Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba anneler ben mayıs ayında oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla inşallah ancak öyle kötüyüm ki anlatamam şuanda 27 haftalığım 13 haftalıkken 8 yasındaki yeğenim karnıma tekme attı iki kez o zamandan beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olduysa diye tabi hemen doktoruma gittik kanama falan da olmadı ama içim rahat etmiyor zaten 2 buçuk aylıkken ögrendm hamile olduğumu trambolin görevlisiyim 2bucuk ay boyunca hopla zıpla sonra ögrendk ki hamileyim Allahım korusun bebeklerimizi benim bebeğim de ıyıdır inşallah konuşmaya dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki bi an önce hayrlsyla sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucağımıza alalım istiyorum ağlamak istemiyorum artık![]()
canım, benim de bebeğim ters konumda doktor makat aşağıda kafa yukarıda dedi. ama korkma annem doğuma 1 ay kala döner diyo şuan böyle olması normalmiş eğer çabuk dönerse çabuk doğarmış korkmayalım zamana bırakalım inş bir sorun olmadan zamanında dönüp zamanında doğarlar..Mayis anneleri 30 haftalık hamileyim bebeğim şuan ters kasıklarıma çok baskı yapıyor yürüyemiyorun ağrıdan aynı sorunla karşılaşan varmı![]()
canım, benim de bebeğim ters konumda doktor makat aşağıda kafa yukarıda dedi. ama korkma annem doğuma 1 ay kala döner diyo şuan böyle olması normalmiş eğer çabuk dönerse çabuk doğarmış korkmayalım zamana bırakalım inş bir sorun olmadan zamanında dönüp zamanında doğarlar..