Ekledim sonunda. Buarada sabah aklımdan Sapanca fikri geçiyordu tesadüfe bak:)
Bakiyorum hemen :)
Esimle haftasonu ciktik minigi anneanneye birakip ilk aklima gelen yerdi sapanca ama tabii o kadar uzaklasmadik,eve 10 dk mesafe kadar gittik ilk cikis malum acemilik :))
slm kızlar sizlerle dertleşmeye geldim. çok sıkıntılar cektim hemen başlıyorum anlatmaya. 12 mayısta normal doğum yaptm sağlıklı bir pamuk kızım oldu biraz iri bebekti o sebeple dikişlerim çok oldu. doğumdan sonra ayakta hiç duramadım tansiyonum düştü (sözde beni doğumdan önce gebelik zehirlenmesi nedeniyle 3 gün hastanede yatırdılar tansiyon 13 ü geçmemesine rağmen ). eve geldim mümkün değil oturamıyorum popo üstüne resmen işkence üstüne kabızlık yaşadım olmadı bir türlü tuvalet işkence oldu sürekli ağladım sızladım suratım bembeyaz oldu ayakta dahi dikilmek benim için mucizeydi ne kendime bakabildim ne de bebeğime sürekli yatıyorum. dayanamadım 5. gün acile gittim birsey demediler ertesi gün doğum yaptığım hastaneye tansiyon düşmüş 9 lara dikişlerim açılmış yetmezmiş gibi enfeksiyon kapmış hemen yatırdılar kan değerim 6 ya düşmüş 2 ünite kan verdiler enfeksiyon için sürekli damardan antibiyotik ve pansuman ama yine de canım çok yanıyordu tuvaltte artık dayanamayıp lavman istedim ve o beni kurtardı. enfeksiyon gecince tekrar dikiş attılar aynı seyi iki kez yaşadım 9 gün hastanede yattım bugün çıktım şükür şimdi iyiyim.
fakat bu süre zarfında bebeğimle tam ilgilenemediğim özelliklede emziremedim için (ilk zaman yaşadığım sıkıntılardan sütüm gelmedi) şimdi bebeğim beni emmiyor zaten de sütüm de çok az mama veriyoruz ilk günden beri sütüm geldi silikon meme ucu da aldım bebek ağzına alıyo ama süt gelmiyor ki şimdi sizlerden ricam bana sütümü getirecek daha doğrusu bollaştıracak mucizevi seylere ihtiyacım var herseyi yapmaya hazırım yeterki bebeğim emsin anne sütünden mahrum kalmasın...
Hep deriz ya nasil oldugu degil saglikla olmasi onemli diye..
Cok uzuldum basindan gecenlere ama neyse ki kalici birsey yok..
Allah kolaylik versin canim..
Benim ayrica birsy yaptigim ozellikle yedigim seyler yok,2 - 2bucuk litre su iciyorum,ekstra humana still tee ve rezenede iciyorum ayrica gaz icin..
Az once tvde doktorda soyledi..Emziren annenin ictigi 1bucuk litre su sadece kendisine yararmis daha fazlasi bebege yani sute..
Ve tamamen moral,sutunu verme istegii..
Mamadan emzirmeye donen cok kisi var..
Bunu yapabilecegine sutunun gelecegine bebegine yetecegine inanmalisin