ayy aynen etkisi sadece 1 hafta annemde kzııyo çok gidiyosun diye ayda 1 gitmeme bile taktı çokmuş. çatlarım gitmezsem

allah tan çalışıyoruz bide evde olsak ogünleri nasıl geçircez acaba?:44:
Canım ben 2 gündür evde oturuyorum, anneme demin dedim ki "Allah kimseyi işsiz edip de evde oturtmasın" hakkaten insan çok daralıyor. Tv izlemeyi de sevmiyorum yat kalk, yemek ye, kitap oku, zaten temizlik yapamıyorum diye kuduruyorum :)
kızlar az once eve yurume bandı almaya karar verdım :)
kocikoşu ıkna etmem gerekecek :)
bu arada bugun balık yagı ıcmedım.. daha da ıcmem.. ınsallah yavrumda bı sorun yoktur..
bugun ogrendıgım bır bılgıyı de aktarayım; balık yagı hapları derın denız balıklarından alınan yaglarla yapılıyormus.. onlarda da civa fazla oldugu ıcın zehırleme rıskı cok yuksekmıs..
bır de bısey daha soylıcem .. benım hamılelıgımden once de dolasım bozuklugum vardı.. gebelıkle daha da cok arttı.. bu konuyla ılgılı dolasım bozuklugu ıcın ılac kullanan var mı aranızda?
çok kötu durumdayım
Canım magnezyum içiyorsan aç karnına içtiğin vakit, bağırsaklarını çalıştırmaya yardımcı oluyor, prospektüsünde de yazıyor. Bir dene istersen umarım faydasını görürsün..
.
Sırt üstü yatırılarak başını yana çevirmek makbul olabilir. Başı yukarı bakarsa kusarken aspire edebilir. Birde ilk zamanlar bebeğin kemik yapısı gelişip sertleştiği için çocuğu düz yatırırsan kafası basık olabiliyormuş bana annem söylemişti başını yana çevirmek iyi
Valla biz yeni doğan bebişi (yeğenimi ) yan da yatırıyoruz, sırt üstü de, yüz üstü de yatırıyoruz özellikle yüz üstünde kendisi de çok rahat ediyor çünkü ziyadesiyle gaz çıkarıyor.
kızlar herkes şikayetlerinden bahsetmiş, bende dün bacımla konuşurken (en son 2 hafta önce görmüştüm) o gördüğün karnım yok oldu diyo. bebeğin hareketlerinin de daha ağırlaştığını söylüyo varmi aranızda karnı küçülen
Bebeğin konumlandığı pozisyona bağlı olarak değişiyor, eskiden benimki de yayvan ve küçüktü fakat bu son yaşadığım rahatsızlıktan ötürü bebek aşağıda ve top şeklinde duruyor.
Kizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye
Canım ben hamileliğimin başından beri evde mayalanmış yoğurt yiyorum, çok şükür bir sıkınrı da yaşamadım. Güvendiğin bir sütçü varsa en sağlıklısını yapmış olursun.
Nasilsiniz bakalim kizlar.uzun zamandir bakamadim doguran falan yoktur umarim.ev ariyordum bende sonunda buldum.simdi birde tasinma derdi var.tasindiktan sonra oglusumun odasi yeni eve gelecek.bir kac kiyafet aldim arabada ve park yatakta aldim.hersey yeni evde acilacak ve yerlesecek.umarim zor olmaz bana.gerci annem babam gelecek yardima birde yardimci kadin gelecek.iki haftaya hersey bitmis olsur insallah.
Canım ne güzel benim evimde çok sorunlu taşınmayı çok istedim lakin kısmet olmadı, inşallah yorulmazsın çok sık eğilmemeye ve ağır şeyler kaldırmamaya dikkat et lütfen...
slm kızlar. bebişler için ayakkabı aldınız mı? dün markette gördüm 0-4 ay için gelmiş. ama yaz bebekleri ya ne yapcak ayakkabıyı. bilemedim alsammı?
Canım onları kimse kullanmıyormuş, çok tatlı ve şirin geldi aldık ama hiç kullanmadık dedi tüm arkadaşlarım, bir de dediğin gibi yaz bebeği olacak bebeklerimiz, ben şortlu body ve çorap düşünüyorum, çünkü evimiz cehennemin yeryüzüne yansımış hali adeta
Canlar tam ümitlerim tükenmişdi ki Allah bir hayir kapisi acti bana :) Aslinda daha öncede yazmisdim ama sonra sildim :/ Belki çoğunuz bebeklerinizin hazirliklarini bitirdiniz yikalama ütüleme isine gectiniz ama ben daha bir zibin bile alamadim bebegime. Disaridan çok lüks yasasak gibi gorunsede iceride firtinalar kopuyor. Herneyse ben bir zamanlar temizlik ürünü pazarliyordum. Patenti bize ait ve Turkiyede tek olan bir üründü bu ama emek harcayamadim. Oglumun okuluydu , gecen sene yasadigim düşük falan hic ilgilenemedim yok olup gitti işim. Simdi oturdugum siteden fiyat teklifi istediler mail gönderdim. Belki küçük bir adim ama olsun bana bu umut bile yetti. Sizde dua edin kizlar. Lütfen dua edin anlasalim yonetimle :) Ondan öncede telefonum caldi aylardir kaydimizi aldiramadigim saglik ocagina dilekcem kabul edilmis cok mutlu oldum. :) Dyeceksiniz ne var saglik ocağında ben ohlumun asilarina ozel hastahanelerde milyarlar harcadim desem yeridir. Ücret siz bir imkanim varken neden özel e yedireyim parayi hemde bu sikintida. :) Ne biliyim dua edin bizede kizlar bizdede durumlar böyle :)
Bebeğin kısmetiyle ve şansıyla gelip evinize bereket getirir inşallah, Allah kimseyi gördüğü günden geri bırakmasın hakikaten alışması çok zor oluyor.