2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
minnoşum sen ilk 50 de 45. sıradaymışsın ... şansına küs dermişim tüm annelerimiz bebeklerini alsın kucaklarına yaparız güzel bir liste hayırlısı ile

inanki canım çok fazla aklıma düşüyordun, iyi ki ses verdin... bir ara yoğunca buralardaydın sonra bi gittin ses soluk hak getire...Rabbim evlatlarını bağışlasın acılarını göstermesin canım birde tablo için kilolarını yazarsan sevinirim

kız delüüüü ne güzel özetlemişsin kendini öyle :111: ayy kendi adıma çok özledim güzel sohbetini, şakkacı hallerini ve kendinle bu kadar barışık olmanı .... inan ki çok seviyorum seni

canım şimdi dikkatimi çekti ... senin adın yok listede, ya sen yazdın ben görmedim ... istersen bilgilerini yaz seni de tabloya ekleyeyim. doğum haftası ve kg si
ayyy cok guldum anyen olayina. ))
cogumuzun ortak derdi sanirim. benim de mutfaktaki esyalar dans ediyr. hangisi nerde bilmiyrm.

Haberlerde dinledim şimdiii..

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın piyasa denetimleri sırasında “Milupa Aptamil Sütlü Tahıl Karışımı” ürünün GDO içerdiği tespit edilmiss.

Ankara Kontrol Laboratuarı'nın yaptığı analizlerde Milupa'nın GDO içerdiği kesinleşti. Bunun üzerine GDO'lu Milupa'ların ürünlerin toplatılması için, 80 il Valiliği'ne yazı gönderildi

Bakanlık, olayı şu ifadelerle doğruladı:

"İnternet sitenizde yer alan bir bebek maması firmasına ait ithal bebek mamasında GDO tespit edilmesine yönelik bilginin kamuoyuna açıklanmasına ihtiyaç duyulmuştur; söz konusu bebek mamasının ithalat kontrollerinde GDO analizi yaptırılmış GDO tespit edilmediğinden ithalatına izin verilmiştir. Ancak piyasa denetimlerinde GDO tespit edildiğinden bebek mamalarının toplatılması sağlanmış ve ilgili firma hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Bilgilerinize arz ederiz"

gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini tablo için doğum haftanı ve kg sini yazarsan sevinirim

maşaAllah canım sende kavuşmuşsun bebeğine ... Allah hayırlı evlat eylesin

Bilmem valla yollarda dogurma sonra

Her nerde olursaaa doğurmaya raziyim artik yahuuuu. Yeterki bebegime saglikli sihhatli kavusayimmm..
Bana kalsa aylarca daha hamile kalabilirim. Çok şükür fazla agirlasmadim ama etraftan çok sıkıldıımm..
En yakınlarımın bile benim haala dogurmamam sebebiyle plan yapamadikları iiması insanı üzüyor incitiyor gerçekten..

Suan oturdugum yerde bile aciyo inanirmisin rabbim biran once sifamizi versin dayanilacak gibi deil dun biraz iyi gibiydi bugun yine ayni

1 saat once aldirdim mama iki kizimada kullandim bi skrun yasamadim acaba yeni uretilenlerdemi var gdo Allah Allah dogrumu acaba ya

canım biz hastaneden çıktığımız gün yıkadık ... tekrar yıkamayı düşünüyoduk fakat dr. göbeği düşmeden yıkamayın dedi bizde bekliyoruz şuan 1 haftalık olduk bile

canım sorucaktım unuttum. göbek bağı neden bu kadar geç düştü ? yani 2 haftadan sonrası normal değil diye biliyorun da :26:

bayanlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun... TÜRKİYE HATANESİ ve ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİ n de doğum yapan, yapacak olan varmı.. artık karar vermek zorundayım bilgisi oalndan rica ediyorum

kızlar bunaltıyor muyum bilmiyorum ama bende tablomuz eksiksiz olsun diye uğraşıyorum ... özellikle yeni doğum yapan arkadaşlar ve listeye de bakıp görebilirler eski arkadaşlar (doğum yapanlar) eksik bilgilerinizi yazarmısınız !!! zira bu yapacağım tablo son olacağından ve bir daha ekleme yapamayacağımdan dolayı yazmanızı istiyorum ... sonra ben görmedim demeyin, mesuliyet kabul etmem
ayy biraz sert mi? oldu nee hadi güzel anneler piliizzss

doğum yapmayan anneler ...
niyeyse dürtüm beni dürttü, bunu yazma ihtiyacı duydum
sizde sağlıkla kavuşun yavrularınıza ve bir an önce de haber verin listeyi öyle sonlandıralım Hayırla inşaAllah

ewet canım . 2 doğumumda da yapıldı . yatış yapıldıktan sonra sancılar çok bastırmadan yapıldı (yani kendim yaptım ) kardeşimd yapmış

İlaç veriliyor wcye kendin gidiyorsun değil mi? Eskiden bağırsakları onlar boşaltıyordu sanki. Yada wcye gidecek durumda olmayanlar için mi öyleydi tam hatırlamıyorum ama aklımda öyle kalmış. İnternette araştırdım, jel veriliyor wcde kendin sıkıyorsun ve 5-10 dk içinde tuvalet ihtiyacın geliyormuş sanırım. Tek seferde wcye çıkarak bitiyor mu işlem?
Benim bağırsaklarımdan radyolojik bir çekim yapıldı geçen yıl. O yüzden 1 gün önce geceden yemeyi kestim ve iğrenç bi şurup verdiler onun hepsini içtim, karnımın ağrısıyla sabaha kadar klozette uyudum desem yalan olmaz. O yüzdendir sanırım gerdi bu olay beni

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hergun yikiyoruz..
Gobegi 9. Gun dustu o zmna kadarda 3 kez yikadik..gobege dikkat edip islatmayinca birsey olmuyor..

Barii bebeklerle ilgili srylerde yapmasalar yaa,pes!

Ben hastaneden geldiğinden beri hergün yıkıyorum. Çok rahatlıyor uzun uzunda uyuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz de hastanefen geldigimizden beri gunasiri yikiyoruz. Cok rahat ediyor. Hapsurmasina bakma sen poposunu acinca bile hapsuruyor sipalar :)) Tabi usutmemek icin dikkat etmek de lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…