• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar sizinle çok komik bir durumu üzülerek paylaşacağım , eskiden bir melek gibi sessiz ve sakin uyuyan ben bu hafta horlayan bir canavara dönüşmüşüm Allahım korkunç ve hiç horladığımın falan bilincinde değilim baya baya nağmeli nağmeli horluyomuşum neden acaba yaaaa artık doğurana kadar hep horluyacak mıyım ?

Burnun tıkanmış olabilir yemek sodası tuzlu suyu burnuna çekersen sonra da sümkürmen lazım baya rahatlatır seni ayrıca bu karışımla garagara yapmak da boğaza iyi geliyor ... Bir bardak kaynamış suya bir çay kaşığı yemek sodası bir çay kaşığı tuz (tepeleme değil ) su ılıyınca yukarıdaki işlemi yapabilirsin bunun yapmak için eczanede pompalar var onlar çok daha rahat ismi Sinüs rinse kit

günaydın.ayın mutsuzluk bende de var.benimde burnum akıyo başım ağırıyo ilk uyandığımda bulanık görüyordum heryeri.yarım saat sonra geçti.nasıl bişey bu anlayamadım gitti

günaydın güzel mayıs anneleri
oh ne güzel bebişler patır patır cinsiyetlerini gösteriyo maşallah Allah hepimeze sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin güzel haberlele sağlıkla bir hafta geçirmemizi diliyorum :49::49::49:

Benimki daha göstermiyor doktor 16 haftadan sonra dio gıcık etti beni yaaa :)

Arkadaslar ben 12+2 haftalik hamileyim. Dun bildiginiz adet gorme gibi kanamam oldu. Simdiye kadar bir damla bile olmamisti. Hemen doktora gittim. Serum ve progestan ve tabi istirahat :( ama bebis hala canliydi. Kanama sorunu yasayan oldu mu?

Canım ben 15 gün damla damla kanama cektim çok korktum bebeğime bişiey olacak die ama iğne ve progestan kullandım sükür suan birşey yok..her seferinde cok korktum ama bebeğin etrafında kanamam olmadığını söyledi doktorum..

sorma cnm ya 11. haftadan sonra başladı ben de bulantılar, olunca çok kötü ya gözlerim yaşarıo , ağlayacak gibi oluyorum :)

senin alltta bilgi yazmıo cnm benm sat 15 ağustos aynıyızdır belkide, ilk hamileliğim evet... allah bağışşlasın diğer yavrunu , bunu da iinş. sağ salim alırız kucağımıza...

Çok sağol canım benim sen de hayırlısıyla alırsın bebeşini kucağına.

Benim de 13+0 da 14 e kadar yapılabiliyor canım (13+6)

Geçmiş olsun canım yorma kendini kanaması olan bir çok arkadaş vardı hepsi iyileşti şükür bozma moralini

Benim Arkadaşlm beş aylık onda da öyle bir şişkinlik var ama sürekli öyle doktor iş yapma yorma kendini demiş ... Sen bir sor istersen kafanda kutup üzüleceğine aç sor için rahatlasın

teşekkürler canım:)

!!!! İkili test için kontrole gidecek olan arkadaşlar.... !!!!!

Kontrolünüzü 13. haftaya bırakmayın. Ben daha önceki gidişimde bebeğim sat a göre 1 hafta büyüktü. Bu gidişimde de yine 2 gün büyük çıktı. 13. Hafta diye gittiğinizde bebeğinizin gelişimi öndeyse testler için geç kalmış olabilirsiniz. Son günlere bırakmayın. Randevularınızı değiştirip biran önce gidin.

Ayrıca telefonunuzda video modunuz açık olsun. Bebeğinizi ilk kez bu kadar büyümüş ve bu kadar hareketli göreceksiniz. Onu izlemek harika olacak.videoya kaydedip hatıra olarak saklayabilirsiniz.

