canım zaten bende bugün o performans vardı.sabahtan beri hastanelerde çatmadığım kalmadı.ağrıyan dizimle kuyruğa girmişim adam gelmiş önüme geçiyo.bağırdım çağırdım bikaç bayanda destek çıkınca adam neye uğradığını şaşırdı.buda aile hekimimiz bana rapor lazım şimdi aramı bozmayayım.raporlarım biter bitez kavga edecem.bebeğime obez dedi dengesiz.her gittiğimizde arkadaşlarıyla sigara içip gırıgır yapıyo eşim gidip çağırıyo.bide özür dilerim diyo eve geldim bide onla kavga ettim.valla bugün elimden kurtulan olmadı.akşamada misafir vardı allahtan onlar gelene kadar sakinleşmiştim.
önce dolu dolu olurdu şimdi boş gibi geliyor ama sık sağmam dün sonuç verdi çok şükür :) lactamil de almayı düşünüyorum Allahın izniyle daha çok olsun fazla vaktimi almasın, sağmam biraz zaman alıyor gibi göze batmak istemiyorum şirkette
dün 4 saatte bir sağmaya başladım daha iyi sanki
anneler lütfen yardım edin oğlum sağdığım sütleri içmiyor dondurduğum için tadı sanırım farklı geliyorbir de iş yerimde sütümü sağıp dondurucuya bırakıyorum eve gidene kadar çözülüyor acaba bozulur mu kaş yapayım derken göz çıkarmayayım şimdi
pazartesı gunu isten cıkınca kan testı yaptırdım . sevınsemmı uzulsem mı bılemıyorum ne hıssedecegımı bılemıyorum. ben bu anı cok beklemıstım hep normal yolla olmaz dıye dusunurken oldu ıste.hamıleyım.. bebegım cok kucuk ne yapacagımı bılmıyorum ama sanırım doguracagım cunku dogurmassam allahıma nankorluk olur ben bır cocuk ıcın ne sıkıntılar cektım sımdı rabbım verdı ıstememek olmaz zaten seneye yaparım dıye dusunuyordum. daha esıme bırsey demedım. su anda altı haftalık gorunuyor kese gorundu ama kalp sesı ıcın bır ıkı hafta sonra gel dedı gercı daha kendı drumu arayamadım cok kızar cunku uyarmıstı bızı.. gene mayıs annesı olacakmısım. allahtan fazla kılo almamısıım . ılk bebekte 60 ıle hamıle kaldım sımdı 59 um.. garıp hıssedıyorum ama mutsuz degılım sadece ıkı bebegıme nasıl ıyı bır anne olacagım dıye dusunuyorum. ınsallah bırıncı hamılelgımde cektıgım kanamalarım olmaz gene yatmam gerekmez
kızlar 6 aylık yeğenim karyoladan düştü.kafatasında 2cm çapında çatlama var.dün bişeyi yoktu bugün 3 kez kusmuş.abimle eşi perişan.dua edermisiniz.
pazartesı gunu isten cıkınca kan testı yaptırdım . sevınsemmı uzulsem mı bılemıyorum ne hıssedecegımı bılemıyorum. ben bu anı cok beklemıstım hep normal yolla olmaz dıye dusunurken oldu ıste.hamıleyım.. bebegım cok kucuk ne yapacagımı bılmıyorum ama sanırım doguracagım cunku dogurmassam allahıma nankorluk olur ben bır cocuk ıcın ne sıkıntılar cektım sımdı rabbım verdı ıstememek olmaz zaten seneye yaparım dıye dusunuyordum. daha esıme bırsey demedım. su anda altı haftalık gorunuyor kese gorundu ama kalp sesı ıcın bır ıkı hafta sonra gel dedı gercı daha kendı drumu arayamadım cok kızar cunku uyarmıstı bızı.. gene mayıs annesı olacakmısım. allahtan fazla kılo almamısıım . ılk bebekte 60 ıle hamıle kaldım sımdı 59 um.. garıp hıssedıyorum ama mutsuz degılım sadece ıkı bebegıme nasıl ıyı bır anne olacagım dıye dusunuyorum. ınsallah bırıncı hamılelgımde cektıgım kanamalarım olmaz gene yatmam gerekmez
kızlar 6 aylık yeğenim karyoladan düştü.kafatasında 2cm çapında çatlama var.dün bişeyi yoktu bugün 3 kez kusmuş.abimle eşi perişan.dua edermisiniz.
