2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
canm son zamanlarda kafama taktigim birden fazla sey war.....esim en bas sebebi sonra annem ve en son esimin yillik izine cikip tatil planlari yaptigimiz doneme denk gelen kuzenimi sunneti....esim deniz kumsal gezmekler plani yapiodu simdi dugu cikti e yardima kosusturmaya gitmesen olmaz gidince de biliom esim mutsuz olucak denize gidemicez saatlerce ewde keyif yapamicaz sanirim en cok bunu kafaya takiorum...mmasaj islemi yani butun okuduklarimi yapmaya calisiorum oyle elime gelen parca yada aci hissi yok bilgin hamur gibi sonukler ;((( 2.3 saattee bir sagiorum ama sagdiktan sonra falan duru imkani yok emmio aglio....once emzirdigimde de saginca imkani yok sut gelmio...ne kadar sagiorum 10 dk birini 10 dk birini biraz dinlenip tekrar sagiorum falan pes etmedim hala dewam ama iste uff
Ben dışarı çıkınca çok fena evi ararım, kontrol mahiyetinde. Sen nasıl dayanıyorsun belki de annene bıraktığın içindir.
Benim kayınvalidem iyidir ama o kadar paniktir ki, mesela şuanda asla ve katta Deren ile yalnız kalamaz, bunu da söyler yani....


Ay dur ne oluyorsun canımm bir anda...
Bir kere herseyden önce sana birşey söylemiştim. Duru'nun kilo alımı çok iyiydi, gerçekten iki-üç saatte 20-30 cc ise ona yetmeyecektir. Onu hemen tarttırmaya götürmelisin, gerçekten kilo alımı azsa mama takviyesini sütün artana dek sürdürürsün. Ne olacak ki, önce emzirirsin sonra ardından yaparsın bir 100luk o istediği kadarını içer ama bunu yapmadan önce kilo almadığından emin olmalısın...
Diğer taraftan gögsün büyük küçüklüğü ile hiç ilgisi yok sütün rahat ol, benimkiler de küçüktür, hatta küçük gögsün daha çok süt ürettiği bilimsel bir gerçekmiş.
Eğer sütün birden azaldıysa muhakkak bir sebebi olmalı iyi düşün bulacaksın. Birşeye mi kafanı taktın, içinden sıkıldın mı birşeylerden?Gerçekten istiyorsan biraz çaba ile geri gelecektir. Regl olman da lohusalıktaki hormon seviyenin düştüğünü gösterir bence bunu kanıtlar.
Şuanda sağma işlemini ne sıklıkla yapıyorsun, kaç dk sağıyorsun, sağımı doğru yaptığına emin misin? Masaj derken, kibarlık olsun diye öyle denmiş, bildiğin inek sağmak gibi :KK66:))))) kahverengi kısımda beze var mı vs baktın mı herseye?

Son olarak eşinin uyuması yorgunluktandır be canım neden durup dururken sevmesin? Depresif takılma sütüne de zarar boşver olumsuz düşünceleri, trip yapma sarıl kocana mutlu ol.



Çok güzel, az bile demiş. Ne kadar hırslı kadınlar var, çocuk her anne için aynı şey demek değil... Benim müdürüm gece onikilere kadar çalışırdı, kızı bazen arar ağlar yalvarırdı, anne ne olur bu gece gel de beraber yiyelim sofrada diye... Tamam çıkıyorum der gece yarısına dek kalırdı yine bizimle... Bari gelmeyeceğim de, garip heveslenmesin beklemesin! İçimiz acırdı kızcağıza, bir de her lafının başı kızım kızım diye başlardı, çok seviyor düşünüyormuşşş gibi?
 
