2014 mayıs anneleri doğum hikayeleri


saglıklı ve mutlu bi bebek olur inş. cnm darısı başımıza
 


Hayırlı olsun geçmiş olsun :) Bebeğinin resminide koysana sonra :) yeni doğan bebekleri çok merak ediyorum benimkini hayal etmek için iyi oluyor darısı bizlere
 





RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN
ÇOK SEVİNDİM CANIM
GÜLE GÜLE BÜYÜSÜN

bende bugün kontrole gittim ama biraz üzüldüm sanki benim bebeğim küçük gibi her şey yolunda dr iyi dedi baş aşağıda normal doğuma uygun şartlar 36 haftalık bi bebek için iyi dedi ama diğer gebişlerin bebişleri sanki daha iyi gibi.
ama senin haberini okuyunca çok mutlu oldum darısı hayırlısıyla başımıza.....
 
hayatnebayat neden üzülüyorsun. benimki 2700 çıktı. daha 36dayım. 40.haftaya kadar doğmazsa eğer 3500ü geçecek diye korkuyorum. normal doğum istiyorum ama bi okadarda korkuyorum. 3500 olursa sanki zorlanırım gibi geliyor korkuyorum oyüzden. Allah bi avazda kurtarsın hepimizi :)
 

Canım kızım 3300 dogmuştu şişmiş indi 3 kg idi 10 günde erken dogmasına ragmen normal ideal bir bebişti bu gebeligimde fazla kg de almadım dolayısıyla benden ötürümü diye de üzülüyorum 2450 pek bi minicik gibime geliyor yani gününde dogarsa iyi de erken gelirse minnacık bi ogluşum olucak rabbim saglıkla dogmayı nasip etsin hepimizinkilere
 
maşaAllah canım sağlıkla aldınya bebeğini kucağına ...artık tatlı tatlı mis mis koklaşma günüdür
 
dogum yapanlar

01. bedewii
02. dalokaysmom
03. moonserose1607
04. mucize
05. nortstar
06. nurgulalper
07.
08.
09.
10.

hadi bakalım ilk desteyi kimler tamamlayacak ( bundan ) ( buna ) amman değmesin
 
ama böyle değildiki, kopyalayınca bütün rengi mengi soldu gitti , güzelim tablonun neyse orjinali topikimizde var Allah tan
dogum yapanlar

01. bedewii
02. dalokaysmom
03. moonserose1607
04. mucize
05. nortstar
06. nurgulalper
07.
08.
09.
10.

hadi bakalım ilk desteyi kimler tamamlayacak ( bundan ) ( buna ) amman değmesin
 
dogum yapanlar

01. bedewii
02. dalokaysmom
03. moonserose1607
04. mucize
05. nortstar
06. nurgulalper
07.
08.
09.
10.

hadi bakalım ilk desteyi kimler tamamlayacak ( bundan ) ( buna ) amman değmesin

Bu listeye baktikca heyecanlaniom dogum yapanlar ne kadar da cogalmis cok heyecanlandim.,.Rabbim saglik ve mutluluk versin ins.
 
Gunaydin guzel annisler herkesi alinti yapamadim ama.,.Rabbim sifa ve huzur versin ins. Problemi olanlara.Ama en kisa zamanda alirsinjz bebislerinizi ins. Kucaginiza.Dogum yapan tum annislere saglik ve huzur versin ins.(daha dogum yapmayanlarada)
 

maşallah canım benim Allah analı babalı büyütsün, mutlu huzurlu bi ömrü olsun Duru bebeğin:))
 
Beklenen doğum tarihimiz 10 mayıstı ancak benim kerata oluşum sabırsız çıktı epey. Gece bir rüya gördüm birisi beni dövüyordu karnımı fln tekmeliyordu. Korkuyla uyandım gece yarısı hıçkırıklarla ağlıyordum. Eşim zor sakinleştirdi. Belkide sancım oldu ben rüyamda tekme yedim olarak gördüm bilemiyorum. Sabah kalktım herzamanki gibi hazırlandım işe gittim. Hattaa hamileliğimin son aylarında giyebilmek için kendime yeni aldığım elbisemi giydim, özenli bir şekilde süslendim o gün Ofise gitiiğimde iş arkadaşlarım çok beğendiler elbisemi, hatta tam hamile olmuşsun, doğurana kadar hergün bunu giy fln dediler ( hamileliğim boyunca tayt, üstüne salaş bluzler giydiğim için hep o gün hoşlarına gittim sanırım :))

Neyse ne sancım vardı nede başka bir rahatsızlığım. Ayakta duruyordum arkadaşlarla sohbet ederken birden biraz akıntı hissettim. Lavaboya gittim biraz sıvı gelmişti. Çıktım biraz sonra tekrar geldi ve miktarı artıyordu. Kızlara panik yapmayın ama sanırım suyum geliyor dedim ve ben der demez hepsi çığlıklar atıp etrafıma toplandılar, birisi beni oturttu, birisi kolanya döküyordu :) Halleri çok komikti. Eşimi aradım hemen bana inanmadı 2 nisan şakasımı yapıyorsun, çok komik bilmem ne kızdı hatta bana. Arkadaş elimden aldı telefonu zor inandırdılar eşimi :) Adam doğumuma gelmiyordu nerdeyse. Allahtan bana bir sakinlik geldi, çok rahattım nedense Doktorumu aradım hemen gel dedi. Hastaneye ulaştığımızda doktor hemen yatış yapın ilk seni sezeryana alıcam dedi, (bebiş dönmemiş çünkü). 34 + 4 haftada 2600 kilosu, 47 cm boyunda bebişimi kucağıma aldım çok şükür sağlığımız yerinde.

