Kızlar maalesef tedavim durduruldu yumurtalar gelişmedi ve e2 geğeriö düştü yani tedavi bittiiii.. Bidahaki ay birdaha denicez nasip bakalım...
Canim çok üzüldüm her iste bir hayir vardır benimde opu oldu amma transfer erteelndi
Arkadaşlar ben negatifimi aldim bugün yarim kaldi hayallerim üzgünüm ama yapcak biseyde yok baska denemeye isallah((
Bir dahakine canım inşallah. Senin canın saolsun..
🌸🌸🌸
senin yumurtaların fazlaymış maşaallah nazar değmesin güzel sonuçlar getirsin inş. benimde 8 yumurtam var elh.10-14 arası yalnız bitanesi 17 önde gidiyor diğerlerine göre inş.problem çıkarmaz.gonal f 150 ve menapur 75 ile başladım ben 5 gün onları vuruldum sonra cetrotidede eklendi 3lendi iğnelerim.4gündürde onları vuruyorum biraz zor oluyor 3tane ama napalım.benim ikinci denemem geçenkinde menagon vardı kalçadan vuruluyodum o daha zordu gerçi.onun yerine menapuru yapıyorum şimdi.yarın kontrolum var bakalım hayırlısı.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
ne yaptin canim bugun seninde kontrolun vardi nasil gecti benim iyiydi bugun 22:00 de catlatma ignemi vuracagim carsamba 8:00 opu var
sen hangi merkezdesin arkadaşım.benim bulundugum yerde bana hiç e2 testi yapmadı doktor yumurtalar oluşmuş iyi gerek yok kan testine diyor.benimde senin gibi pazartesi kontrol çarşamba opu olur dedi inş.bakalım.
senin bugun kontrolun vardi nasil gecti canim
Tesekkurederim canim pesetmek yok bu söz hepimiz icin gecerli,birdahakine isallahumudunu yitirme canim insallah birdahakine
Canim çok üzüldüm her iste bir hayir vardır benimde opu oldu amma transfer erteelndi
günaydın :) inşallah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlarsın ve bunu duymak çok isterim. allah hepimizin dualarını kabul etsin. sağlıklı ve iyi haberlerini duyarım inşallah burada birbirimizi tanımasak da gönüllerimiz ve birbirimize dualarımız birSelam kızlar, bende aranıza geliyim dedim.Daha önce negatif beş aşılama,bir negatif tüp bebek,2.tüp bebek kimyasal gebelikle sonuçlanan bir sürecim oldu.İlk başlarda nedensiz infertilite diye geçsede,zamanla eşimde morfoloji bozukluğu olduğunu bende de yumurta rezervi azlığı başladığını öğrendik.Bir kez daha,tüp bebek denemeye karar verdik eşimle bu ay.Özel bir hastanede tedaviye başladık.Ultrason ve kan tahlillerime göre iki güzel yumurtam gelişiyordu,üçüncüde vardı ama o küçüktü yetişemiyecekti diğerlerine, üçüncü yumurtamın gelişimi tamamlayamayacağı söylendi.Kötünün iyisi iki tanede olur dedik ikiz konulabilir diye devam ettik sürece. Daha önce dört tane, birinci kalite a sınıfı yumurtam varken, bir embriodan fazlası konulamıyordu devlet hastanesinde, ondada bir embriom oluşmuştu birinci kalite, diğer yumurtalarımı dölleyememişti spermler,yumurta vardı imkan yoktu, bu kez imkan var, üçüncü tüp bebeğim olduğu için,yaşımda otuzaltı sınırını geçtiği için, embriolar oluşursa ikiz konulabilecek ve gebelik şansımı artırabilecekken bugün yumurta toplamam gerçekleşti ve ben şok geçirdim.Yumurtamın biri gece çatlamış,elde kalmış tek yumurta, tek yumurta topladılar benden sinir sistemim bozuldu, sinirden ağladım hastanede.Üçüncü tüp bebeğimde işin maddi kısmını geçtim artık,bunca eziyeti çek,onca hormon iğnesi ol,ne için tek yumurta için.Yumurtanın teki dört beş saat önce çatlasın ve tek yumurtayla yola devam et.Dünyada yüzde ikilik oluşabilecek, erken çatlama durumu, gelsin seni bulsun.Onlarca yumurtası olan yumurta problemi olmayan insan varken.Bir yıldır grip olmuyorken alerjik nezle ol bu hafta, yumurtalar etkilenmesin diye onca eziyet çek ilaçsız atlatmaya çalış nezleni,bir aksilik serüvenidir gidiyor.Çok mutlu gittiğim hastaneden moralimiz sıfır olarak ayrıldık bugün.Üzülmekten alıkoyamadık kendimizi.Süreç bitmiş değil, yeni başladık biliyorum ama, kötü başladık sonu iyi olur inşallah.Yumurtalar döllenirse iki embrio konulacak şansımız çoğalacak, bu kez olacak derken maalesef tek yumurtaya kaldık yine.Üzücü bir gün geçirdik eşimle.Rabbim kimseye bu olayı yaşatmasın tüm tüp bebek deneyenlerinde yardımcısı olsun.