Oferta canım, neler diyorsun sen? Okudum.... Beynimden vurulmuşa döndüm, gözlerimden yaş boşandı biranda... Bebeği aşıya götürüyordum tam yazamadım ama aklım hep sende kaldı.
Ne oldu da olaylar bu aşamaya geldi? Eşin sana nasıl vurur, çocuklarını, telefonunu almaya nasıl çalışırlar? Bunlar nasıl insanlar? İyi ki çıkabildin o evden. Kuzey'in yaşadığı travmayı hayal edebiliyorum. Hele bu yaşlarda ne kadar hassas olduklarını biliyorum. Yine de mumkunse bu olaydan onun yanında hıc konusmayın, babasının bır hata yaptıgını uzgun oldugunu ama sana zarar vermek ıstemedıgını fılan anlatın.
Sen kimbilir ne haldesin? Görünen bir darp var mı, eğer öyleyse bir arkadaş ta yazmış bence rapor almalısın. Boşanma ve velayet sırasında önemli olabilir. Artık bu saatten sonra herkes bir şans ber, yuvanı kurtar vs demeyi bırakmış gördüğüm kadarıyla. Ben de aynı hisler içimdeyim... Yine de eşini en iyi sen tanırsın, en doğru kararı vereceğine eminim, Allah yardımcın olsun canım. Biz herzaman senin için burdayız unutma.

Görünen bir iz yok vücudumda sadece boğazımda ufak bir çizil var o kadar. Velayet demişsin küçük olduklarından bende kalmazlarmıki alma ihtimali varmıki
Kuzey daha iyi oyun oynuyoruz bende annemde hep onunlayız gözyaşlarımı içime akıtıyorum bazen dayanamıyorum ağlıyorum görmesin diye tuvalete kaçıyorum. Eşim annemi aradı annemle babamı gönderdim dedi ama hala beni suçluyor birde hayvan inkar ediyor vurduğunu. Ben rüyamı gördüm. Kuzey babasının yaptıklarını anneannesine uygulamalı gösteriyor çocuktamı rüya gördü sanki. Ben kararlıyım pazartesi avukata gidicem. Ancak annem babam yan çizmeye başladı bile ilk günden. Bilmiyorum bu süreçte tekmi kalacağım arkamda duracaklarmı. Bırakmazlar ben istemeden ama yinede bir şans filan olayını diretebilirler öyle anladım bugünki görüşmelerinden. Annemin allah belanı versin uzak dur kızımdan demesini bekledim ama yok sinirler gergin sonra konuşursunuz filan diyordu telefonda.
Kafam çok karışık korkuyorum çocuklarım için kahroluyorum. Ne yapıcam bilmiyorum pazartesi işe başlıcam annem iki çocuğa nasıl bakıcak yardımcı bulmam lazım sanırım en azından yarım gün. Çok mutsuzum çocuklarım hayatta tutuyor beni şu an. Yoksa ölmek istiyorum yok olmak istiyorum bu dünyAdan


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Kızlar ben boşanıyorum eşimden. Dün gece çok fena şeyler oldu. Eşimle çok şiddetli bir kavga ettik boğazımı sıktı saçlarımdan sürükledi bana vurdu üstelik bunları kayınvalidemlerin yanında yaptı yetmemiş gibi kayınvalidemde bana vurmaya kalktı. Herşey çocukların yanında oldu. Kuzey dün geceden beri sinir krizi geçiriyor zor sakinleştirdik bebekte kötü bugün aşıda yaptırdım perişanım. Dün gece telefonumu elimden almaya kakltılar son anda annemleri aradım gelip beni kurtardılar. Beni evden atıp çocuklarımı almak istediler sırf onları bırakmamak için dayak yedim kaçanilirdim ama onları almadan çıkmadım. Annem geldi bizi götürdü. Şimdi annemdeyim perişanız hepimiz. Sabah eşimi aradım evi terketsinler bebeği aşıya götüreceğim üstümüzde başımızda bişey yok diye gitmiyecekler onlar dedi sonra annem konuştu gittiler gidip bavulumu topladım bişeyler attım çocukların benim eşyalarımı. Dün gece öyle ev kuyafetleriyle zor kaçırdım yavrularımı o evden. Yuvam yıkıldı sonunda allah belalarını versin. Eşim hala annemle konuşurken beni suçluyordu akıl hastasıymışım ben hastaneye yatmalıymışım çocuklarımı alırmış benden.
Şimdi boşanmak için avukat bulmalıyım yeni bir düzen kurmalıyım içim yanıyor el kadar bebek küçük bir çocuk anneme sığındım şimdilik.
Allah rızası için bana ve evlatlarıma dua edin dik durmalıyım güçlü olmalıyım bundan sonraki süreç çok zor önümde.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yazdıklarınızı boğazım dugumlenerek okudum...:KK43: Rabbim cok buyuk sabırlar versin size.guclu olun ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın elinizden geleni ardınıza koymayın.ailenizin yanınızda olması size destek olması cok guzel başınızdan eksik olmasınlar....moralinizi yuksek tutun hepsi gececek paşalarınızla bol gulucuklu gunler diliyorum rabbimden..

