Günaydın hatunlar Yusuf Eymen hala iyleşemedi peditus veriyoruz 1 haftadır, vitamin eksikliği için de ilaç vermişti onu vermedim d vitaminiyle verilemez diyor ve devit3 veriyoruz, demir eksikliği için verilen ilacını da kullanıyoruz 1 yıl alması gerekiyormuşnasıl iyleşicek napıcam bilmiyorum hangi ilacı vereyim hepsini versem sıkıntı olur mu off napacağımı şaşırdım çok üzülüyorum oğluma kan değeri normal olur inşallah
Tecrubeli anneler....
Yusuf yarin gun bakiminda tam 6 aylik oluyr. Ay bazinda ise cumartesi bitiyr 6 ay. Besinlerde de 3 gun kurali var maglum. O nedenle bugun elma puresiyle bismallah deyip basladim ek gidaya...cam rende kullandim ve plastik bicakla kestim besin degeri kaybolmasin diye. Eeee tabi ilk kazada oldu. Oglum tepince tabak uzerine boca oldu. Maglum ben sadece bebek camasir tozu kullaniyrm. Eee lekeyi cikarmayacak bence. Var mi uygun bir yontem?
Saol cnm. Annem de camasir sodasi kullan dedi. Ama bebek icin guvenilir mi bilemiyrm.benim de başıma benzer bi durum gelmişti. ne kadar doğru bilmiyorum ama ben başta normal deterjanla yıkadım. sonra ek durulama yapıp tekrar bebek tozuyla yıkadımm arkadaşım.
Saol cnm. Annem de camasir sodasi kullan dedi. Ama bebek icin guvenilir mi bilemiyrm.
Size de geçmiş olsun canım grip diye doktora götürdük kilo almıyor dedim kan tahlili yapıldı vitamin eksikliği de çıktıPEditusu ne icin kullaniyorsun canim? Yusuf'uN hasta oldugu aklimda da neyi oldugunu hatirlayamadim. Benim sipama da verdi doktor. Uc gundur kullaniyoruz oksuruk tam gaz devamBu aksam doktora gidecegiz belki hava verecek...
Cok gecmia olsun. Bazi virusler malesef ilacsiz gecmiyor. Yavrular hasta olmasin cok üzülüyorum:/
Canim bizim doktorumuz once kan degetlerine bakti iyi cikinca kullanman gereksiz dedi kan ilacini zaten saglik ocagindaki hemsirede aynisini dedi.parmaginin ucundan igneyle delip bir damlakan aldilar hemen sonuc cikti. Istersen sende baktir. Benim oglumda tombik olmasina ragmen bembeyaz ama kani 9 ila 12 arasi olmaliymis 11.7 cikti cok iyi yani.
Tecrubeli anneler....
Yusuf yarin gun bakiminda tam 6 aylik oluyr. Ay bazinda ise cumartesi bitiyr 6 ay. Besinlerde de 3 gun kurali var maglum. O nedenle bugun elma puresiyle bismallah deyip basladim ek gidaya...cam rende kullandim ve plastik bicakla kestim besin degeri kaybolmasin diye. Eeee tabi ilk kazada oldu. Oglum tepince tabak uzerine boca oldu. Maglum ben sadece bebek camasir tozu kullaniyrm. Eee lekeyi cikarmayacak bence. Var mi uygun bir yontem?
Merhaba kızlar artık eskisi kadar aktif değiliz forumda herkeste bi kosturmaca bebişler hareketlendi yoruyo lar baya gece bizimki de 1 e doğru uyudu ve yine saatte bi kalktı 5 gibi pes ettim yanıma aldım meme çıktıkça ağzından uyandı düşünün artık benim uykuyu sabah kalktigimda o gülücükler sacarken benim belim kopuyorduneyse buna şükür hasta kuzulara acil şifalar diliyorum..6. Ay kontrolumuz ve asimiz geliyo tedirgin oluyorum inş hafif atlatiriz..Ek gıda konusuna gelince ben hala düzenli vermiyorum en son hemsıre mız de anne sütüne devam demişti ama geçen gün bi muhallebi yaptım 6 -7 kasık yedi sonra istemedi pekmez katmistim tatlansin biraz die ben hiç sevmem normalde pekmezi sanki kızım da oyüzden yememis gibi hissediyorum..yemeklerin suyundan versem yalana yalana yiyor ama muhallebi pek hoşuna gitmiyo..biz direk ana yemeğe ete gecicez sanirim:)
Size de geçmiş olsun canım grip diye doktora götürdük kilo almıyor dedim kan tahlili yapıldı vitamin eksikliği de çıktıgribi için peditus ve antibiyotik verdi (10 günden fazla hasta olduğu için) antibiyotiği 3 gün kullandık, peditus'u kullanmaya devam ediyoruz hırıltısı hala var çünkü. vitamin eksikliğinden dolayı polivit şurup verdi ama d vitaminiyle kullanılması pek iyi değilmiş napıcağımı düşünüyorum kara kara
Masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?