2014 mayıs anneleri için geri sayım başlasın...

Atarsa 32 gerisi yalan 😁

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam 30 heyecan dorukta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sezeryan olacak bayanlar KISKANIYORUM SİZİİİİİ
ya bende geri saymak istiyorum ama normal doğumda yok ki böyle bişey aniden b sancı yada su gelmesi vs...
:49::49::49::49::49::49:

ya bende geri saymak istiyorum ama normal doğumda yok ki böyle bişey aniden b sancı yada su gelmesi vs...

Bizde de var canım ani beklentiler en geç ne zaman olacağını biliyoruz sadece. Yoksa kasılma ağrı falan ay erken mi geliyo dedirtiyor. Oğlum 38+3te gelmişti şimdi dr 38+5e verdi tarihi. Bekler mi acaba diye meraktayım bend eçantalarım hazır bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde de var canım ani beklentiler en geç ne zaman olacağını biliyoruz sadece. Yoksa kasılma ağrı falan ay erken mi geliyo dedirtiyor. Oğlum 38+3te gelmişti şimdi dr 38+5e verdi tarihi. Bekler mi acaba diye meraktayım bend eçantalarım hazır bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bana demiyor dr bekle diyo bugünde olabilir bekleyebilirsinde gün bilemeyiz biz diyor pozisyon normal dogum için uygun kanala inmiş ama bekliyoruz

Canım bizim tarih bilmemizde var sayım aslında. O zamana kadar bir sürpriz olup, erken gelmeye kalkmazsa...müdahale tarihimiz. Benimde kasılmalar, sancılar başladı ara ara... İlk oğlumu bekledik bekledik 41. haftada gelmişti. Aslında birazda sezaryeni bunu için seviyorum, aşağı yukarı , doğruda yanlışda olsa bi tarihin oluyor. Yoksa öteki türlü belirsizlik zor...

6 mayis 11 gun kaldi le le zalim he ;;;)
;;)
;;))

sizin sezeryan sanırım. yoksa doğum tarihlerimiz aynı tarihi gösteriyor :) benim maraştaki doktor 10mayısta doğar bebeğin demişti. yarında burdaki doktora soracam bakalım o tahmini birgün verebileckmi :) benim içimden ise sanki 8mayıstadoğacakmış gibi gliyor:10:

mayısın 10una da tam 15gün var:46:

sizin sezeryan sanırım. yoksa doğum tarihlerimiz aynı tarihi gösteriyor :) benim maraştaki doktor 10mayısta doğar bebeğin demişti. yarında burdaki doktora soracam bakalım o tahmini birgün verebileckmi :) benim içimden ise sanki 8mayıstadoğacakmış gibi gliyor:10:

mayısın 10una da tam 15gün var:46:

ewet sonunda sezaryeni de tarihide koparttim ;;;))))
ama bana daha once gelicek gibi gelio dr.da ole dio bakalim...

son 13 günnn ama doktor bugün alttan muayene etti hiç açılma yok taş gibi dedi sizdede böyle bi durum oldumu kızlar aklm çok karışık :26::44::44::44:

Back
X