off kizlar ya ben sut uretemiom bi boka yaradigim yok ne guzel kendimi motiwe ediodum ohhhh 20 20 de ciksa bi buzluga bi dolaba bi duruya ben biriktirie birer ogun werir sonra emzirim falan die masaj yapiom bnm gogsum biraz kucuk pek ise yaramadi masaj sanirim ee sagiorum emziriom dana gibi sigir gibi yiom kofteler tahin helwalari sut cayi su bol su ben daha napim ya bu kadar seye oluk gibi akmasi gerekn sut bi duruyu emziriom 2 saat gecio sagiom gelmio 3 saat gecio sagiom gelmio duruyu emziriom acikio ce kince aglio velli doymuo allahim bn daha napcam ki ... sakir sakir aksin die damla damla sut biriktiriom yaaa lanet olsun...

bu arada du hastalandim acaba ondan kesilir mi adet oldum yani hapimada basladim hersey duzene girerken bu sut cogalcagina gidio cocugu emsin de sut getircek die ac birakiom olur mu bu ya yazik degil mi.....bugun cok zor tuttum kendimi mama yapmadim ama tam 2 saat gohsumde emdi uyuya kaldi sonra terden geberdi cok sikkinim cok...... nie hersey bu kadar zor annem kocam bir anda bir daha ki ay sunnet yapmaya kalkan kuzenim allahimmm bulasik yemek camasir supurge duru duru duru aksamin olduguna inanmiorum zaman kawrami yok gitti ...... aglamak istiorum bagirmak istiorum yapayanliz saatlerce uyumak istiorum ac kalmak istiorum tualette keyif yapmak istiyorum....ben niye kizimi doyuramiorum...kocami mutlu edemiorum 10 bucukta uyudu mutlu olsa uyumaz ki birakamaz ki bu saatte beni hickirmak istiorum...

bazen herşey ustuste gelir ...her olumsuzluk bizi bulur istediğimiz gibi gitmez işler...dunyaya haykırmak isteriz...sonra bi anda bişi olur sabah kalktığında herşeyın bi anda duzeldiğini işlerin rayına girdiğini görür; tuh niye uzmusum kendimi okadar deriz...hepsi gececek inan...bozma moralini hep diyoruzya sut için moral çok önemli...bebeğini aç bırakma ver mamayı gitsin...uzun uyuduğunda hiç bişey dusunme bırak kalsın işler sende uyu ...uyuyunca sut daha guzel oluyor bebeğin uyanınca ver memeni mutlu olsun orda pach pach emsin...su kadar mg bukadar mg hesaplama daha cok moralin bozuluyor anladığım kadarıyla.akışına bırakkkk.buyuyorlar hemde çok çabuk...bol bol mıncıkla sarıl op.bunları dusunurken zaman akıp gidiyor...kaçırma bişileri.
hem biz gemlikten ev bakıyoz komşu geliriz belki sana......:KK33:
 
canm son zamanlarda kafama taktigim birden fazla sey war.....esim en bas sebebi sonra annem ve en son esimin yillik izine cikip tatil planlari yaptigimiz doneme denk gelen kuzenimi sunneti....esim deniz kumsal gezmekler plani yapiodu simdi dugu cikti e yardima kosusturmaya gitmesen olmaz gidince de biliom esim mutsuz olucak denize gidemicez saatlerce ewde keyif yapamicaz sanirim en cok bunu kafaya takiorum...mmasaj islemi yani butun okuduklarimi yapmaya calisiorum oyle elime gelen parca yada aci hissi yok bilgin hamur gibi sonukler ;((( 2.3 saattee bir sagiorum ama sagdiktan sonra falan duru imkani yok emmio aglio....once emzirdigimde de saginca imkani yok sut gelmio...ne kadar sagiorum 10 dk birini 10 dk birini biraz dinlenip tekrar sagiorum falan pes etmedim hala dewam ama iste uff

