yok cnm yanma koku falan yok, normaldir belkide cuma günü dr a gidicem sorarım yined e size bilgi veririrmSarı değilde bende beyaz akıntı oluyor. Normaldir herhalde . İdrar yaparken yanma ve kötü koku varsa idrar yolu enfeksiyonuda olabilir.
ben tuvalet kağıdı bırakıyorum uzun zmndır , her gittiğimde değiştiği için sakıncası yoktur heraldebende oluyo canım doktoruma sormuştum normal dedi ve ben bu akıntılardan rahatsız oldugum için günlük ped kullanıyordum doktorum kesinlikle önermedi kullanma dedi ve pamuklu iç çamaşırı kullan dedi şimdi öyle yapıyorum günlük sıksık değiştiriyorum artık yapacak bişey yok
su pek içmiyorum cnm bazen bilinçli zorla içiom bazen , pek içimomCanım bende de oluyor, enfeksiyon olduğunu falan gösteriyormuş ama çok korkulacak birşey de yok ileri seviyede bebeğe zarar veriyormuş ancak ama iyi de değilmiş, sağlık ocağındaki doktorunla bi görüş istersen bol bol da su iç bana bunları tavsiye etmişti doktor bir arkadaşım
Sarı sümüksü akıntıyı duymuştum. Özellikle ilk hamilelik belirtilerinden biri diye okumuştum, hamilelik boyunca sürenlerde varmış. Tabi seninki bu mu bilmiyorum tahlillerinde enfeksiyon varmıydı?[/QUOTE]
idarrada hafifenfekssiyon var demişti belki de ondandır ama çok az demişti
canım sadece merak ettiğimiçin soruyorum onların isim göndermesinin ne önemi var , güzel anlmalı isimler siz de bulabilirsiniz , sevap mı ayrıcalığı neKızlar bizde şuan 8+4 üz inşAllah. Hamilelik öncesinde daha çok göbeğim vardı. Şuan tam tersi karnım dümdüz. Cumartesi kontrolümüz var. Bebişimi görücemm çok heycanlıyım. Özledimmm. Gittiğimde 9+1 olucam inşAllah. Benim haftalarımda olan arkadaşlar bebişlerinşn hareketlerini görmüşler. Bu gidişimde bende görürüm heralde bebişimin dönüp duruşunu.
Biz henüz hiç isim düşünmedik. Daha önce kayıp yaşadığım için sanırım bu defa kendimi biraz geri çekiyorum. Hayırlısıyla şu riskli dönemleri bir atlatalımda sonra herşey sırayla yapılır elbet diyorum.
Benim bağlı olduğum bir cemaat var. En başındaki büyüğümüzden isim istetmeyi düşünüyorum. Ama onlarda doğmadan isim vermiyorlar. Eğer öyle olursa doğduktan sonra ismi belli olacak sanırım.
inşallah cnm yanma flan yok inş. sorunsuz yaşarız bu dnmleriCanım benim de hamileliğin başından beri var hata ben adet olmayı beklerken habire akıntı geliyordu ama normalmiş :)
Koku, yanma olmadığı sürece.