Evet kızımın adı Zeyneepp
Senin oglunun da yusuf saniriimm=))
Ben de yusuf ismini cook seviyorum kiii
Oglun da pek yakisikli masallah. Nazarlardan korusun Rabbim hepsini
aminnnn :) senin kızın da şimdiden fıstık gibi maşallahZeynep ismine bayılırımm ( Erkan Oğur delisiyim de azcık ) gel kertelim bebişlerimizi Yusuf ile Zeynep olsun Deli Yürek dizisindeki gibi
aminnnn :) senin kızın da şimdiden fıstık gibi maşallahZeynep ismine bayılırımm ( Erkan Oğur delisiyim de azcık ) gel kertelim bebişlerimizi Yusuf ile Zeynep olsun Deli Yürek dizisindeki gibi
Harikasinizzz
Erkek anneleride boyle oluyor demek hemen isteyiveriyorlar
bana kv tam tersini soyledi, erkek annesi olmanin acantajlari varmisErkek anneleri sanirm hamileyken giriyolar gelin arayisina
Kız evi olmak da pek guzel yaahuu. Kendini naza çek dur oohh gelsin baklavalar gitsin cikolatalar
Erkek anneleri sanirm hamileyken giriyolar gelin arayisina
Kız evi olmak da pek guzel yaahuu. Kendini naza çek dur oohh gelsin baklavalar gitsin cikolatalar
B
bana kv tam tersini soyledi, erkek annesi olmanin acantajlari varmisgelin adaylari kek borek yapip yakinda kapiya gelirlet dedi, ben de size cok gelen oldumu dedi oooo diyor hediyeler yiyecekler davetler e supermis dedim ben de...
B
bana kv tam tersini soyledi, erkek annesi olmanin acantajlari varmisgelin adaylari kek borek yapip yakinda kapiya gelirlet dedi, ben de size cok gelen oldumu dedi oooo diyor hediyeler yiyecekler davetler e supermis dedim ben de...
Benim esimde bekledi cok cok zayifladi o donemde 48 kiloya dustu dusun yani :) o yuzden ben babam gb degilde annem gb olacambidanecik damadimm
Saka bir yana her zaman oldugu gb hepsinun tadi bambaska galiba..Allah bizleri teyzelere benzetmesinde insallah
Allah boyle kaynanalardan korusun kizlari o vakit
Erkekleride tabii..
Kavgada soylenmez..
Hem onda zehirlenme tehlikesi var olmaz
Pess yani
Hosgeldiiinnn
Yazmistim sana ozeldeenn merak etmistimm..
Insallahh kardesin ve ufaklik,sen iyisinizdir?
hepinize çok çok teşekkür ederim canlarım... iyi ki varsınız . insan ın sevildiğini ve unutulmadığını çok güzel
ben aylardır doğru dürüst evimde değildim, eşimin işi dolayısı ile baya gezdim iyi oldu hani . 2 hafta oldu ankaraya geleli.. ara ara geldim oda enfazla 3-4 gün durabildim.bu arada da geldikçe bebeğimizi gördüm
bizim minik de annesi de çok iyiler... hatta geçen ay bebeğimizin görmesi oldu , mevlüdü okundu her şey yolunda çok şükür ...
sizler nasılsınız işaAllah her şey yolundadır (tüm arkadaşlarım) hepinizi öpüyorum:)
Sonradan gazlanma (geç kolik) dedikleri şeye ben pek inanmıyorum bence reflü ya da bağırsak enfeksiyonu olup doktorlar keşfedemediğinde geç kolik diyip geçiyorlar. Ben oğlumda yaşadım da aynısını...selam kizlar bende mayis annesiyim kizim var 29 mayis 2014 dogumlu bu aralar gazi cogalsi sanki buyudukce olurmu oglum var 2.5 yasinda masallah doğdu ve gaziyla geldi kiz sonradan gazlandi gibi sizinde oldumu??
bende sizlerden cevap geç gelince hipp pirinçli tahlili olanı aldım. Reyon önünde uzun uzun bircogunu inceledim ama hatalı almışım. Anne sütü ile yada süt formülü ile kullanılıyormus
Eve gelip süt sagdim. 10 cc Bile çıkmadı.
