2014 mayıs anneleri için geri sayım başlasın...

merhaba anneler ben mayıs ayında oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla inşallah ancak öyle kötüyüm ki anlatamam şuanda 27 haftalığım 13 haftalıkken 8 yasındaki yeğenim karnıma tekme attı iki kez o zamandan beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olduysa diye tabi hemen doktoruma gittik kanama falan da olmadı ama içim rahat etmiyor zaten 2 buçuk aylıkken ögrendm hamile olduğumu trambolin görevlisiyim 2bucuk ay boyunca hopla zıpla sonra ögrendk ki hamileyim Allahım korusun bebeklerimizi benim bebeğim de ıyıdır inşallah konuşmaya dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki bi an önce hayrlsyla sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucağımıza alalım istiyorum ağlamak istemiyorum artık :19:

merhaba anneler ben mayıs ayında oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla inşallah ancak öyle kötüyüm ki anlatamam şuanda 27 haftalığım 13 haftalıkken 8 yasındaki yeğenim karnıma tekme attı iki kez o zamandan beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olduysa diye tabi hemen doktoruma gittik kanama falan da olmadı ama içim rahat etmiyor zaten 2 buçuk aylıkken ögrendm hamile olduğumu trambolin görevlisiyim 2bucuk ay boyunca hopla zıpla sonra ögrendk ki hamileyim Allahım korusun bebeklerimizi benim bebeğim de ıyıdır inşallah konuşmaya dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki bi an önce hayrlsyla sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucağımıza alalım istiyorum ağlamak istemiyorum artık :19:

eğer kontrolde bi şey çıkmadıysa hiç korkma canım Allahın izniyle hiç bi şey olmamıştır bebişine ciddi kaza geçirip hiç bi şey olmayanlar var bi tekmeden Allahın izniyle bi şeycik olmaz :40:

merhaba anneler anne adayları benim bi kuzenim var hamile düşük yapmaya çalışmış zıplamış zıplamış karnını sıkıştırmış biraz böyle tuvalette oturur vazıyette zıplamış birde :( bi kaç kez de karnına vurmuş çok üzüldüm söyleyince bende hamileyim :( şimdi pişman tabii binlerce kez tövbe dilenyo ama korkuyo da endişeli acaba bebeğine bir şey olmuş mudur bana daha yeni anlattı şimdi 29 haftalık ama 14 haftalıktı falan diyo düşürmeye çalıştığında zaten hergün ağlıyodu eşi de iyi değil sıkıntıları var tartışıp duruyorlardı sizce bebeiş iyi midir kızlar nolur cevap verin böyle bişey yasayan var mı bunkasr cok tartısıyo hamileyken esiyle tartışan var mı hamilelikte cok üzülüyorum :(

Mayis anneleri 30 haftalık hamileyim bebeğim şuan ters kasıklarıma çok baskı yapıyor yürüyemiyorun ağrıdan aynı sorunla karşılaşan varmı :(

Mayis anneleri 30 haftalık hamileyim bebeğim şuan ters kasıklarıma çok baskı yapıyor yürüyemiyorun ağrıdan aynı sorunla karşılaşan varmı :(
canım, benim de bebeğim ters konumda doktor makat aşağıda kafa yukarıda dedi. ama korkma annem doğuma 1 ay kala döner diyo şuan böyle olması normalmiş eğer çabuk dönerse çabuk doğarmış korkmayalım zamana bırakalım inş bir sorun olmadan zamanında dönüp zamanında doğarlar..

sezeryan olacağım için kızlar 56 günüm kaldı ayyy heyecan yaptı bende inşallah sağlıkla gününü bekler bebişlerimiz:18:

Son 72 gun kaldi ogluma kavusmama:52: ikili rakamlara dusmek icin sabirsizlaniyodum 72 kalmis bile:49:

kızlar son aylarında bebeğini kaybedenler var mı kaç haftalıkken kaybettiniz ve nasıl aldılarr birde hamileyken ip atlamak zararlı mıdır haberim olmadan zayıflıcam diye spor yapıyodum bunun bi zararı olmuş mudur dr bebek iyi diyo ama bilmiyorum :(

canım, benim de bebeğim ters konumda doktor makat aşağıda kafa yukarıda dedi. ama korkma annem doğuma 1 ay kala döner diyo şuan böyle olması normalmiş eğer çabuk dönerse çabuk doğarmış korkmayalım zamana bırakalım inş bir sorun olmadan zamanında dönüp zamanında doğarlar..

Canım teşekkür ederim inşallah hemen döner bebişlerimiz:)

Vuslat 54 :) Plakamız kadar kalmış :)
Süpriz yapacak gb geliyor minik ama bakalım :52:
Gelsinde yumulayım ellerine ayaklatına göbişine totosunaaa:52::52:

Back
X