kızlar az önce doktordan geldık ben buyuk bir heyecanla bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gittim ama sonuç olumsuzzzz ağlamaktan harappp oldum kızlar ne olur bişeyler söyleyinn çıldırcamm en son doktor kontrolüne 26 eylülde gittik ve kesemizi gördük gayet iyiydi ve 5+3 günlüktü ve sonra bugün gittik kesemiz görüldü büyümüş sağlıklı ve 8+1 günlük dedi fakat kesenin içinde bebişim görünmedi( doktor boş gebelik olabilir dedi ama benim beta kan değerlerim boş gebeliği göstermiyor ama kan değerlerim 26 eylülde gittiğimizde çok yükselmişti bir hafta önce 1944 olan sonucum bir hafta sonra 24877 olmuştu biz ikiz gebelikten şüphelenmiştik ama bugün bebişmi dahi göremedik ortada anormallik var dedi doktorum ve bu ayın 11 inde tekrar gideceğiz eğer bebişim oluşmassa kürtajla alacaklarr kızlarr ne olurr dua edinnn çok kötüyümm
((
canım benim Allah korusun da başka bi dr a gitmeye nedersin? :/ bazen dr da yanılabiliyor arkadaşıma da yarın gel kürtaj yapalım kalp atışları duyulmuyor dediler ama başka dr a gitti bi hafta snr a gel dedi ve kalp atışları duyuldu geç döllenme olmuş..