Yani sonunda gebelik olustumu? Dusuk bir ihtimalde olsa artmasini umit ediyorum
Hastaneden geldım bugunde iğnelere devam bakalım yarın da cagırdılar ğersembeye kaldı opu💆
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hakkında hayırlısı olur inşallah bende bugün hastaneye gittim sonucum 0,54 den 0,37 düşmüş
merhaba kızlar
epeydir giremedim kusuruma bakmayın.
ben 12. gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 54,3 çıktı
iki gün sonra 115, bundan da iki gün sonra 230 çıktı sanırım sonuç pozitif
Allaha şükürler olsun ilk defa böyle bir heyecan yaşıyorum.
Rabbim isteyen herkese versin
Kızlar maalesef tedavim durduruldu yumurtalar gelişmedi ve e2 geğeriö düştü yani tedavi bittiiii.. Bidahaki ay birdaha denicez nasip bakalım...
CUMA günü toplanan yumurtalarımı bugün transfer için gittik perşembeye ertelediler yani 7. Gün oluyor bunun olumlu birşey olduğunu söyledi doktorum bu konuda bilginiz VARMI HANIMLAR ????
Arkadaşlar ben negatifimi aldim bugün yarim kaldi hayallerim üzgünüm ama yapcak biseyde yok baska denemeye isallah((
merhaba kızlar
epeydir giremedim kusuruma bakmayın.
ben 12. gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 54,3 çıktı
iki gün sonra 115, bundan da iki gün sonra 230 çıktı sanırım sonuç pozitif
Allaha şükürler olsun ilk defa böyle bir heyecan yaşıyorum.
Rabbim isteyen herkese versin
Arkadaşlar ben negatifimi aldim bugün yarim kaldi hayallerim üzgünüm ama yapcak biseyde yok baska denemeye isallah((
Tesekkr ederim arkadasim msjin icin tabiki yilmak yok yola devam kismet bu işler ikk tüp bebek denememdi olumsuz yaşadigim belirti şöyle ifade edeyim 8.gün bilgin adet sancilari cektim ve koyu kahve bi kanamam oldu sonrada ümidim kakmamisti pek ogünden sonra olmayacagini hissetmistm esimlede paylastim hatta insallah seninki pozitif olur rabbim olmayan herkeze en kisa zamanda versin...Hayaller yarım kalmaz sadece ertelemiş oldun Rabbimin bildiği vardır sıkma canını benimde bugün transferin 9. günü tüp bebekmi bilmiyorum seninki ama olumsuz herhangi birşeyin olmuşmuydu belirti falan ?
Tesekkr ederim arkadasim msjin icin tabiki yilmak yok yola devam kismet bu işler ikk tüp bebek denememdi olumsuz yaşadigim belirti şöyle ifade edeyim 8.gün bilgin adet sancilari cektim ve koyu kahve bi kanamam oldu sonrada ümidim kakmamisti pek ogünden sonra olmayacagini hissetmistm esimlede paylastim hatta insallah seninki pozitif olur rabbim olmayan herkeze en kisa zamanda versin...
Tesekkür ederim canim hep dua ediyorum zaten etmeyede devametcem tabiki vakti zamani degilmis sinavimiz ve yükümüz agir herkeze sabir diliyorum zor bi sürećten geçiyoruzGecmiş olsun rabbım inşallah bugun degılse yarın bi gun inşallah bebegını verecek kucagına bol bol dua edelım rabbim geri cevirmez allahım yar ve yardımcın olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?