Yarın değiştirip sadece su ile olanı alicam. Teşekkür ederim.
Valla 2. Oglu bekar ben de sahit oluyorum evlenme taraftari olmadigini anlayan adaylar kv uzerinden oglani iknaya caba gosteriyorlar, tabi kv de hicccc ben karismam demedigi icin gelsin kekler:)Bence sizin k.valide kendince;
"Benim oglumuuuu kimler kimler istedi ne pastalar yaptılar börekler actilar kapima dizildiler deee vermedim hıhh kıskaaann" demeye calismis zannimca
Bana deseydi "tüh anne o kadar marifetlisini bulduysan verseydin keske" derdim
Anne sutuyle muhallebi nasil oluyo cnm benim kizimda sagdigim sutleri icmiyo bir suru sut var hala da sagiyorumSağlık ocağı hemşirem çok tatlı bir hanım. Evim uzak olsa ve uğrayamasam da, telefonla hep takip ediyor Deren'i...
Aşılarını, kilosunu... Bu ay demire başlamamızı istedi doktor dedim, evet çok önemli başlayın mutlaka dedi.
D vitaminini de unutmayın dedi.
Ek gıda için, anne sütü ile muhallebi hazırlayan ilk kez duyuyorum, öyle yapıldığı sürece ek gıda bile sayılmaz, devam edin vermeye dedi. Çünkü gece uzun uyuyor ve emmiyor demiştim.
Ben de pazartesi itibariyle 22 ay ucretsiz izne ayrilacagim insallah.Bende senin gibiyim nasıl bırakıp işe gidicem diye kara kara düşünüyorum valla
Ne guzel yaaBen de pazartesi itibariyle 22 ay ucretsiz izne ayrilacagim insallah.
Takdir ettim is yerini.Bende utkumu birakamadim ve istifa etmek istedim. Fakat isyeri izinvverme di.seni biz çıkaralım dediler hem tazminat i al.hem iskurdan parani al madur olma dediler.nezamn doek istersen yerun hazir dediler. Artikkk bi ev hanimiyimm
Canim muhallebi uzun sure tok tutar bu nedenle doktorlar gece yatmadan once verilmesinin daha iyi olacagini soyluyorlar.Selam kizlar hepinize ii hafta sonlari diliyorum okadar yorgunum ki anlatamam siz de boylemisiniz arkadaslarim .... Durunun suyunu kaynat emzir sut sag yemek bulasik camasir meyve puresi ew isi duru doymadi mama yap birazda emzir dawiti zincosu allahim yatmak ve ertesi gun olmasini istemiyorum ya heryer sessiz los bi isik duru uykuya dalmis esim balik gibi uyumus iste orda dursun zman noktalansin anladinizmi o duyguyu ew mis gibi yemekler dolabta yari aksmama hazir orda zaman dursu el ele wersek durmaz mi acaba kizlar ya lutfeb aglamak istiyorum :'(
Mama konusun da bisi dicem :-C sadece denemek amaci ile bakalim kasikla doyma fikri nasil olur die bebelac tailli aldim bizim ki lop lop yedi....pirinc unu yada diger hipp kasik mama yada hipp pirinc unu warsa gecebilirim zamani gelince simdilik sadexe yogurt ve meywe puresi...fakat eger arada vermek istersem bu muhallebiler ne kadar tok tutar ki hani mama icin uc saatte bir doksa dioruz ya mesela bu muhallebi mesela yedikten sonra iki saat mi bisi vermiyelim cocuktan cocuga degisir ama illa bi ara saati wardir diymi :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?