Aaaa çok heyecanlandim ödüm koptu başlığı görünce biri doğurdu diye
Mayısın ilk günlerinde doğum yapacak anneler ilk adaylarımız
inşallah sırayı bozmadan teker teker doğururuz bebikleri 😊
bakalım ilk on da kimler olacak😏
Aaaa çok heyecanlandim ödüm koptu başlığı görünce biri doğurdu diye
Mayısın ilk günlerinde doğum yapacak anneler ilk adaylarımız
inşallah sırayı bozmadan teker teker doğururuz bebikleri 😊
bakalım ilk on da kimler olacak😏
aynen benim de ödüm patladı elabizim için çok erken, en babamız 31-32. haftada, bebişler Nisan sonunu beklesin en azından inşallah
bu arada yeni topiğimiz hayırlı olsun tabi
Aslında erken ama olsun herzaman ilkler vardır değilmi her anımızı acısıyla tatlısıyla burda yasadık paylaştık artık bebeklerimizin doğum anlarınıda burda paylaşırız doğuma az kaldı arkadaşlar artık hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri sayar olduk hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.
16nisan günü bebeğimi kucağıma aldım. Kızım 37+2 de 3050gr 48 cm doğdu. Pazartesi kontrol için gittiğimde Dr plesentanın yaşlandığını kan damarlarına bebeğin direnç göstermeye başladığını söyledi. Bi hafta sonra sezeryanım olacaktı ancak Dr haftayı beklemeyelim yarından sonra alalım dedi. Tamam dedik. Ogün ve ertesi gün yarım kalan hazırlıkları tamamlamak için geçti. 16 Nisan sabah saat 7 de yatışımız yapılacaktı. Ben saat 4 te uyandım. Uyuyamadım 6 da annem babam eşim uyandılar. Nasıl stres yaptıysam herkese çemkirdim sabah sabah. Sonra saat 7 de acilden yatış yaptırdık beni doğumhaneye bir odaya aldılar önlük giydim. Nst çekildi damaryolu açıldı ve serum takıldı. Bu arada stresim artıyordu tabi. Sonra anestezi uzmanı görüşmeye geldi spinal anestezi istediğimi söyledim. Beni ameliyathaneye götürürlerken annem ben eşim ağlamamak için zor tuttuk kendimizi. Spinal anesteziyi bi kaç kez denemesine rağmen kendimi kastığım için yapamadılar ve genel anestezi ile doğum gerçekleşti. Okadar güzel bir duygu ki herşeye değer. Allahıma şükürler olsun. Şimdi iyiyiz çok şükür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?