Benim ikili kan testi sonuçlarım yarın çıkacak. İnşAllah hepimiz güzel haberler alırız.

selam kızlar :3:

sabah doktor randevum vardı ikili test için,
ense kalınlığımız 2,6mm çıktı, doktor hiç iç açıcı konuşmadı malesef :43:
kan sonuçlarımız çarşamba çıkcak daha,
ondan sonra büyük ihtimalle uzman bir profesöre yönlendirecek yeniden ölçülmesi için,
amniyosentez de olabilir dedi hatta ki asla kabul etmiceğimi söyledim böyle bişeyi.
Anlamadığım konu, ki doktorda aynısı söyledi ve şaşırdı,
bebeğimin gelişimi çok iyi,
boyu vs herşey normal burun kemiği dahi gördüldü, eller ayaklar, parmaklar, ağzı açıp kapanıyordu,
bir tek ense kalınlığı çıktı malesef :43:

oğlumda 1,6 mm çıkmıştı gayet normal yani.

aslında hiç yaptırmıcaktım ikili testi, bişey çıkarsa 9 ay boyunca kafama takıcam diye,
korktuğum başıma geldi malesef :43:

Kızlar sizinle çok komik bir durumu üzülerek paylaşacağım , eskiden bir melek gibi sessiz ve sakin uyuyan ben bu hafta horlayan bir canavara dönüşmüşüm Allahım korkunç ve hiç horladığımın falan bilincinde değilim baya baya nağmeli nağmeli horluyomuşum neden acaba yaaaa artık doğurana kadar hep horluyacak mıyım ?

Ah canım olacak şeyler bunlar takma kafanı hepsi geçecek öyle düşün sağlıklı olsunda evlatlarımız. Bu arada zaten yatarken zor yatıyoruz sağa dön olmuyor sola dön olmuyor ee huzursuz yatmaktan dolayı horlamakta normal.:1:

selam kızlar :3:

sabah doktor randevum vardı ikili test için,
ense kalınlığımız 2,6mm çıktı, doktor hiç iç açıcı konuşmadı malesef :43:
kan sonuçlarımız çarşamba çıkcak daha,
ondan sonra büyük ihtimalle uzman bir profesöre yönlendirecek yeniden ölçülmesi için,
amniyosentez de olabilir dedi hatta ki asla kabul etmiceğimi söyledim böyle bişeyi.
Anlamadığım konu, ki doktorda aynısı söyledi ve şaşırdı,
bebeğimin gelişimi çok iyi,
boyu vs herşey normal burun kemiği dahi gördüldü, eller ayaklar, parmaklar, ağzı açıp kapanıyordu,
bir tek ense kalınlığı çıktı malesef :43:

oğlumda 1,6 mm çıkmıştı gayet normal yani.

aslında hiç yaptırmıcaktım ikili testi, bişey çıkarsa 9 ay boyunca kafama takıcam diye,
korktuğum başıma geldi malesef :43:

Canım gönlünü ferah tut. Tahlil sonucun çıkınca hemen bir periontologtan randevu al. Muayeneye git. Arkadaşımın tüm sonuçları kötü çıkmıştı sonra Ankara'da bir periontoloğa gitti muayene etmiş sadece bişey yok demiş. Şimdi gayet sağlıklı bi kızı var

günaydın herkese ıcınızde karacıger yıyen var mı cok faydalıymış. taze kesılmış et yemeyın denıyordu ılk uç ay..karacıgerde genelde taze oluyor bır sıkıntı olur mu. karacıgerde demır kaynagı..bugun yuruyuşe başlıyorum oleyyyyyyyyyyyy :) hava soguk olunca koşu bandında düşük tempolu yuruyecegım...heyet raporuda halledıldı 9 ay ye ıç yat olmaz:)

Canım gönlünü ferah tut. Tahlil sonucun çıkınca hemen bir periontologtan randevu al. Muayeneye git. Arkadaşımın tüm sonuçları kötü çıkmıştı sonra Ankara'da bir periontoloğa gitti muayene etmiş sadece bişey yok demiş. Şimdi gayet sağlıklı bi kızı var

Çok sağol canım,
beni düşündüren doktorun tutumu, çok mu abarttı yoksa ben mi abarttığını düşünmek istiyorum bilemedim.
Gelir gelmez internette bakındım biraz, 3mmye kadar normal deniliyor ama tabi kan sonuçları beklenmesi gerek daha.
Rabbim neylerse doğru eyler :43:

