ewet canim ama gecmiyo valla insallah sonucumu cuma gunu ogrencem aynen brnimdd agrilarim var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nerdensin hangı hastanede yaptın yas filan özel degılse anlatırmısım kacıncı deneme fılan gecmişe baktım goremedım kımseyıde tam tanımıyorum
Benım 4. Deneme 3. Tedavıden 3,5 yasında kızım var 28 yasındayım böööyle inşallah olacak👶birer oğlumuz olsun inşallah
ay insallah canim yaa insallah son olur buda tutunurlar bu defda nebislerimiz birakmazlar annelerini abllalarini insallah senin nerde tedavin oldu
ne zaman transfer edilecek
bana 2.gün biri 2 ye digeri 4 e bölünmüs 2 emriyo transfer edildi
22 tane yumurtadan 10 tanesini dondurduk 2 taneside transfer edildi hadi hayirlisi bakalim bende ayin 30 unda kan tahlili yaptiracagim
canım hayırlı olsun transferin benim yarım kalınca on gundur girmedim hıç
Nie yarım kaldı😞
Arkadaşlar siz deneyimlisiniz kahverengi leke var bende ara ara peçeteye geliyor sizde de oldu mu bebek tutunamadı mi acaba
Arkadaşlar siz deneyimlisiniz kahverengi leke var bende ara ara peçeteye geliyor sizde de oldu mu bebek tutunamadı mi acaba
Bugün transferin 4.gunu 3.gun embriyosuydu. Sadece iki ilaç kullanıyorum estrofem ve progestan fitil günde 3 defa ne olur yaşayan varsa bilgi versin
sanırım yarın transfer olacak,ucuncu gunum oluyor.embriyolog yarın transferı düşünüyoruz ama sabah 10 gıbı tekrar kontrol edecegız duruma gore sızı bılgılendırıp çağıracağız dedı.eger yarın olmazsa en gec perşembe transferımız gerceklesır dedı.
ama buyuk ıhtımal sanırım yarın olacak...
sekız gunun kalmış senınde.hadı ınsallah güzel haberlerını alırım arkadaşım...haber vermeyı o heycanla unutma lütfen.cunku burda güzel haberlerı okudukça cok mutlu oluyorum ben ve 'sakin olmalıyım,olmuyorsa olmasın,hala bır umut var sabır göstermek lazım ''dıye kendı kendıme telkınde bulunuyorum..senınde hayırlı haberlerını heycanla bekliyor olucam canım....ınsallah bebıslerın göbisine tutunurlar ve hayatının sonuna kadar basına tatlı bela olurlar:))))))
canım hayırlı olsun transferin benim yarım kalınca on gundur girmedim hıç
Bana merkezden olabılır demışlerdı bende olmadı ama normalmiş korkma
HERKES TRANSFER GÜNÜNÜN ERTESİ GÜNÜNDEN SAYMAYA BAŞLIYOR 12.gün GİDİYOR KAN TESTİNE BENİDE TOPLAMA GÜNÜNE GÖRE HESAPLADILR VE CUMA GÜNÜNE ÇAĞIRDILAR YANİ TRANSFERİN 8. Günü erken olmuyor demi ?
Bana merkezden olabılır demışlerdı bende olmadı ama normalmiş korkma
Korkmaya başladım kan pıhtisi şeklinde geliyor sanırım düşük olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?