Merhaba biraz önce yazdıgımı okursan belkı moral olur neler cektım anlatamam sımdıde aynı yola gırdım rabbım saglıklı bı bebekle cıkmayı nasıp eder inşllah hepımıze🙏tahlıller degısıo dedıgım gıbı. Ikı katı olması gereken tahlıl dusuk geldı ama ıkızdı belkı yukselır senınkıde inşallah olumlu haberlerle dön de sayfanın basına senı hamiş yazalım rabbım yar ve yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktordan geliyorum keseyi gorduk ama 5 haftalik olmasina ragmen yolk sac kesesini goremedik fazla gelismemis 6.71mm olmus dr 1 hafta sonrasina randevu verdi galiba buda bos gebelik dr belirtimin olmamasini yadirgadi o da anladi bir tuhaflik oldugunu bazi doktorlar her ne kadar bos gebelik belirtileri ayni normal gebelik gibi deselerde yok oyle birsey bos gebelikte pek belirti olm.az cok nadir goguslerde sisme oluyor o kadar...drdan habersiz kan verdim eger kan degeri iki kati yukselmemisse artik kesin bos gebelik oldugunu anlayacam
🙍Cok zor canm bende 2 basarısız tedavi yasadım hiç tahlıl bıle yaptıramadan adet gordum rabbım verecek meleklerımızı ama zamanı var dahaa demekkı rabbım yolunu acık etsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar
epeydir giremedim kusuruma bakmayın.
ben 12. gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 54,3 çıktı
iki gün sonra 115, bundan da iki gün sonra 230 çıktı sanırım sonuç pozitif
Allaha şükürler olsun ilk defa böyle bir heyecan yaşıyorum.
Rabbim isteyen herkese versin
Arkadaşlar ben negatifimi aldim bugün yarim kaldi hayallerim üzgünüm ama yapcak biseyde yok baska denemeye isallah((
Tebrikler canim.mutlu olcaksın tabi canım bizler mutluluğu en çok hak eden kadınlarız.allah kucağınıza almayı nasip etsin hamişler.darısı hamiş kalmak isteyenlere.
Amin canm ilk demememdi 1 kaliteli 2si normal 3 embiryo transferoldu,doktorumun daha haberi yok 17sinde kendide test istiyo ondan oncesi kabuletmem diyodu ben erken yaptim görüsünce belli olcakhakkında hayırlısı olur inşallah. Kaçıncı denemendi ve kaç embriyo transfer edilmişti. ve ikincisine ne zaman başlayalım dedi doktor yada dedimi :)
10nisand transfer tarihim,19 nisan test tarihim allahim yuzumuzu guldursun ins:)[/QUOT ìsallah cümlemize nasipetsin rabbim beden 9 gün genelde 12. Gun test oluyorya o bakimdan
Canim benim 5ci gun embriyosuydu o yuzden sen naptin bu arada?
Ay pozitifler beni DAHADA pozitifffffff yaptı Rabbim herkese nasip etsin bana bize ay yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?