Merhaba güzel anneler. Bende aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkesin bebeğininin sağlık mutluluk içerisinde büyümesini dilerim.
Bebekleriniz her geçen gün daha fazla ağırlaşıyor ve onları taşımak gerçekten çok zorlaşıyor. Bu yüzden size kullandığım ve çok memnun kaldığım bir üründen bahsetmek istiyorum. Bebek arabası ilk aylarda anakucağı ile kullanıldığı için gerçekten çok ağır bu yüzden asansörsüz bir dairede oturuyorsanız çok sıkıntı yaratıyor. Dışarı çıkıp bir market alışverişine gitmek için bile çok zorlanıyorsunuzdur eminim. Ben oğlum 4 aylık oldu ve Ergo Baby Kanguru diye bir ürün aldım ve onu artık rahatlıkla taşıyabiliyorum. Mutlaka bu ürünü aranızda bilen vardır ama benim gibi sonradan öğrenen ve bilmeyen anneler için neden bu ürünü aldığımı şöyle bir yazı ile açıklayayım.
NEDEN ERGO BABY KANGURU ?
Avrupa ve Amerikada Kanguru deyince akla ilk gelen marka olan ergo baby Parenting dergisi tarafından da son 20 yılın en önemli 20 bebek ürününden biri seçilmiştir.
Ergo Baby, 4 aylıktan 4 yaşına kadar bebeği, önde, arkada ve yanda olmak üzere 3 değişik pozisyonda, özel bel takviyesi, dolgulu askılarıyla omurganıza yüklenmeden çocuğunuzu taşıyabildiğiniz ödüllü bir sistemdir.
Diğer kanguru modellerinden farklı olarak Ergo Babynin en önemli özelliği kavrama şekli ve ergonomik pozisyonu ile çocuğun omurga sistemine yüklenmeden ve dolayısıyla kalıcı bozukluklara neden olmadan taşınabilen bir sistem olmasıdır.
Diğer taşıma sistemleri çocuğun kuyruk sokumuna baskı yapıyor ve omurgasında bozulmalara neden olabiliyor.
Doktorların tavsiye ettiği bir markadadır. Ayrıca çocuğunuz 7 kilo olana kadar yenidoğan aparatıyla daha sonra aparatsız taşıyabiliyorsun.
Ergo Baby Kanguru Modellerini En Uygun Fiyat ve %100 Müşteri Memnuniyeti ile burada bulabilirsiniz.
Bu yazı
http://www.ergobabykanguru.com adresinden alıntıdır.
Ben Lattice rengini aldım çok menunum herkese tavsiye ederim. Malum önümüz kış bebek arabalarınıda kullanmak çok zor olacak şimdiden hazırlık yapmakta fayda var :)