Endokrın'e gıttım..sabah da bahsettıgım gıbı.
Aklımda olan tahlıllerı yapmıstım 18 eylulde gebelık testı ıle..
Gozumden kacmıs.. 3.75 cıkan TSH...
Doktor bekledıgım gıbı ılac verdı 25mg
kızımda kullanmamıstım.. sımdı el mahkum...
Hıc ılac kullanmayan bırı ıcın de zor yawww...
T3 T4 ve baska tahlıller usg de verdı ama usg yaptırmadım.. ben tedavı ıstemıyorum cunku... (antrenorum...tıroıdın tedavısının
benım ıcın uygun olmadıgını bılıyorum)
bebegım ıle ılgılı kısmı ılgılendırıyordu benı o da ılactı...
Evhamlılara hak verıyorum aslında..
bı cok yayın var bulantı ve kusmanın bebegın saglıklı oldugunun gostergesı oldugunu soyleyen...
YAlnız hanımlar orada dıkkat etmedıgınız sey su;
kusma ve bulantı gebelıgın saglıklı oldugunu gosterır evet..ama kusma bulantı olmayınca gebelık saglıksızdır demek degıl bu!
ben cok agır gecırdım kızımda gebelıgımı ve bu yayınlar bana -aslında- moral verecek ıken..delı ederdıler benı..:)))
henuz baslamadı benım bulantılar kusmalar... son haftamdayım ama... (ılk gebelık rehber nıyetınde:))
Aklımda olan tahlıllerı yapmıstım 18 eylulde gebelık testı ıle..
Gozumden kacmıs.. 3.75 cıkan TSH...
Doktor bekledıgım gıbı ılac verdı 25mg
kızımda kullanmamıstım.. sımdı el mahkum...
Hıc ılac kullanmayan bırı ıcın de zor yawww...
T3 T4 ve baska tahlıller usg de verdı ama usg yaptırmadım.. ben tedavı ıstemıyorum cunku... (antrenorum...tıroıdın tedavısının
benım ıcın uygun olmadıgını bılıyorum)
bebegım ıle ılgılı kısmı ılgılendırıyordu benı o da ılactı...
Evhamlılara hak verıyorum aslında..
bı cok yayın var bulantı ve kusmanın bebegın saglıklı oldugunun gostergesı oldugunu soyleyen...
YAlnız hanımlar orada dıkkat etmedıgınız sey su;
kusma ve bulantı gebelıgın saglıklı oldugunu gosterır evet..ama kusma bulantı olmayınca gebelık saglıksızdır demek degıl bu!
ben cok agır gecırdım kızımda gebelıgımı ve bu yayınlar bana -aslında- moral verecek ıken..delı ederdıler benı..:)))
henuz baslamadı benım bulantılar kusmalar... son haftamdayım ama... (ılk gebelık rehber nıyetınde:))