az miktarda baktari olduğu için çok fazla dikkate almadı sanırım. ama geçip geçmediğini sadece yine tahlille öğrenebilirim diye düşünüyorum. bi iki gün sonra tekrar tahlil yaptırır sorarım dr.
bağırsakları tembelleştirmekte çalıştırmakta bizim elimizde gitmediğim doktor denemeğim yöntem kalmamıştı. bi gün doktor dediki ben şimdi sana ilaç vericem bağırsakların ilaca alışacak ve hepten tembelleşecek. bağırsakları yumuşatıp çalıştıran bitkisel çaylarda dahil buna kalıcı çözüm deil dedi. wc n gelmiş gitmemişsin yada vs vs sebeplerden dolayı bağırsaklarını sen tembelleştirmişsin dedi yapıcan tek şey her sabah aynı saatte wc ye gidip ıkınmak ve beklemek. çok saçma geldi tabi yapmadım bi gün uzun süren kabızlığım ve çektiğim sancılar sonunda ya ne kaybederimki dedim bir gün denedim yok iki gün yok ama çok komik hallere bürünüyodum wc de

üç gün yok dört yok derken 5. gün sabah çalışmalarımın sonucunu almaya başladım ve boşa kürek çekmediğimi gördüm şimdi yaptığım tek şey her sabah aynı saatte wc deyim ve ne zaman geldiğini hissetsem hemen giderim böyle böyle bağırsaklarımı çalıştırmayı öğrendim ve hamileliğim dahil hiç kabızlık çekmedim. sabah kalktığımızda su içmek kayısı yemek vb uygulamalar tabiki destekleyici ama asla kesin çözüm deil. uzun ve estetik olmayan bi konu oldu ama birinize bile faydası olsa ne mutlu bana.