2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Screenshot_20181028-212743.png
Selam.kizlar kuzular büyüdü neler yapıyorsunuz
 
Oğlum 5.5 oldu kızım 2.5 bebeğimi kucağıma almama 120 gün kaldı inşallah😇
 
bi geriye bakayım dedim nasılda zaman geçiyo.benim kızda 6 yaşı dolduracak mayıs2de.oğlan abi olmaya hazırlanıyo.çok şükür
 
kızlar, İstanbul bostancı da HELLO BABY diye bir var, hamile ve bebeği olan anneler için ,orada hamile vitamini, malt içecekler, aklınıza gelen her türlü yiyecek ve içecek ,giysiler, oyuncaklar, kitaplar, bebek arabaları, mobilyalar, emzirme koltukları var. Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, hepsinden alırız kızlar, Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler versin. ben KARAMALZ diye bir içecek aldım, hem B12 dolu, doğal olarak, hem de süt yapıyor. şu anda limonlusunu içiyorum, bir de narlı aldık. alkolsüz tabiki bunlar hep arpa maltı ve şerbetçi otu çok faydalı.
İşe yarıyor mu acaba? Ben çok şey denedim kararsızım
 
Canim neden burda hepiniz şu cc hesabina bu kadar takiyorsunuz. Bence birakin artik, simdiye kadar kizimin ne kadar emdigi hakkinda hic bir fikrim yok. Sadece cani ne zaman emmek isterse emziriyorum ne zaman birakmak isterse ozaman birakiyor. ilk ay kontrolunde tam 1 kilo almisti. Ve benim goguslerim sadece sabahlari dolu oluyor o da bazen ve sagmiyorum hiç cunku aksama kadar sunuk sunuk kaliyor. Ama bebek memeyi cektikce sut gelmeye devam ediyor. Garip gelecek ama bu bebek ve memeler arasindaki iliski bence. Bende bazen emecegi zamanlarda kendiliginden iki gogsumdende sut akmaya basliyor. Yani sagdiginiz pompalardan cikana aldirmayin. Simdiye kadar hic mama da vermedim doktor da ayni boyle devam dedi.bosverin bu cc hesabını arkadaslar inanin kafaniz da rahat edecek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebeğim 3 güne 4 aylık oluyor bugün kontrolde 300 gram eksik kaldı kilosu 5,300 gram. Bu zamana kadar emen ve kilo alan bebek neden bir anda duraksadı anlayamıyorum. Sürekli memede sabahtan akşama meme istiyor ve hiç de aç gibi ağlamıyor düzgün de uyuyor. Doktor sütümü sağıp biberonla vermemi söyledi on gün beslemesse mama yazıcam dedi ama bilemedim. Sütümle beslenior diye seviniyordum.
 
X