On dk çok az cnm. Tomris'in emzirme kampı var nette, onu oku bence ve uygula
Yalnız emme yerine sağma olsun
Bir okuyup fikrini yazar mısın
 
Bu konuda seninle konuşmayı çok isterdim aslında...

İstedigin zaman canım... Demir'i görmeden tanımadan yapacağım yönlendirmeler çok isabet olmayabilir, ama elimden geleni yaparım, ayarlayabilirsek Demiri de görürüm.. İster telefonla, ister yüzyüze, ister buradan... Sen nasıl istersen...
 
Görünen bir iz yok vücudumda sadece boğazımda ufak bir çizil var o kadar. Velayet demişsin küçük olduklarından bende kalmazlarmıki alma ihtimali varmıki
Kuzey daha iyi oyun oynuyoruz bende annemde hep onunlayız gözyaşlarımı içime akıtıyorum bazen dayanamıyorum ağlıyorum görmesin diye tuvalete kaçıyorum. Eşim annemi aradı annemle babamı gönderdim dedi ama hala beni suçluyor birde hayvan inkar ediyor vurduğunu. Ben rüyamı gördüm. Kuzey babasının yaptıklarını anneannesine uygulamalı gösteriyor çocuktamı rüya gördü sanki. Ben kararlıyım pazartesi avukata gidicem. Ancak annem babam yan çizmeye başladı bile ilk günden. Bilmiyorum bu süreçte tekmi kalacağım arkamda duracaklarmı. Bırakmazlar ben istemeden ama yinede bir şans filan olayını diretebilirler öyle anladım bugünki görüşmelerinden. Annemin allah belanı versin uzak dur kızımdan demesini bekledim ama yok sinirler gergin sonra konuşursunuz filan diyordu telefonda.
Kafam çok karışık korkuyorum çocuklarım için kahroluyorum. Ne yapıcam bilmiyorum pazartesi işe başlıcam annem iki çocuğa nasıl bakıcak yardımcı bulmam lazım sanırım en azından yarım gün. Çok mutsuzum çocuklarım hayatta tutuyor beni şu an. Yoksa ölmek istiyorum yok olmak istiyorum bu dünyAdan


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Velayet bence sorun olmaz da, yine de görüşmeleri konusunda da sıkıntı verebilecek bir durum olursa kullanırsın.
Maalesef iyiyken ve hala birşeyleri kurtarma ihtimali varken hersey daha ılımlı oluyor da, senin kesin kararlı oldugunu anlarlarsa bır anda çirkefleşebilirler.
Etrafındakiler sen kesin karar vermeden sana yönlendirici konuşmazlar. Boşanırsın, sonra da başlarlar zaten sana yakısmıyordu, zaten söyleydi böyleydi diye... O yuzden sen içinden ne istediğini düşün, başkaları sen kesin karar verdiğinde yanında olacaklardır.

Güzel bir tatilin ardından şok yaşamışsın resmen, kafanın karısık olması acı çekmen gururunun incinmesi çok normal ama lutfen hayata kustum fılan deme. Olmaz oyle... Mutsuzluk ıcınde boguluyordun hep... Duduklu tencerenın bıle buhar cıkısı vardır, olmazsa patlar. Sizin için de durum böyle oldu galiba birikim sonucu bir patlama....keske böyle olmasaydı, en azından Kuzeyciğin yanında olmasaydı ama oldu işte, her işte bir hayır vardır umarım senın ve çocukların için sonucu daha hayırlı olacak bır netıce verecek bu olaylar....

Çok özel değilse kavga annesı aile yuzunden mı çıktı pekıı?
 
