2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Hastaneden geldım bugunde iğnelere devam bakalım yarın da cagırdılar ğersembeye kaldı opu💆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hakkında hayırlısı olur inşallah bende bugün hastaneye gittim sonucum 0,54 den 0,37 düşmüş

🙍Cok zor canm bende 2 basarısız tedavi yasadım hiç tahlıl bıle yaptıramadan adet gordum rabbım verecek meleklerımızı ama zamanı var dahaa demekkı rabbım yolunu acık etsın

Kızlar maalesef tedavim durduruldu yumurtalar gelişmedi ve e2 geğeriö düştü yani tedavi bittiiii.. Bidahaki ay birdaha denicez nasip bakalım...

merhaba kızlar
epeydir giremedim kusuruma bakmayın.
ben 12. gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 54,3 çıktı
iki gün sonra 115, bundan da iki gün sonra 230 çıktı sanırım sonuç pozitif
Allaha şükürler olsun ilk defa böyle bir heyecan yaşıyorum.
Rabbim isteyen herkese versin

CUMA günü toplanan yumurtalarımı bugün transfer için gittik perşembeye ertelediler yani 7. Gün oluyor bunun olumlu birşey olduğunu söyledi doktorum bu konuda bilginiz VARMI HANIMLAR ????

👍Hadi hayırlı olsun rabbim kucagına almayıda nasıp etsın inşallah bizlere aynı duyguyu yasatsın rabbim🙋
E buna halay cekılı 👭👭👭👭👭👭

Kızlar maalesef tedavim durduruldu yumurtalar gelişmedi ve e2 geğeriö düştü yani tedavi bittiiii.. Bidahaki ay birdaha denicez nasip bakalım...

Gecmiş olsun cnm senınkıde mayıs bebişi olucak demekkı nazlı bene bunlar ama gercek cok naslı oluyolar dogunca moraldizlik yok inşallah tamam mı🙅

CUMA günü toplanan yumurtalarımı bugün transfer için gittik perşembeye ertelediler yani 7. Gün oluyor bunun olumlu birşey olduğunu söyledi doktorum bu konuda bilginiz VARMI HANIMLAR ????

Oluyor bole seyler bızede carsamba opu dedıler persembeye kaldı benım bundan oncekı 6. Gun transferıydı ıkısıde tuttu senınde tutar inşallah tamam moralini yuksek tut cnm

Arkadaşlar ben negatifimi aldim bugün yarim kaldi hayallerim üzgünüm ama yapcak biseyde yok baska denemeye isallah((

Arkadaşlar ben negatifimi aldim bugün yarim kaldi hayallerim üzgünüm ama yapcak biseyde yok baska denemeye isallah((

Hayaller yarım kalmaz sadece ertelemiş oldun Rabbimin bildiği vardır sıkma canını benimde bugün transferin 9. günü tüp bebekmi bilmiyorum seninki ama olumsuz herhangi birşeyin olmuşmuydu belirti falan ?

Hayırlı olsun gözünüz aydın ilk denememi ?

Gecmiş olsun rabbım inşallah bugun degılse yarın bi gun inşallah bebegını verecek kucagına bol bol dua edelım rabbim geri cevirmez allahım yar ve yardımcın olsun

Hayaller yarım kalmaz sadece ertelemiş oldun Rabbimin bildiği vardır sıkma canını benimde bugün transferin 9. günü tüp bebekmi bilmiyorum seninki ama olumsuz herhangi birşeyin olmuşmuydu belirti falan ?
Tesekkr ederim arkadasim msjin icin tabiki yilmak yok yola devam kismet bu işler ikk tüp bebek denememdi olumsuz yaşadigim belirti şöyle ifade edeyim 8.gün bilgin adet sancilari cektim ve koyu kahve bi kanamam oldu sonrada ümidim kakmamisti pek ogünden sonra olmayacagini hissetmistm esimlede paylastim hatta insallah seninki pozitif olur rabbim olmayan herkeze en kisa zamanda versin...

Amin canım benim 9. günüm Maaşallah leke falan hiç bişey yok sadece bel ağrısı göğüslerde acıma ve şişme hafif kasık ağrıları buda iyiyemi yorsam kötümü bilemedim 4 gün sonra test var

Tesekkür ederim canim hep dua ediyorum zaten etmeyede devametcem tabiki vakti zamani degilmis sinavimiz ve yükümüz agir herkeze sabir diliyorum zor bi sürećten geçiyoruz
Hayirlisi olsun..

Benimde gögüslerim şisti agri falanda var ama ilaçlardan kaynakliymis benimkisi bazende belirti olarak yaziliyor hakkinda hayirlisi olsun isallahh

Kizlar opu tamam donuyom 5yumurta toplandı ama dondurulcaklar sol tüpte sivi birikmesi var diye rahim filmi cekilcek bakalim bebisler yasarsa artik sadece transfer hem üzüldüm hem sevindim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…