2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

kızlar birde bana transfer sonrası decapeptyl 2 doz iğne verdi doktor söylemeyi unuttum
yarın yapacakmışım şimdi aklıma geldi
niye verdiki onu doktorum acaba
transfer sonra decapeptyl iğne kullanan oldumu aranızda??

ne zaman transfer edilecek
bana 2.gün biri 2 ye digeri 4 e bölünmüs 2 emriyo transfer edildi
22 tane yumurtadan 10 tanesini dondurduk 2 taneside transfer edildi hadi hayirlisi bakalim bende ayin 30 unda kan tahlili yaptiracagim

sanırım yarın transfer olacak,ucuncu gunum oluyor.embriyolog yarın transferı düşünüyoruz ama sabah 10 gıbı tekrar kontrol edecegız duruma gore sızı bılgılendırıp çağıracağız dedı.eger yarın olmazsa en gec perşembe transferımız gerceklesır dedı.
ama buyuk ıhtımal sanırım yarın olacak...

sekız gunun kalmış senınde.hadı ınsallah güzel haberlerını alırım arkadaşım...haber vermeyı o heycanla unutma lütfen.cunku burda güzel haberlerı okudukça cok mutlu oluyorum ben ve 'sakin olmalıyım,olmuyorsa olmasın,hala bır umut var sabır göstermek lazım ''dıye kendı kendıme telkınde bulunuyorum..senınde hayırlı haberlerını heycanla bekliyor olucam canım....ınsallah bebıslerın göbisine tutunurlar ve hayatının sonuna kadar basına tatlı bela olurlar:))))))

evet canim 2 embriyo insallah canim ama dr aradim soyledim inanma dedi tahlil gunum 27 sundeysi ama 25 gel dedi anlamadimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorlar idrar testine itimat etmezler illa kan testi olacak devamında da kese.
onlar öyle inanıyolar gebeliğe ama testler de doğru :)

Kızlar ayak altlarımda fena ates basmadı var belım ve kasıgımdada agrı var trensferın 2. Gunu sızce belırtımıdır

2 gündür sarı akıntım var bugün baya arttı sizdede VARMI YADA bunu yaşayıp hamile olan ??

Kızlar ayak altlarımda fena ates basmadı var belım ve kasıgımdada agrı var trensferın 2. Gunu sızce belırtımıdır

benide ates basiyoo sitrestenmi baska biseymi cozemedim walla avuciclerim ayaklarim yaniyorumm

8. gunun canim

Ay az kalmış yaaa ne guzel ben daha yolun basıdayım gercı sayılı gun cabuk gecer hayırlı gecsin ya belim ve karnımdakı agrı merdeyse hıc gecmedı dıyebılırım

ewet canim ama gecmiyo valla insallah sonucumu cuma gunu ogrencem aynen brnimdd agrilarim var

Eşim kızımı aldı buyuk bı park var oraya goturdu banada gel dedı ben korkudan gıtmedım😞offf ya pozıtıfı alım eskı gezgıcliğime dönerım ki ben😝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…