İstedigin zaman canım... Demir'i görmeden tanımadan yapacağım yönlendirmeler çok isabet olmayabilir, ama elimden geleni yaparım, ayarlayabilirsek Demiri de görürüm.. İster telefonla, ister yüzyüze, ister buradan... Sen nasıl istersen...

Ben sana özelden yazayım biraz
Keşke bu psikologa gitmeden önce aklıma gelseydi senin de psikolog oldugun
 
İstedigin zaman canım... Demir'i görmeden tanımadan yapacağım yönlendirmeler çok isabet olmayabilir, ama elimden geleni yaparım, ayarlayabilirsek Demiri de görürüm.. İster telefonla, ister yüzyüze, ister buradan... Sen nasıl istersen...

Mesaj kutun doluymuş cnm gonderemedım ozele sılme ımkanın var mı
 
canm son zamanlarda kafama taktigim birden fazla sey war.....esim en bas sebebi sonra annem ve en son esimin yillik izine cikip tatil planlari yaptigimiz doneme denk gelen kuzenimi sunneti....esim deniz kumsal gezmekler plani yapiodu simdi dugu cikti e yardima kosusturmaya gitmesen olmaz gidince de biliom esim mutsuz olucak denize gidemicez saatlerce ewde keyif yapamicaz sanirim en cok bunu kafaya takiorum...mmasaj islemi yani butun okuduklarimi yapmaya calisiorum oyle elime gelen parca yada aci hissi yok bilgin hamur gibi sonukler ;((( 2.3 saattee bir sagiorum ama sagdiktan sonra falan duru imkani yok emmio aglio....once emzirdigimde de saginca imkani yok sut gelmio...ne kadar sagiorum 10 dk birini 10 dk birini biraz dinlenip tekrar sagiorum falan pes etmedim hala dewam ama iste uff

Haddim olmayarak merak ettim..

Sen hep soyledigin gb bu surecleri yalniz atlatirken ve esinin destegiyle gecirirken esinle tatile gitmeyip kuzenine yardima gidip birsuru insanin birsuru öcüluklerini dinleyip sinir olup o kalabaligi Duru ile atlatmaya calistiginda daha mi mutlu olacaksin?
Cevabina 'hayir ama' diye basliyorsan bence dusunmeden esinle tatile git..
Cemiyet gorevinide yerine getirirsin daha sonra ve onceden ayarlamis oldugunuzu soylersin..
Kuzeninde seni seviyorsa halinden anlar bence..
 
Allah hepinizden razı olsun böyle bir zamanda bile ilk buraya yazmak geldi aklıma sanki hepiniz yanımdasınız sıcacık. Bugün çok kötüyüm sabahtan beri kafam yerinde değil biraz zorlada olsa Kuzeyle oyun oynadım bebek aşıdan sonra huzursuzdu sonra uyudu neyseki. Ateş olmasın diye calpol verdim oda uyutur biraz. Kuzeyi toparlamam lazım acilen. Babam sana vururken bende onun poposunu yumrukladım anne seni kurtarmaya çalıştım dedi az önce. Tam toparlanmıştı ki bu cümleyle yerle bir oldum yine. Ben hatırlamıyorum o anları çünkü.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok uzuldum yasadiklarina Rabbim senin ve cocuklarinin yardimcisi olsun. Mubarek gunde lohusa kadina bunlar nasil yapilir aklim almiyor inanki. Yasadiklarin karsinda cocuklarin icin guclu olmalisin. Cunku cocuklarinin sana ihtiyaclari varcanim.:KK43::KK43:
 
sevgili bestekız bende senin gibi mama vermeme konusunda çok direndim.ilk ay içiyordu iyide kilo aldı.ama bu ay kestim belki çok kilo almadı ama en azından biraz düzene girdi.tomrisin emzirme günlüğünde emzirme kampından bahsetmiş.uyu,emzir,ye,iç başka bişey yapma 3günde süt bollaşıyormuş.ben sadece 1 gün yapabildim gerçekten faydasını gördüm 3 gün hiçbişey yapmadan dinlenip emzir sonra doktorunla konuş.seninkinin kilosu nasıl bilmiyorum çocukta aç kalmasn.allah bu mübarek ramazanda hepimize bol bol süt versin.