Arkadaslar ben 12+2 haftalik hamileyim. Dun bildiginiz adet gorme gibi kanamam oldu. Simdiye kadar bir damla bile olmamisti. Hemen doktora gittim. Serum ve progestan ve tabi istirahat :( ama bebis hala canliydi. Kanama sorunu yasayan oldu mu?

bende de kanama olmuştu üstelik 8 gün sürmüştü progestan iğnesi olmuştum sonra 20 gün falan hapını kullanmıştım 9. hafta falandı ama allaha şükür bişe olmadı kese içinde ve çevresinde kanama odağı yoksa bişe olmuyomuş genelde doktorum ultrsnla baktında görmüştür zaten üzülme inşallh bişe olmazzz

herkese hayırlı günler :16: dün kardeşimle birlikte hamilelik aldık ... boydan istedi işi gücü görünce rahatça giyerim dedi Rabbim sonuna kadar giymeyi nasip etsin inşaAllah hepinize :49: birde birazcık azcık daha bebek için alışveriş yaptık .... annesinden çok ben tutamyorum kendimi :27: ne olacksam ben böyle :50:

Kıslaaarrrr ben de 12+4 günlük hamileyim doktor beni bu cuma günü ikili test için çağırdı acaba çok mu geç olur? Bi de ben burda doğum hastanesine gidiyorum siz böyle kalp sesini duydum, fotoğrafını aldım hareketlerini izledim filan diye anlatınca öyle özeniyorum ki. Ben şimndiye kadar bunların hiçbirini görmedim ve duymadım. sadece durumunun iyi olduğunu söylediler. bi de ultrasonda az bişi gördüm. Şuan kaldığım yerde böyle bir şey mümkün değil göstermiyorlar eşimi içeri almıyorlar bebeği bile zor görüyorum ayak üstü bakıyorlar kaldı ki kalp atışını duycam. Özele gitmek istiyorum ama çevremdekiler daha erken ne gerek var büyütme cinsiyetinde gidersin filan diyorlar siz özele mi gidiyorsunuz doğuma mı? Ne yapmalıyım yardım edin özele gideyim mi? :( kalp atışını doğum hastanesinde duyamaz mıyım öyle bi imkan yok mu acaba? bu gidişimde sorucam neden bu kadar özensizler ki :(

Son düzenleme:
Bu arada 12+4 demişim 11+4 olacaktı yani 81 günlük hamileyim

Son düzenleme:
Kıslaaarrrr ben de 12+4 günlük hamileyim doktor beni bu cuma günü ikili test için çağırdı acaba çok mu geç olur? Bi de ben burda doğum hastanesine gidiyorum siz böyle kalp sesini duydum, fotoğrafını aldım hareketlerini izledim filan diye anlatınca öyle özeniyorum ki. Ben şimndiye kadar bunların hiçbirini görmedim ve duymadım. sadece durumunun iyi olduğunu söylediler. bi de ultrasonda az bişi gördüm. Şuan kaldığım yerde böyle bir şey mümkün değil göstermiyorlar eşimi içeri almıyorlar bebeği bile zor görüyorum ayak üstü bakıyorlar kaldı ki kalp atışını duycam. Özele gitmek istiyorum ama çevremdekiler daha erken ne gerek var büyütme cinsiyetinde gidersin filan diyorlar siz özele mi gidiyorsunuz doğuma mı? Ne yapmalıyım yardım edin özele gideyim mi? :( kalp atışını doğum hastanesinde duyamaz mıyım öyle bi imkan yok mu acaba? bu gidişimde sorucam neden bu kadar özensizler ki :(

Canım benim eğer durumun varsa özele gidebileceksen bence git. Çevrende söylenenlere de kulak asma. Sen bir can taşıyosun. Herşeyden önce senin ve onun sağlığı önemli. Eğer ki için rahat etmiyorsa, kendine sıkıntı yapıyorsan git özele herşeyini incelesinler. En azından kendini daha rahat hissedersin. Bir de sağlık ocaklarında da belli bir haftadan sonra kalp atışı dinletiliyormuş. Kaydını yaptırıp sağlık ocağında da takipte kal mutlaka.

Back
X