• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba kizlar size yazmisdim dum kötuydum aksam dr gittim drbana serum takti ve kalp atisini goremedi 6w6d olmusum diger dr görmüsdu dedim yok dedi ve fazla da ugrasmadi.ilaclarla biraz kendime geldim bogazim ve miydem tahris oldugu icin su bile zor iciyorum gecede iyi uyuyamadim.bulanti icin kanser hastalarinin kullandigi bir ilac verdi almadim bebege zarari yok dedi prosprkdusunde gebelikte kullanilmamali yaziyor almakta kararsizim...ne derdiniz?

Merhaba kizlar size yazmisdim dum kötuydum aksam dr gittim drbana serum takti ve kalp atisini goremedi 6w6d olmusum diger dr görmüsdu dedim yok dedi ve fazla da ugrasmadi.ilaclarla biraz kendime geldim bogazim ve miydem tahris oldugu icin su bile zor iciyorum gecede iyi uyuyamadim.bulanti icin kanser hastalarinin kullandigi bir ilac verdi almadim bebege zarari yok dedi prosprkdusunde gebelikte kullanilmamali yaziyor almakta kararsizim...ne derdiniz?

Canım doktor dediyse bi bildiği vardır genelde her ilaçda hamileler kullanmaz yazıyor kendi sağlığın düzelecekki bebeğinede iyi bak iyi beslen (çok geçmiş olsun bu arada.):2:

BİRDE İKİMİZİN DOĞUM TARİHİ Bİ HAYIRLISI OLSUN CANIM İKİMİZ İÇİN

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım gebelikte kullanılmamalı yazıyorsa zararı ispatlanmış demek ki ben olsam kullanmam ... Kalp atışını görmek bile uğraşmamış sağolsun pek ilgili bi doktormuş ben o ilacı da senin hamileğini düşünürek yazdığını düşünmüyorum başka bir doktora danış bence ...

bugün baş dönmesi de başladı bende.. hayırlısı artık :50:

ayağa kalktığım an başım dönüyor tutuna tutuna geldim işe.. Baş dönmesi yaşayan var mı ?

Kızlar yaa bi grip oldum abartımız 10 gün sürdü.tam geçti 2 gün iyiydim. Bu sabah kalktım boğazlarım şişmiş :( ilaç kullanmadan çok zor bu hastalıklar:((

Kabus olsa da bugüne yeniden başlasam... bebeğim artık yok...
sabah kalktım çok hafif bir kanamam vardı koyu renkli hasta olduğum için kbb gidecektim kadın doğuma da yine de gireyim dedim kalp atışını duyamadık ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim dualarla ama maalesef gerçekten kalp atışı yoktu.muhtemelen dün yada bu sabah durdu büyümüştü en çok ona üzüldüm cumartesiden bi yana büyümüş.kürtaj oldum evdeyim yatıyorum.kızlar kanamanız az da olsa koyu renkte olsa hemen gidin doktora ben hasta olmasam bu kadar az kanamayla gitmezdim galiba.
Beni listeden çıkarabilirsiniz...
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepinize sağlıklı gebelikler dilerim ve inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi

Bunito çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalsın.

Minikcicek benimde dün akşam iki kez başım döndü..devam edermi bilmiyorum...

Melek 3004 aynen bende öyleyim 2 haftadır iyileşemedim,boğazlarım çok acıyor...