amin canım alla hepimizin bebeklerini bize bağışlasın rizik larını versin niye böyle oldu bilmiyorum zaten doktora gidicez bakalım ozaman konuşucam çok sağol
 
mrb cnm bende seninle aynı dertten yakınıyorum. sütüm yok hiçde olmadı ilk ağız sütünden başka. üstelik benim sansızlığım kızım memeyi de almıyor ağzına . 2 aylık olacak daha kucağıma alıp 5 dk memede bile tutamadım. herkese bakıyorum masallah süt fabrikası gibi bende mezbahalık inek. kızımı nasıl memeye alıştıracağım bilmiyorum

aynen canım mezbaha super cozum ...
 
yazdıklarınızı boğazım dugumlenerek okudum...:KK43: Rabbim cok buyuk sabırlar versin size.guclu olun ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın elinizden geleni ardınıza koymayın.ailenizin yanınızda olması size destek olması cok guzel başınızdan eksik olmasınlar....moralinizi yuksek tutun hepsi gececek paşalarınızla bol gulucuklu gunler diliyorum rabbimden..



bazen herşey ustuste gelir ...her olumsuzluk bizi bulur istediğimiz gibi gitmez işler...dunyaya haykırmak isteriz...sonra bi anda bişi olur sabah kalktığında herşeyın bi anda duzeldiğini işlerin rayına girdiğini görür; tuh niye uzmusum kendimi okadar deriz...hepsi gececek inan...bozma moralini hep diyoruzya sut için moral çok önemli...bebeğini aç bırakma ver mamayı gitsin...uzun uyuduğunda hiç bişey dusunme bırak kalsın işler sende uyu ...uyuyunca sut daha guzel oluyor bebeğin uyanınca ver memeni mutlu olsun orda pach pach emsin...su kadar mg bukadar mg hesaplama daha cok moralin bozuluyor anladığım kadarıyla.akışına bırakkkk.buyuyorlar hemde çok çabuk...bol bol mıncıkla sarıl op.bunları dusunurken zaman akıp gidiyor...kaçırma bişileri.
hem biz gemlikten ev bakıyoz komşu geliriz belki sana......:KK33:

amannnn bu aldigim en guzel haber :KK66:)) gel gel guzelim hic acimiycak :KK66:)) haklisin morel cok onemli bunu anladim....
 
On dk çok az cnm. Tomris'in emzirme kampı var nette, onu oku bence ve uygula
Yalnız emme yerine sağma olsun
Bir okuyup fikrini yazar mısın

canim okumustum sanirim hamileken ben cok etkili ama ewde biri olmasi lazim yardimci oyle birimde yok biliosun....elimde geldigince yapicam iki hgunluk yemek yapip kapicam kendimi ewe sagicam cunku duru emince anlamiom ne miktar gelio....ee yarim saat mi sagiyim sagarimda zorlamak istemedim iste cok saol dr da gidicez zten esi izin alinca
 
canim okumustum sanirim hamileken ben cok etkili ama ewde biri olmasi lazim yardimci oyle birimde yok biliosun....elimde geldigince yapicam iki hgunluk yemek yapip kapicam kendimi ewe sagicam cunku duru emince anlamiom ne miktar gelio....ee yarim saat mi sagiyim sagarimda zorlamak istemedim iste cok saol dr da gidicez zten esi izin alinca

Yara olmasın tabıı dıkkat
Her bunye farklıdır ama ben bır saat sagdıgımı bılırım aralıklarla
Bır de makına ıyı çekıyor mu motoru fılan bozulmuş olmasın yolda?
 
canim okumustum sanirim hamileken ben cok etkili ama ewde biri olmasi lazim yardimci oyle birimde yok biliosun....elimde geldigince yapicam iki hgunluk yemek yapip kapicam kendimi ewe sagicam cunku duru emince anlamiom ne miktar gelio....ee yarim saat mi sagiyim sagarimda zorlamak istemedim iste cok saol dr da gidicez zten esi izin alinca

