ben öldürülsün ya da tekme tokat dövülsün mü yazmışım iyi oku.sadece kendilerini bir şey sanmalarına,hastalarla ilgilenmemelerine,oradaki sekreterlerin adamın yüzüne bakmadan cevap verme zahmetine bile girmemesine, kızdım hala da kızıyorum..anlaşılan sen hiç bunları yaşamamışsın,ben öğrencilerime bile yapar mısın,eder misin,teşekkür ederim derken oradaki tıbbı sekreter ne halt sanıyo kendini ki bana cevap vermeyecek? Svmiyorsa yapmasın o işi..Doktoruz diye hava etmeyi biliyorlar tıp fakültelerinden beri,dr luk sadece hava atmak mı? Ben sırf nasılsın diye sordu,güler yüzle karşıladı diye 5 sene aynı dr a gittim..Sonunda başka yere gitti.. Sen dr la muayenedeyken başka bir dr gayet laubali tavırla senin muayeni sabote etse iyi ki geldiniz dr bey mi diyeceksin? Ben aynı durumu yaşadım,,ya da kalp ameliyatı olan babanı 11 kat merdivenle çıkartırsa aman genç dr düşünemedi mi diyeceksin başına gelmemiş belli gelse böyle ahkam kesemez ve de polemik yaratmaya çalışmazsın hele hele bebeğimle ilgili yorum yapmak sana hiç düşmez..Orada adamın sırası var tutuyor araya adam alıyor,tanıdık alıyor,bir şey soruyorsun cvp vermiyor bunlar olur mu peki sen bunu nasıl hak görüyorsun?Biraz gerçeklerle yüzleş..
ben msj ını ilk okudugumda inanmamistim ,nasil olabilir bir kadin siddeti destekleyebilir demistim ki dusunduklerimi beneklibonibon yazdigi icin yazmamistim, ama goruyorum ki bir de meslektasimmisin daha da hayretler icinde kaldim yazmaya karar verdim....t dili edebiyati ogretmeniyim,....
hangi meslek gurubu olursa olsun ,ister hemsire ister dr ister cicekci,kargocu,kapıcı...kim ki meslegini iyi yapmaz ihmal eder her turlu cezai yaptirimi hakeder ASLA AMA ASLA SİDDET İ HAKetmez...bir defa bunu kabul et sayin meslektasim....
ilk mesajında soyledigin sozleri hele ki bir ogretmenin zikretmesi onaylamasi da ,su kınadıgın , gorevlerini yapmıyorlar,havalara giriyorlar vs vs yakınmalari ile aynı kategoriyi olusturur.
unutma ki bebegimize sevdiklerimize su an birsey olsa kosup gidip medet umacagimiz meslek gurubu da doktorlardır,,tamam kotu davranislarla karsilasmissin ama dedigim gibi ,bu onlarinSİDDETİ HAKEDİYORLAR inancina sahip olmana sebepolduysa ,kusura bakma sorun sendedir senin bakis acindadir sayin meslektasim....
isini iyi yapmayan dedigin gibi havalara giren ogretnemler de var ne diyecegiz onlar da mı siddeti hakettsin bu bakis acisi bizi ,toplumu nereye surekler bir dk olsun durup dusundun mu?
ayrica beneklibonibon bebegin ile ilgili polemik de yapmamis ,burada hepimizin birbirimize yaptigi iyi dileklerde bulunmus ,ama dedigim gibi senin bakış acın o kadar olumsuz ki ,onu bile baska baska mecralara suruklemissin...umarim baslik sahibi okuyordur yazdiklarini ve bu siddet yanlisi yorumlar icin geregini yapıyordur, yapacaktir.