2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

ewet canim ama gecmiyo valla insallah sonucumu cuma gunu ogrencem aynen brnimdd agrilarim var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nerdensin hangı hastanede yaptın yas filan özel degılse anlatırmısım kacıncı deneme fılan gecmişe baktım goremedım kımseyıde tam tanımıyorum

izmirdeyim canim yas 32 smyrna art hastenesinde bu 4. denem 1. denemeden bir kizim var 6 yasinda 2. deneme negetif 3. deneme gelismeme problemi kurtas insallah buda son olur canim kizim ve esim kizim cok istiyo tabiki bende rabbim herkese tattirsin hepimizin kucagini dildursun canim benim sen

Benım 4. Deneme 3. Tedavıden 3,5 yasında kızım var 28 yasındayım böööyle inşallah olacak👶birer oğlumuz olsun inşallah

Benım 4. Deneme 3. Tedavıden 3,5 yasında kızım var 28 yasındayım böööyle inşallah olacak👶birer oğlumuz olsun inşallah

ay insallah canim yaa insallah son olur buda tutunurlar bu defda nebislerimiz birakmazlar annelerini abllalarini insallah senin nerde tedavin oldu

ne zaman transfer edilecek
bana 2.gün biri 2 ye digeri 4 e bölünmüs 2 emriyo transfer edildi
22 tane yumurtadan 10 tanesini dondurduk 2 taneside transfer edildi hadi hayirlisi bakalim bende ayin 30 unda kan tahlili yaptiracagim

canım hayırlı olsun transferin benim yarım kalınca on gundur girmedim hıç

Arkadaşlar siz deneyimlisiniz kahverengi leke var bende ara ara peçeteye geliyor sizde de oldu mu bebek tutunamadı mi acaba

Bugün transferin 4.gunu 3.gun embriyosuydu. Sadece iki ilaç kullanıyorum estrofem ve progestan fitil günde 3 defa ne olur yaşayan varsa bilgi versin

Birce görüşememiştik simdi gordum ne durumdasın kac yumurtan toplandı işlemlerını kım yaptı benım bugun transferın 3. Gunu

birceden bugun sesin cikmadi bugun transferin yapildimi insallah güzel haberler verirsin

HERKES TRANSFER GÜNÜNÜN ERTESİ GÜNÜNDEN SAYMAYA BAŞLIYOR 12.gün GİDİYOR KAN TESTİNE BENİDE TOPLAMA GÜNÜNE GÖRE HESAPLADILR VE CUMA GÜNÜNE ÇAĞIRDILAR YANİ TRANSFERİN 8. Günü erken olmuyor demi ?

senin sonucunu sabirsizlikla bekliyorum insallah hep birlikte sevinecegiz

ahhh benim de 5. gün ama icimde hic umut yok bu ilk tüp bebek denemem ama icimde koskocaman sifir var neden böyleyim bilmiyorum 2,5 yildir cok hayal kirikligi yasadim umutlarimi heyecanlarimi yitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…