- 17 Şubat 2014
- 506
- 225
- 63
- 35
Hemen merkezi ara belkı iğne baslarlar bişey derler düşük bile olsa sana zarar gelmesin cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merkez değil ki saat 6 da kapanıyor Dr aradım ulaşamadım sabahi bekliyom allaha emanet
senin sonucunu sabirsizlikla bekliyorum insallah hep birlikte sevinecegiz
ahhh benim de 5. gün ama icimde hic umut yok bu ilk tüp bebek denemem ama icimde koskocaman sifir var neden böyleyim bilmiyorum 2,5 yildir cok hayal kirikligi yasadim umutlarimi heyecanlarimi yitirdim
Öyle düşünme zaman zaman bendede oluyor karamsarlık ama hemen dua ediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah güzel haberler alacağız pozitif olllll :)
Nasıl oldun ?? Transferin kaçıncı günüydü
Canım benim yarını iple çekiyorum . İnş güzel haberini almak için dua ediyorum .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
İnşallah canım 1 haftadır gördüğüm rüyaların anlamaları hep HAYIRLI inşallah yarında HAYIRLI bir haberle dönerimmmm :) hiç belirtim yok olsun hayırlısı artık bakalım
İnşallah canım 1 haftadır gördüğüm rüyaların anlamaları hep HAYIRLI inşallah yarında HAYIRLI bir haberle dönerimmmm :) hiç belirtim yok olsun hayırlısı artık bakalım
Birce görüşememiştik simdi gordum ne durumdasın kac yumurtan toplandı işlemlerını kım yaptı benım bugun transferın 3. Gunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kader arkadaşlarım....Bugün saat 4 gıbı transferım gerçekleşecek..Yasadıgım heycanı, tedırgınlıgı bır sızler anlarsınız biliyorum...Lütfen dualarınızda banada yer verin... Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Erre insallah tutunma kanamasidir cunku tutmayinca kan olmuyor bu konuda baya tecrube sahibi oldum 6.denemeden sonra...kanamasi olan ve belirti arayan arkadaslar kendiniz fazla strese sokmayin ben bugun itibariyle yedi haftalik oldum dune kadar kanama ve gogus siskonliginden baska belirtim yoktu ama dunden beri hafif mide bulantilarim basladi ve etin her turlusunu yiyemez oldum dun basladi.kanamaya gelince transferin 7.gununden bu yana kanamam var bazen kizmizi siyah ve bazende kahverengi hergun drdayim acaba bebegime birseymi oldu diye kalp atislarini gorunce rahatliyorum eve geldikten sonra tekrar korkum basliyor diken ustundeyim hala kanamam var dr dusuk yaparsanda yapacagimiz birsey yok diyor demek istedigim belirtilere takilmayin sonradan basliyor ve kanamasi olanlarinda insallah tutunma kanamasidir diye dusunuyorum cunku tutmazsa kanama olmaz onemli olan benim gibi hergun devam etmemesi heleki bebek gorundukten sonra iste o zaman korkun valla ben cok korkuyorum
Kader arkadaşlarım....Bugün saat 4 gıbı transferım gerçekleşecek..Yasadıgım heycanı, tedırgınlıgı bır sızler anlarsınız biliyorum...Lütfen dualarınızda banada yer verin... Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Nasıl oldun ?? Transferin kaçıncı günüydü
bugün 5.günüm ama dürtüyolarlar işte,
kocama diyorum al bi idrar testi bi bakim
bak biliyorum zaten cok erken ve negatif çıkıcak onun için negatife üzülmiycem diyorum
ama silikte olsa ikinci cizgiyi gördügümüzü düşünsene diyorum
cıx herif almıyo
kandıramadım kocayı
Canım benim evde 3 tane var erken diye bakmıyorum bide moralim bozulacak diye sabredecegiz
Erre insallah tutunma kanamasidir cunku tutmayinca kan olmuyor bu konuda baya tecrube sahibi oldum 6.denemeden sonra...kanamasi olan ve belirti arayan arkadaslar kendiniz fazla strese sokmayin ben bugun itibariyle yedi haftalik oldum dune kadar kanama ve gogus siskonliginden baska belirtim yoktu ama dunden beri hafif mide bulantilarim basladi ve etin her turlusunu yiyemez oldum dun basladi.kanamaya gelince transferin 7.gununden bu yana kanamam var bazen kizmizi siyah ve bazende kahverengi hergun drdayim acaba bebegime birseymi oldu diye kalp atislarini gorunce rahatliyorum eve geldikten sonra tekrar korkum basliyor diken ustundeyim hala kanamam var dr dusuk yaparsanda yapacagimiz birsey yok diyor demek istedigim belirtilere takilmayin sonradan basliyor ve kanamasi olanlarinda insallah tutunma kanamasidir diye dusunuyorum cunku tutmazsa kanama olmaz onemli olan benim gibi hergun devam etmemesi heleki bebek gorundukten sonra iste o zaman korkun valla ben cok korkuyorum
Selam. Bugün 12.günüm. Sonuç bekliyorum. Hiç belirtim yok. Bakalım inş hayırlısı ile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?