- 18 Ekim 2013
- 460
- 308
- 30
aklıma geldikçe veriyorum çok sıcak ...hazırsuyu kaynatıp soğutup verıyorum kucuk cam biberonla ucuyla oynamak hoşuna gidiyor o arada suyuda yutuyor.alışsıın sonraları pekmezli su ıhlamur fılan vereceğim alışsıın sıvılara...kızlarr yaa çok defa konuşuldu ama tekrar sormak istiyorum emziren anneler bebişlere su veriyo musunuz bizim ev acayip sıcak oluyo çok terliyo versem mi anne sütü yeterli mi bilemiyorum
yağmur gün içinde daha çok emmeye başladı yani acıkmadan meme istiyo 2 3 dk emip bırakıyo acaba susadığı için ön sütü mü alıp bırakıyo normal öğünlerinde gayet güzel emiyoo oofff kafam da deli sorularr sonuç olarak siz su veriyo musunuzzz
bizde 13 unde olduk akşamı 4 saatlık yola gittim guzel uyudu bi zorluk olmadı gece yarısı vardığımız için uykusu bolundu kakasını çok sulu yaptı benım bile ustum başım battı.onun harıcınde bi yan etki yaşamadık.Vakit bulmusken yazayim istedim. Belki sonra yasayanlar aradiginda faydasi olur.
Maglum cuma gunu ogluma rotavirus asisi yaptirdim. O gun migdesi bulaniyrdu. 3_4 kez kustu. Sabah 4 te atesi 37.5 idi kulaktn. Ates dusurucu verdim. O zamandan itibaren hic kucagimdan inmedi ertesi aksama kadar. 2 kez daha atesi yukseldi 37.8 e kadar. Ilacla dusurdum. Karni cok agridi. 6-7 saat gaz ve kaka yapamadi. 15 dk uyusa aci icinde aglayarak uyandi 2 saat gezdirdim. 10 dk uyusa bile kucagimdan inmedi. Baya kotuydu. Asinin yan etkilerini ne yazikki yasadik. Pazar aksamina kadar devam etti. Sukur pazartesi hicbirseyi kalmamisti.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 950 gün geçti.