Dua eden herkese teşekkürler
 
canım sağlıkla kavuşmuşsunya gerisi önemli değil . ikinizide kucaklıyorum , sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum
 

hayırlı olsun :)
erken gelmiş ama kilosu iiymiş :) bnm 36da 2700. şimdi 37yim. çok kilo almadan bebek, doğurayım istiyorum :) 3200filan iyi, ama 3500ü 1gram geçerse sezeryan isteyecem
 

Komik bir dogum hikayesi olmus esinle ve arkadaslarinizla olan dialogunuz Gercekten sabirsizmis minik prens Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
 
Evet geldimi doğum hikayemi yazmaya :)
24 Nisan sabah 9 da spinal sezeryan randevum alınmıştı. Ilk bebeğim de sezeryan olmuştu ama geneldi ve çok kötü uyanmıştım acılar sancılar içinde ve 3 saat bulanık görmüştüm yani bebeğimi bile görememiştim . Oyüzden bu sefer ahtım vardı ilk ben görüçektim kuzumu. Neyse gece öyle böyle derken geçti. Ama oğlum çok haylazlığa içimde sabaha kadar okadar heyecanlıydiki bi dakika durmadı karnımda. Sabah valizleri hazırladım kızımı kaldırdı. Hazırladım eşimle çıktık yola kızımı babaanneye emanet ettikten sonra ablamıda aldık onlara kahvaltı etti hastaneye geldik odaya çıktım damar yolu açıldı serum bağlandı kıyafeti giydik beni almaya geldiler güle oynaya indim ameliyathaneye eşim gördüm o sırada canıma baktım son kez oturdum iki buklum yaptılar ignelerimi yatırdılar beni neler olacağını anlatıyor anestezi uzmanı ben o sırada dua edıyorum beni başladılar kesmeye hiç korkmadım dualarla izliyorum olanları anestezi uzmanı şimdi miden biraz bulanır halsiz kalabilirsiniz dedi. Aynen öyle oldu birden hızlıca sallanmaya başladım bi baskıyla sonra oğlum çıktı başladım onu izleyeme bi yandan ağlıyorum bi yandan kuzuma bakıyorum yanıma getirdiler sıcacıktı sadece kokladım vedalaştık oğlum baban bekliyor seni dedim sonra 1 saat sonrada ben cıktım odama ama okadar soğuktu ki aşağısı dondüm yani odaya gelince bir titreme sinir boşalması yasadım bekliyorum bekliyorum oğlum gelmiyor diyorum hazırlıyorlar herhalde o sıra titremem fazlalaştı bene ablamla eşimi dışarı çıkardım çünkü kendimi sıktıkça dahafazla titredim ama bunlar binde bir olan durumlar ve oğlum gelmedi bugun 3 gün hala alamadım kollarıma sebep ise anne karnında enfeksiyon geçirmiş ciğerlerine tüp bağlamışlar yoğun bakım Ünitesi'nde kalıyor bunun sebebinin idrar yolu enk gecirmişsin dediler bende hayır hiç geçirmedim dedim çünkü kızımda çok cektıgım için çok dikkat etmiştim. Sebeb neyse ne artık gecti artık sonuca odaklandım inş tez zamanda kucağıma alırım onu öyle izlemek kucaklayamamak çok zor dualarınızı biz esirgemeyin arkadaslar tez zamanda çıkalım hastaneden. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
hayırlı olsun :)
erken gelmiş ama kilosu iiymiş :) bnm 36da 2700. şimdi 37yim. çok kilo almadan bebek, doğurayım istiyorum :) 3200filan iyi, ama 3500ü 1gram geçerse sezeryan isteyecem

Benimki küçüktü ama sezeryan olmak zorunda kaldık, ters duruyormuş çünkü, çok istemiştim normal doğum yapmayı. İnş. senin doğumunda istediğin gibi gerçekleşir. Ben ne olduğunu anlayamadan bir baktım bebişim kucağımda. Böylesi dahamı iyi oldu diye düşünüyorum inan, sitrese girecektim şimdi nasıl olacak bilmem ne Allah herkesin bebişlerini sağlıkla kucağna almayı nasip etsin..
 

canim allah anali babali buyutsun sagliginiza kawusun ana ogul insaalhhh gelismeleri mayis topigine yaz emi bmerakta bizi.....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…