kızlar saçma gelebilir ama sadece size anlatabileceğim bir sorunum var.eşimle ailesiyle olan mevzuları biliyorsunuz zaten.biz eşimle severek evlendik evlenmeden önce beş dakika bile ayrılmaz ayrı olduğumuz zamanlarda ise çok üzülürdüm ben.tabi o ezelden beri odundu bunu biliyordum ancak evlenince daha da arttı bu odunluğu. birde üstüne 6 yılda iki çocuk maddi imkansızlıklar tüp bebek süreci ailesinin saçmalamaları eklenince zaten pamuk ipliğinde olan ilişkimiz iyice çıkmaza girdi son zamanlarda.ben eşimi seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum ama aramızda tarifsiz bir duvar var aşamadığımız.akşama kadar onu çok özlüyorum ama akşam evde suratını göresim gelmiyor.bana dokunmasına tahammül edemiyorum.aklıma saçma sapan şeyler geliyor sürekli dua okuyorum elimden bişey gelmiyor.bana bir akıl verin nasıl kurtulayım bu ruh halinden.saçmaladıysam kusura bakmayın çok çaresizim mutsuz olmaktan yoruldum inanın.
Geçicidir bence cnm.Benim kızımda emziksiz uyumuyor,uykusunda emzik agzından düşse uyanıyor,geçicidir heralde büyüdükçe bırakırlar umarım...Eki Görüntüle 1234538
Kızım eli agzında uyuyor hep Aksi halde uyumaz napıcam hep böylemi kalacak geçici midir?
Bunu yazdigima ben bile sasiriyorum inan nasil dolayli yoldan soylenir bilmiyorum biraz dan olacak ama kayinvalidenler büyüydu muskaydi bise yaptirmis olabilirler mi:/ Hic o taraklarda bezim olmaz aklima bile gelmez aslinda simdi niye bunu dusundum? Az once can sıkıntısından stv miydi neydi bi kanalda boyle cadi kaynana melek gelin safsatasi izledim. Buyu falan karisiyodu isin icine. SeniN yazini okuyunca da aklima bu geldi. Sacmaladim biraz kusura bakma ama malesef boyle de bir gercek var hayatimizda.
Eki Görüntüle 1234538
Kızım eli agzında uyuyor hep Aksi halde uyumaz napıcam hep böylemi kalacak geçici midir?
Teşekkür ederiz teyzesi :)ya sorma canım bende hiç inanmam ama ne bileyim aklımada geliyor bazen hatta o yüzden evde habire bildiğim duaları okuyup duruyorum bu ara.aslında onlarda öyle şey yapmaz namazlı dualı insanlar.
benimki psikolojik galiba.sonunda becerdim kendimi delirttim sanırım.
çok tatlı ama çokkk.emzik almıyormu canım peki
kızlar saçma gelebilir ama sadece size anlatabileceğim bir sorunum var.eşimle ailesiyle olan mevzuları biliyorsunuz zaten.biz eşimle severek evlendik evlenmeden önce beş dakika bile ayrılmaz ayrı olduğumuz zamanlarda ise çok üzülürdüm ben.tabi o ezelden beri odundu bunu biliyordum ancak evlenince daha da arttı bu odunluğu. birde üstüne 6 yılda iki çocuk maddi imkansızlıklar tüp bebek süreci ailesinin saçmalamaları eklenince zaten pamuk ipliğinde olan ilişkimiz iyice çıkmaza girdi son zamanlarda.ben eşimi seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum ama aramızda tarifsiz bir duvar var aşamadığımız.akşama kadar onu çok özlüyorum ama akşam evde suratını göresim gelmiyor.bana dokunmasına tahammül edemiyorum.aklıma saçma sapan şeyler geliyor sürekli dua okuyorum elimden bişey gelmiyor.bana bir akıl verin nasıl kurtulayım bu ruh halinden.saçmaladıysam kusura bakmayın çok çaresizim mutsuz olmaktan yoruldum inanın.
Eki Görüntüle 1234538
ya sorma canım bende hiç inanmam ama ne bileyim aklımada geliyor bazen hatta o yüzden evde habire bildiğim duaları okuyup duruyorum bu ara.aslında onlarda öyle şey yapmaz namazlı dualı insanlar.
benimki psikolojik galiba.sonunda becerdim kendimi delirttim sanırım.
çok tatlı ama çokkk.emzik almıyormu canım peki
papatyacim ya o kadar masum uyuoki hic dokunma birak huy edinirse edinsi nie mi suraya bak bir yilin yarisini yedi bizim kizlar kocaman oldular saka gibi rabbime sukurler olsun ki... O yuzden ben birak tim nasil uyursa uyusun neyi aliskanlik edinirse edinsin dogru durust kucagimda bile oturmuo artik koklatip sewdirmio kendini heme ya yatcak ya mama sandalyesi bi kac ay onceye donsun cok istiorum walla :)))Eki Görüntüle 1234538
Prenses, parmaginin tadina varmis gozukuyor annesi:)Eki Görüntüle 1234538
Gozunu korkutmayayim ama. Benim ki bunu yapmaya basladiktan sonra diş cikarmaya basladiBugun itibariyle kizim alt dudagini emmeye basladi var mi boyle durumda olan niye emerlerkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?