2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

benimde bugun son kontrolumdu aksam 22:00 de ovitrelle 250 vuracagim carsamba 8:00 gibi opu var

Canim çok üzüldüm her iste bir hayir vardır benimde opu oldu amma transfer erteelndi

benimde bugün kontrolum vardı iğnelerin 7. günüydü bugün.
iğnelere başlamadan önce 3 yumurtam vardı bugün gene 3 yumurtam varmış.
biri 12mm, biri 15mm, biri 22mm büyüklüğünde.
dr biri diğer ikisine göre çok büyümüş dedi ve yumurta catlamasını engelleyici bi iğne yaptı.
yarın gene kontrole cegırdı bide kan testi yapılcakmış.
anlamadığım benim neden yumurta sayımda artma olmadı???
o an doktora sormak aklıma gelmedi

günaydın :) inşallah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlarsın ve bunu duymak çok isterim. allah hepimizin dualarını kabul etsin. sağlıklı ve iyi haberlerini duyarım inşallah burada birbirimizi tanımasak da gönüllerimiz ve birbirimize dualarımız bir

inşallah bende çok istiyorum. ama maalesef değerim 0,54 den 0,37 ye düşmüş doktor yine bir ihtimal hamilesindir diyor, sonra konuşmaya daha doğrusu konuşturtmaya devam edince bu seferde bu hafta düşük yapma ihtimalin yüksek dedi kimyasal gebelikde olabilirmiş boş gebelikde... Neden doktorlar düzgün bir şekilde hastasını bilgilendirmezler anlamıyorum. Neyse doğrusu boş umut vereceğine onu söylese ve eğer düşük yaşarsan bana getir yada ne bileyim bir demesini beklerdim ama boş... hayal kırıklığı zormuş.

üzüldüm çok geçmiş olsun her şeyin hayırlısı... Dokturun neden boş gebelik yaşadığını araştırıyormu, yada sana birşey söyledimi merak ettim. çok zor ya

amin. Bende inanıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. kimyasal gebelik yaşayıp daha sonra yine tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar varmı? varsa ne gibi testten geçirildiler yaşayan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirler mi lütfennnnnnnnnn..

allah sağlıklı bir şekilde hamileliğini yaşayıp hamileliğini güzel geçirmeni ve bebişini kucağına almayı nasip etsin

hakkında hayırlısı olur inşallah. Kaçıncı denemendi ve kaç embriyo transfer edilmişti. ve ikincisine ne zaman başlayalım dedi doktor yada dedimi :)
Amin canm ilk demememdi 1 kaliteli 2si normal 3 embiryo transferoldu,doktorumun daha haberi yok 17sinde kendide test istiyo ondan oncesi kabuletmem diyodu ben erken yaptim görüsünce belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…