Annen gelmez mı bahsetsen ne yapacagından
 
Allah hepinizden razı olsun böyle bir zamanda bile ilk buraya yazmak geldi aklıma sanki hepiniz yanımdasınız sıcacık. Bugün çok kötüyüm sabahtan beri kafam yerinde değil biraz zorlada olsa Kuzeyle oyun oynadım bebek aşıdan sonra huzursuzdu sonra uyudu neyseki. Ateş olmasın diye calpol verdim oda uyutur biraz. Kuzeyi toparlamam lazım acilen. Babam sana vururken bende onun poposunu yumrukladım anne seni kurtarmaya çalıştım dedi az önce. Tam toparlanmıştı ki bu cümleyle yerle bir oldum yine. Ben hatırlamıyorum o anları çünkü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benım yazılarını ağlayarak okudum:KK43: söyleyecek cok sey var ama boş veriyorum ve hemen dua etmeye başladım. Rabbim bu mübarek ay da yardımcın olsun. Hastaneden rapor almanı tavsiye ederim. Evi terk ettiğini öne sürüp seni suclu duruma dusurebllirler. (anne ve babamın ayrılığında benzer durum yasamıştık) İşyerim de olsaydım avukatlar ile konuştururdum seni, eğer şu anda danışacak biri yok ise ulaşmaya çalışırım. Senin için elimden geleni yapmaya hazırım. Güçlü ANNE miz bunlarında en iyi şekilde üstesinden geleceksin. Akıl sağlığı bozuk olanlar kendisini göstermiş zaten.
 
canım benım yazılarını ağlayarak okudum:KK43: söyleyecek cok sey var ama boş veriyorum ve hemen dua etmeye başladım. Rabbim bu mübarek ay da yardımcın olsun. Hastaneden rapor almanı tavsiye ederim. Evi terk ettiğini öne sürüp seni suclu duruma dusurebllirler. (anne ve babamın ayrılığında benzer durum yasamıştık) İşyerim de olsaydım avukatlar ile konuştururdum seni, eğer şu anda danışacak biri yok ise ulaşmaya çalışırım. Senin için elimden geleni yapmaya hazırım. Güçlü ANNE miz bunlarında en iyi şekilde üstesinden geleceksin. Akıl sağlığı bozuk olanlar kendisini göstermiş zaten.

Şu an onkadar karışıkki herşey. Pazartesi işede başlıcAm. Hiçbişey düşünemez haldeyim.
Desteğiniz için saolun çok iyisiniz.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Haddim olmayarak merak ettim..

Sen hep soyledigin gb bu surecleri yalniz atlatirken ve esinin destegiyle gecirirken esinle tatile gitmeyip kuzenine yardima gidip birsuru insanin birsuru öcüluklerini dinleyip sinir olup o kalabaligi Duru ile atlatmaya calistiginda daha mi mutlu olacaksin?
Cevabina 'hayir ama' diye basliyorsan bence dusunmeden esinle tatile git..
Cemiyet gorevinide yerine getirirsin daha sonra ve onceden ayarlamis oldugunuzu soylersin..
Kuzeninde seni seviyorsa halinden anlar bence..

hayir ama :KK66:))

sorunda bu zaten arada kalmak burasi kuccuk bi yer tatil planimiz baska bi sehir degil yarim saat uzaklikta bi tatil koyu cunku burda heryer deniz....zaten oraya duruyu asla sokmam emio dicem huysuz aglio dicem bisekilde 1 gun gozukucem yada 2 saat gozukucem esimle ewde durcaklar o arada cok eminim ki osman da arayip bu durmuo emmek istio falan dicek...kizcak gelip alcak oraya duruyu goturemem coluk cocuk we ewleri 3 katli bahceli ceryanda falan mahwolur cocuk .... yani iste annem duruya bakmak yerine oraya yardimi secer zaten..yani bi sekilde yolu bulunur ama esim cok uzuldu iznime denk geldi die ben de ondan cok etkilendim neden boleyim bilmiorum oda bana bu kadar deger werio mu anlamak guc...onu yuzu dustugu anda benim bogazim dugumlenio...samimi yorum icin de ayrica mick :KK66:)) bu arada super albim kirk birkere masallah
 
X