Herkese günaydın..

günaydın benimde aşırı derecede sırtım ağrıyo nefes alamıyorum kımıldayamıyorum hiç hasta olmasak hamileyken anneyken ne güzel olur dimi. tüm hastalara da geçmiş olsun

sabah kalktım çok hafif bir kanamam vardı koyu renkli hasta olduğum için kbb gidecektim kadın doğuma da yine de gireyim dedim kalp atışını duyamadık ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim dualarla ama maalesef gerçekten kalp atışı yoktu.muhtemelen dün yada bu sabah durdu büyümüştü en çok ona üzüldüm cumartesiden bi yana büyümüş.kürtaj oldum evdeyim yatıyorum.kızlar kanamanız az da olsa koyu renkte olsa hemen gidin doktora ben hasta olmasam bu kadar az kanamayla gitmezdim galiba.
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepinize sağlıklı gebelikler dilerim ve inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi

cnm inan çok üzüldüm ne desem bilemiyorum acının her türlüsü zor ama birbirimize baya alışmıştık baya paylaşımlarda bulunmuştuk acının belli bir yerden sonra gelmesi çok zor oluyor. Allah'ım bir daha yaşatmasın. bende sürekli diken üstündeyim.
bir kaybın vardı senin. en azından trombofil paneli yaptır eğer kan pıhtılaşmasından kaynaklıysa çok şükürki çaresi var. bir daha hamile kalıp bebişini kucağına alman dileğiyle.
Allah bir daha acı yaşatmasın.

Canım duyduğuma çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuan ne desem sana teselli olmaz İnşallah Allah tez zamanda sana bir bebiş nasip eder.

Merhaba anneler. Uzun zamandir okuyorum burayi uye olmak yeni kismet oldu. Bende 22 mayis da ikinci kez anne olmaya heveslenirken dr umdan hic iyi seyler duymadim. Ilk Bhcg degerim 340, 5gun sonra 1459, 15 gun sonra 8971, ve 2gun sonra 9987. 5. Haftada keseyi gorduk ancak kalp atisi yoktu. Dr um bebegin gelismedigi soyledi ve cok umitlenmeyin dedi cuma yine gidicez eger bi mucize olmazsa bebisimi alicak :'( sizce yukselirmi degerlerim? Varmi benimle ayni durumda olan

o soruna benzer bir sorunda ben yaşıyorum bebeğim gelişmiyor ve kalp atışları çok yavaştı bugün tekrar gidicem bir daha bakacaklar şuan heyecandan ölmek üzereyim umarım düzelmiştir bebeğim düzensiz kese demişti ve yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanır dedi o gün bugündür ölüyorum inşallah bişey yoktur seninkinindir bize yeniden bağışlar rabbim bebişlerimizi.

Kızlar benim gibi 7+...larda olup hala bebeğini görmeyen var mı? 6.haftada gittiğim dr karından bakarak bebek henüz çok küçük görünmez şimdi demişti ve tee bayram sonrası çağırdı beni. 2,5 hafta sonra yani. İlk zamanlar oh ne güzel stres yapmadan geçiririm bayramı diyordum, şimdi şimdi gitse miydim ki tekrar, belki görürdük vs düşünceleri gelmeye başladı.. Bayrama da pek bişi kalmadı. En son yolk kesesi oluşuyordu, bilmiyorum topicte benim dışımda bebeğini hala görmeyen var mı :44:

Bugünden beri de midem fena, hiç olmadığı haliyle. Sanki çalışmayı durdurmuş her yediğim boğazımda dizili kalıyor gibi, yanma da oluyor.. Bebeklerimiz iyi olsunlar da hayırlısıyla bunlar sorun değil de....

ben en son gittiğimde 7+3 tü kese boş dedi sonra altan baktı varmış dedi sonra baktı kalbi atmıyo dedi sonra bebeğin 6 haftalık dedi bir hafta sonra gel dedi offf offff bencede en iyisi erkenden gitmemek

bugün baş dönmesi de başladı bende.. hayırlısı artık :50:

ayağa kalktığım an başım dönüyor tutuna tutuna geldim işe.. Baş dönmesi yaşayan var mı ?

