbirimize dualarımız bir
Transferim Perşembe günü 7. Gün embriyo su olacak bunun iyi birşey olduğunu söyledi doktorum
bahar alerjisimi yoksa ilaçlardan dolayı mı böyle oldun çok geçmiş olsunArkadaslar bugun gıremedım cunku zor bı gece geçirdim gece hiç uyumadım 👀 glifor içip yattım gece 3 de bi uyandim heryerım kasınıyo kabarmıs sabah 7 yı zor yaptım kalktık dra gıttık ölcum kan filan yumurtalar ii dedı bugun catlatmayı vurul dedı bide alerjı hapı verdı oda benı aksama kadar uyuttu 😴şimdide yıne döküntü basladı😱catlatmayı vuruldun persembe opubenım gıbı olan varmı of ii hissetmiom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın inşallah bu sefer güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin. bir de neden 7. gün embriyosu iyi daha mı iyi tutunuyor ???????
hayır toplantı dekan yok burdaBenim 23'ünde randevum var ön görüşme için . Mayıs ortalarında tedaviye başlıycaz herhalde . Eşimin ve benim tahlillerimiz çok iyi olduğunu söyledi doktorum. Biz jinecolagtan geçiyoruz direk tüp bebek merkezinden degil yani . Benim doktorum takip ediyor süreci . Burda sistem biraz değişik :)
Zaman geçmek bilmiyor .
Orda tüp bebeğe başlamadan diğer hastalarla beraber ( bilgi toplantısı )yapıyorlar mı
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
bahar alerjisimi yoksa ilaçlardan dolayı mı böyle oldun çok geçmiş olsun
hayır toplantı dekan yok burda
hayırlı olsun gözünüz aydın ilk denememi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?