Ben bazen yaşıyorum canım benimki değişik oluyor böyle elim ayağım boşalıyor gibi tansiyonum düşmüş gibi oluyor

Dediğin ilaç sanırım zofer ben kullanan hamileler duymuştum canım. Benim aşırı bulantım olmadığı için kullanmıyorum

o soruna benzer bir sorunda ben yaşıyorum bebeğim gelişmiyor ve kalp atışları çok yavaştı bugün tekrar gidicem bir daha bakacaklar şuan heyecandan ölmek üzereyim umarım düzelmiştir bebeğim düzensiz kese demişti ve yüksek ihtimalle düşükle sonuçlanır dedi o gün bugündür ölüyorum inşallah bişey yoktur seninkinindir bize yeniden bağışlar rabbim bebişlerimizi.

Allah yanında olsun bebeğini korusun inşsllah

ben en son gittiğimde 7+3 tü kese boş dedi sonra altan baktı varmış dedi sonra baktı kalbi atmıyo dedi sonra bebeğin 6 haftalık dedi bir hafta sonra gel dedi offf offff bencede en iyisi erkenden gitmemek

Bence başka doktorada görünün. Ne kaybedersinizki. Belki kafanız rahatlar

Kuyruk sokumu agrisi ceken varmi arkadaslar ben otutunca yuruyunce cok agriyo genelde yok :18:

canım düştün mü hiç daha önce ?

ben düşmüştüm ve düşme sonucu kuyruk sokumu kemiğimi kırdım, çok oturunca çok yürüyünce ağrı yapıyor. Bence doğumdan sonra bir doktora git. röntgenle bakıyorlar çünkü röntgen çektiremezsin şimdi

çok çok üzüldüm allah yardımcın olsun.

İnş almayız ama ben kilo almaya müsaitim çok çabuk kilo alıyorum. Hiç içmiyormusun sigara ben arada sırada bir tane içiyorum dayanamadığım zaman.:20::ssz::4:

ahh ahh bende günde bir iki içiyorum yok hiç bişekilde tiksinmiyorum offff

Bende mayis annesi olacam isaallah bugun bebegim yedi haftaya girdi ama dun geceden beri koyu kahverengi kanamam var doktorum istirahat verdi progestron verdi bu ikinci gebeligim ilkide temmuz ayinda ve ayni haftada dusukle sonuclandi :(( korkuyorum hemde cok

çok geçmiş olsu

kızlar; bayram temizliğini nasıl yapacaksınız. çok zor geliyor. :27::27::27::27:

sanırım yapmıcam ben

bizede haber ver merakta bırakma canım inşallah herşey yolunda gider

canım ben tetanoz aşısını doktoruma sordum. aile hekimleri senin peşine düşecekler yaptırma dedi. nedenini detayını çok kurcalamadım. ben zaten geçen sene gittiğim kurs nedeniyle olmuştum.

grip aşısı konusunda da amcam(kadın doğumcu) asla grip aşısı yaptırma aşı demek vücuda o hastalığın virüsünü vermek demek hamilelikte yapılmaz demişti doktoruma sordum 15. haftada yaptırabilirsin dedi. ben olmayı pek düşünmüyorum ama 15. haftaya daha var doktorumla bir daha konuşucam sizi de bilgilendiririm.

hadi yaa niye ki acaba. ben de kendi doktoruma bir sorayım bakalım. çok teşekkür ederim canım

selam kızlar,
öncelikle bebeğini kaybeden arkadaşa çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve yeniden sağlıklı bir hamilelikle bebeğine kavuşursun. kan pıhtılaşması sorunu benim iş yerindeki arkadaşımda da vardı. tedavi oldu ve her gün kan sulandırıcı iğneler yapıyordu kendine. şimdi çok şükür bebeğine kavuştu.

kızlar bişey soracağım,
aranız et yiyebilen varmı. ben adını bile anmak istemiyorum. kokusundan midem bulanıyo çok tiksindim etten. hemen çıkarıyorum.

Ama zaten doktorlar çok streslebiyorsan bir iki tane içebilirsin demiyorlar mu :( valla ben bazı günler hiç içmiyorum bazı günler bir tane içiyorum neden tiksinmedikki bu saatten sonra hiç tiksinemeyiz

Back
X